• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet eĝitimi

EGE333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
480
217
53
36
Kızlar 1 hafta geride kaldi 2.haftaya girdik gece ıslatmiyordu ama son 2 gece ıslatmayq başladi öğrende uyuyor orada da ıslatmıyor bu zamanla geçer mi yoksa gece çişe uyandirmam mi lazim

Kızlar 1 hafta geride kaldi 2.haftaya girdik gece ıslatmiyordu ama son 2 gece ıslatmayq başladi öğrende uyuyor orada da ıslatmıyor bu zamanla geçer mi yoksa gece çişe uyandirmam mi lazim
Çişe gece kaldırıyor sanki bazı anneler ama bilemedim🙄 kolay gelsin

Ben gece 12 civarı kendim yatmadan çocuğu uyandırmadan kucağıma alıp götürüyordum yaptırıp geri yatırıyordum . Zaten sonra kendi geldiği zaman fark edip uyanıyor

Uyku saatinden en az 1 saat önce yeme içmeyi kesin, olaki su vs içti uyuduğu saatten 3 4 saat sonra çise kaldırın ben çok kaldirmadim 2 3 kez anca kaldırmışımdır, alıstirma kilodu kullandım bir süre ondan rahatsız oldu hiç giymek istemedi ama ben 1 ay falan kullandım şuan gece cisi gelsede uyanıp sesleniyor yada tutuyor hiç mi kacirmiyor derseniz ayda 1 kez falan kaçırıyor

Back