- 12 Ağustos 2022
- 303
- -4
- 28
- 35
- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
Bazı takviyeler var bitkisel. Marka yazamiyorm ama ilaç değil bunlar..araştırabilirsiniz. doktora danışın tabi kullanmadan. Ama ben oğluma kullanıyorum 4 yasinda. Doktoru zararsız demişti. Siz de bakabilirsiniz.bagirsak tembelliği de yapmıyor bu arada. Onun dışında bol su için muhakkak. Çay kahve uzak durun. Magnezyum destekleri de bağırsağı çalıştırıyor.. probiyotikler de var tabiki.. eğer fiziksel sorun bulamadılarsa psikolojik de olabilir. Kiminin midesine vurur kiminin bagirsagina... Ben çok inanıyorum bunaHerkese merhaba.
Ben büyük tuvaletimi yaparken aşırı zorlanıyorum.Yıllardır böyle.Yediklerime dikkat etsem de.Sabahları aç karnına zeyrinyağı olayını da denedim bana mısın demedi.Yulaf falan da öyle.
Hastahaneye de gittim tabi.Hemoroid şüphesiyle.Ama hemoroid değilmiş.Kolonoskopi de yapıldı bu arada.
Ben bu kabızlıktan nasıl kurtulurum tuvalet işkenceye dönüştü artık imdat diye bağırasım var
Uzun yillar cektim, denemedigim sey kalmadi. Megerse bir barsak hastaligim varmis. Kolonoskopide anlasilmiyor. Baska bir testte goruldu. Test cok rezalet bir seydi. Simdi anlatmayayim. Neyse, ameliyat oldum ve duzeldi. Iyi bir genel cerraha gidin, detayli testler yaptirin.Herkese merhaba.
Ben büyük tuvaletimi yaparken aşırı zorlanıyorum.Yıllardır böyle.Yediklerime dikkat etsem de.Sabahları aç karnına zeyrinyağı olayını da denedim bana mısın demedi.Yulaf falan da öyle.
Hastahaneye de gittim tabi.Hemoroid şüphesiyle.Ama hemoroid değilmiş.Kolonoskopi de yapıldı bu arada.
Ben bu kabızlıktan nasıl kurtulurum tuvalet işkenceye dönüştü artık imdat diye bağırasım var
Hayır böyle bir şey söylenmedi.Sürekli yediklerime dikkat etmem gerektiği vurgulanıyor.Doktor dıştan baktığında hemoroid değil bu çatlaklar var falan demişti yine de kolonoskopiye girdim hiçbir şey yok dendiIbs olabilirsiniz, doktorlar kolonoskopi sonrası bununla alakalı birşey söyledi mi?
özelden yazabilir misiniz ne testi bu ?Uzun yillar cektim, denemedigim sey kalmadi. Megerse bir barsak hastaligim varmis. Kolonoskopide anlasilmiyor. Baska bir testte goruldu. Test cok rezalet bir seydi. Simdi anlatmayayim. Neyse, ameliyat oldum ve duzeldi. Iyi bir genel cerraha gidin, detayli testler yaptirin.
Aynen bende ıbsyim bana da konu sahibi öyle geldi ama inşallah değildir çok kötü bir hastalıkIbs olabilirsiniz, doktorlar kolonoskopi sonrası bununla alakalı birşey söyledi mi?
napıyorsunuz pekiAynen bende ıbsyim bana da konu sahibi öyle geldi ama inşallah değildir çok kötü bir hastalık
Hiçbir şey . İlaç işe yaramadı yediğim içtiğime dikkat etsemde tekrarlanıyor hep. Acı çekiyorum bol bol . Ramazan bitsin bir tane doktor duydum ona gideceğim inşallah ama o da çok maliyetli. Sadece muayene üç bin diyorlar. Kredi çeker yine de giderim kafasındayım hayat rezil oldu bananapıyorsunuz peki
özel sağlık karşılamıyor mu ?Hiçbir şey . İlaç işe yaramadı yediğim içtiğime dikkat etsemde tekrarlanıyor hep. Acı çekiyorum bol bol . Ramazan bitsin bir tane doktor duydum ona gideceğim inşallah ama o da çok maliyetli. Sadece muayene üç bin diyorlar. Kredi çeker yine de giderim kafasındayım hayat rezil oldu bana
Yok indirim oluyordur ama indirimli hali bu dediler. Ben daha birebir konuşmadımözel sağlık karşılamıyor mu ?
Yazdim. Doktor koloskopide bir sey gormeyince beni neredeyse azarlamisti. Suna dikkat edin, hareket edin vs. Hepsini yapiyordum zaten. Denemedigim sey kalmamisti. Sonra diger testin sonucunu gorunce ozur diledi.özelden yazabilir misiniz ne testi bu ?
Duphalac ve dulcosoft annemde çok işe yaradi ama bağlılık yapabiliyormus bolca çir hoşafı tüketin egzersizle yapın patates muz gibi ürünleri pek tüketmeyinHerkese merhaba.
Ne testi lütfen banada yazabilir misiniz?Yazdim. Doktor koloskopide bir sey gormeyince beni neredeyse azarlamisti. Suna dikkat edin, hareket edin vs. Hepsini yapiyordum zaten. Denemedigim sey kalmamisti. Sonra diger testin sonucunu gorunce ozur diledi.
Doktorun ismini yazabilir misiniz? Bende de ibs varYok indirim oluyordur ama indirimli hali bu dediler. Ben daha birebir konuşmadım
Özelden cevapladımDoktorun ismini yazabilir misiniz? Bende de ibs var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?