• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi

mahmure82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
2
1
1
42
Merhaba,
2,5 yaşında bir kızım var. Yaklaşık 1 ay önce tuvalet eğitimine başladık ama maalesef hala tamamlayamadık. Ben çalışıyorum. Kızıma annem bakıyor. Sormadığımız sürece tuvaletinin geldiğini asla söylemiyor. Kakasını kah tuvalete yapıyor kah altına yapıyor. Hazır olmadığını düşünmüyorum çünkü tutabiliyor ve canı istediğinde söyleyebiliyor. Gece bağlamak zorunda kalıyorum. Gündüz bezi istemiyor. Acaba böyle bir şey yaşayan var mı aranızda kafamdaki deli sorularla çıldiriciğim :( :( Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,
2,5 yaşında bir kızım var. Yaklaşık 1 ay önce tuvalet eğitimine başladık ama maalesef hala tamamlayamadık. Ben çalışıyorum. Kızıma annem bakıyor. Sormadığımız sürece tuvaletinin geldiğini asla söylemiyor. Kakasını kah tuvalete yapıyor kah altına yapıyor. Hazır olmadığını düşünmüyorum çünkü tutabiliyor ve canı istediğinde söyleyebiliyor. Gece bağlamak zorunda kalıyorum. Gündüz bezi istemiyor. Acaba böyle bir şey yaşayan var mı aranızda kafamdaki deli sorularla çıldiriciğim :KK43: :KK43: Şimdiden teşekkürler.
Bende kozoma o aylarda başladm bi sıkıntı yaşamadım bezini çıkarmadan önce kakasını öğrettim altına yapmaması gerektiğini çok kötü olduğunu iğrenç falan diye anlattım oda başak burcu zaten altına asla yapmak istemedi :KK48: sonra iş çişe geldi onuda iki gün kaçırdı hep sonra alıştı gece takıyodum bez bir ay kadar her gece iki kere çişe kaldrdım sonra kendi kalkmaya başladı bezide attım öle yani asla bağırmayın arkadaşımın kızı kekeliyo şuan

Merhaba,
2,5 yaşında bir kızım var. Yaklaşık 1 ay önce tuvalet eğitimine başladık ama maalesef hala tamamlayamadık. Ben çalışıyorum. Kızıma annem bakıyor. Sormadığımız sürece tuvaletinin geldiğini asla söylemiyor. Kakasını kah tuvalete yapıyor kah altına yapıyor. Hazır olmadığını düşünmüyorum çünkü tutabiliyor ve canı istediğinde söyleyebiliyor. Gece bağlamak zorunda kalıyorum. Gündüz bezi istemiyor. Acaba böyle bir şey yaşayan var mı aranızda kafamdaki deli sorularla çıldiriciğim :KK43: :KK43: Şimdiden teşekkürler.

Neden o kadar stres yaptınız anlamadım. Zorlamayın çocuğu strese sokuyor olabilirsiniz. Bir bakın etrafa sağlıklı olup da tuvalet eğitimi alamamış insan var mı etrafta. İlla ki yapacak tuvalete. 3 ay erken olmuş 5 ay geç olmuş ne fark eder. Ben oğlum 2 yaşında denedim baktım gönlü yok bıraktım. 2,5 oldu yine altına yapmak istedi. Çocuk o aşamayı geçince sanki bir şey kaybedecek duygusu yaşadı. 3 yaşında yine bir gün çıkardım bezini bak dedim bezin yok yaparsan kirleneceksin. Dene bakalım. O gün gündüz 2 gün sonrA gece bezi bıraktık. Çocuğu sıkmamak lazım bence. Nasılsa öğrenecek.

Back