merhaba canım...
bizde yeni başladık oğlumla...temmzuda 3 yaşını dolduruyor inşalllah...bugün bezsiz 4. günümüz, ufak kaçırmalar oluyor ama fena gitmiyoruz..inşallah devam eder böyle...bende hep böyle düşünmüştüm dışarı çıkarken napıcam diye...
mesela çarşıya gitmemiz gerekiyor markete alışverişe veya mecburen gidilmesi gereken yerler oluyor...hep düşünürdüm napsam diye....ama mecbur bezliyorum..çünkü caddenin ortasında çiş tutamam ki...veya kaçırırsa altına nerde değiştireyim marketin içinde falan diye mecbur bi kaç sefer çıkmak zorunda kaldığımızda bezledim...
kafası karışır diye bende üzülüyordum ama hiç öyle olmadı...hatta bezliyken çişini yaptığını hissettim çünkü durdu birden ve bacaklarını büzüştürdü sanki pantolonu ıslanacak sandı :)
oğlum bak şimdi beze yaptık eve gidince lazımlığa yapıcaz tamammı dedim tamam dedi..
eve geldik kapıdan girer girmez çözdüm bezini ve hemen oturttum lazımlığa, azcık yaptı...ve kaldığımız yerden devam ettik...
mecburen bezledim ben ama sen ne düşünürsün bilemiyorum...bizde genelde dışarda parkta geçiriyoruz...sık sık bi köşeye oturtuyorum hadi toprağı ıslatalım diyorum gülerek yapıyor :)
bazıları arabada falan şişeye yaptırıyormuş erkek çocuklarına ama benimki şişeye asla yapmıyor....
bi kaç gün daha dışarı çıkarken bezlicem ama sonrasında bezlemiyecem...
yanıma yedek pantolon alıyorum iki üç tane...
birde çok ucuza donlar aldım bol bol, eğer kakasını falan yaparsa dışarda direk çöpe atıyorum, zaten ucuz bişey...bir iki liralık donlar...
bu süreç zor bi süreç allah yardımcımız olsun...bizde evde kakayı pek halledemedik

çişi az buçuk söylüyor ama kakayı hiç bilmiyor...