- 9 Ağustos 2020
- 455
- 196
- 53
- 28
- Konu Sahibi Tugraderya
Merhabalar anneler oğlum 33 aylık yaklaşık 1 hafta öncesine kadar tuvalet eğitimine asla yanaşmayan bir çocuktu burdada bi paylaşım yapmıştım hatta çok şükür 1 hafta önce başladık ve ilk defa olumlu sonuç aldım daha önce bi kaç defa denememiz olmuştu ama hep sonu hüsrandı. Küçik tuvaletini biraz altına kaçırsada ben götürdükçe tuvalete yapıyır sadece anne çişim geldi demiyor. Bende daha anca alışır diye arada götürüp yaptırıyorum. Gece bez bağla diyenler olmuştu etrafımda ben hiç bağlamamayı tercih ettim gece uykuları bazen cok düzenli bazende düzensiz yatmadan yapıp yatırıyorum ama hiç uyanmadan uyuduğu zaman altına yapıyor eğer uyanırsa ben tuvalete götürüp yaptırıyorum o zaman sabah altı kuru kalkıyor. Büyük tuvaleti şuanlık altına yapıyor bende yavaş yavaş ilerlemek için zorlamıyorum onu yapmakta biraz zorlandığı içinde bugün kabız olmuş gbiydi karnım ağrıyor diye ağladı ve yine altına yaptı şimdi sorum şu ki gece bez bağlamamak doğru bir hareket mi ve sizler nasıl yaptınız ne zman anne çişim geldi der ne zman büyük tuvaletini yapmaya başlar