- 1 Aralık 2021
- 12.794
- 43.727
- 548
- 34
- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
Aynı sorun eşimde vardı dr bir ilaç yazdı bir ay düzenli kullandı baya bir kilo da verdi o ilaçla sonrasında düzeldi mideden başlayarak sindirimini düzenleyecek demişti dr ismini bilmiyorum bir pakette iki tane çıkıyor suda çözülüp içiyorduHerkese merhaba.
Ben büyük tuvaletimi yaparken aşırı zorlanıyorum.Yıllardır böyle.Yediklerime dikkat etsem de.Sabahları aç karnına zeyrinyağı olayını da denedim bana mısın demedi.Yulaf falan da öyle.
Hastahaneye de gittim tabi.Hemoroid şüphesiyle.Ama hemoroid değilmiş.Kolonoskopi de yapıldı bu arada.
Ben bu kabızlıktan nasıl kurtulurum tuvalet işkenceye dönüştü artık imdat diye bağırasım var
Merhaba bir süre glutensiz beslenmeyi denediniz mi?Herkese merhaba.
Ben büyük tuvaletimi yaparken aşırı zorlanıyorum.Yıllardır böyle.Yediklerime dikkat etsem de.Sabahları aç karnına zeyrinyağı olayını da denedim bana mısın demedi.Yulaf falan da öyle.
Hastahaneye de gittim tabi.Hemoroid şüphesiyle.Ama hemoroid değilmiş.Kolonoskopi de yapıldı bu arada.
Ben bu kabızlıktan nasıl kurtulurum tuvalet işkenceye dönüştü artık imdat diye bağırasım var
denemediysen kırmızı pancarı dene mutlakaHerkese merhaba.
Herkese merhaba.
Ben de merak ettim nasıl test yapılıyor bu özelden yazar mısınız, çok çok geçmiş olsun bu arada...özelden yazabilir misiniz ne testi bu ?
kuru kayısıları yerdim yine bir işe yaramazdı.ben de sanırım başka bir şey var doktorlar göremedi. tekrar gidicem bakalımkayısı yiyip üzerine su içince bana çok iyi geliyor. bir de bu tarz şeyleri sürekli kullanmamalıyız. bünye alışınca işe yaramamaya başlıyor ve bol su en az 2 litre
Dogumdan sonra kayisi hosafi yemiştim bana baya iyi gelmişti..bol su icin bir deHerkese merhaba.
Merhaba. Ne testi bu,bana da yazabilir misinizYazdim. Doktor koloskopide bir sey gormeyince beni neredeyse azarlamisti. Suna dikkat edin, hareket edin vs. Hepsini yapiyordum zaten. Denemedigim sey kalmamisti. Sonra diger testin sonucunu gorunce ozur diledi.
Yukarida paylastim.Merhaba. Ne testi bu,bana da yazabilir misiniz
Teşekkürler,görmemişim.Yukarida paylastim.
Bnde ibs yimUzun yillar cektim, denemedigim sey kalmadi. Megerse bir barsak hastaligim varmis. Kolonoskopide anlasilmiyor. Baska bir testte goruldu. Test cok rezalet bir seydi. Simdi anlatmayayim. Neyse, ameliyat oldum ve duzeldi. Iyi bir genel cerraha gidin, detayli testler yaptirin.
Bnde ibs yim
Kolonoskopide bısey çıkmadı
Bnada özelden yazarmısınız
Bi cok kisi sordugu icin buradan yazayim, yanlis hatirlamiyorsam adi defekografi gibi bir seydi. Makattan bir ilac verildikten sonra odanin ortasindaki klozetimsi seye yapmanizi istiyorlar. Kulaga igrenc geliyor, evet cok igrencti. Hatirlamak bile istemiyorum. Bu testle barsagin itme hareketine bakiliyor galiba. Sonucunda bende rektal prolapsus oldugunu ogrendim. Yani kalin barsagim icice girmis, fitik tarzi bir durum olmus. Ameliyatla duzeldi.
Merhaba nasıl bir yest yaptırdınız aynı problemi yaşıyorum. Kolonoskopi de normalUzun yillar cektim, denemedigim sey kalmadi. Megerse bir barsak hastaligim varmis. Kolonoskopide anlasilmiyor. Baska bir testte goruldu. Test cok rezalet bir seydi. Simdi anlatmayayim. Neyse, ameliyat oldum ve duzeldi. Iyi bir genel cerraha gidin, detayli testler yaptirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?