Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 1 hafta geride kaldi 2.haftaya girdik gece ıslatmiyordu ama son 2 gece ıslatmayq başladi öğrende uyuyor orada da ıslatmıyor bu zamanla geçer mi yoksa gece çişe uyandirmam mi lazim
Kızlar 1 hafta geride kaldi 2.haftaya girdik gece ıslatmiyordu ama son 2 gece ıslatmayq başladi öğrende uyuyor orada da ıslatmıyor bu zamanla geçer mi yoksa gece çişe uyandirmam mi lazim
Ben gece 12 civarı kendim yatmadan çocuğu uyandırmadan kucağıma alıp götürüyordum yaptırıp geri yatırıyordum . Zaten sonra kendi geldiği zaman fark edip uyanıyor
Uyku saatinden en az 1 saat önce yeme içmeyi kesin, olaki su vs içti uyuduğu saatten 3 4 saat sonra çise kaldırın ben çok kaldirmadim 2 3 kez anca kaldırmışımdır, alıstirma kilodu kullandım bir süre ondan rahatsız oldu hiç giymek istemedi ama ben 1 ay falan kullandım şuan gece cisi gelsede uyanıp sesleniyor yada tutuyor hiç mi kacirmiyor derseniz ayda 1 kez falan kaçırıyor