• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet eğitimi

lvngmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
1
0
1
27
Arkadaşlar 25 aylık bir kızım var ve iki haftadır tuvalet eğitimine başladık. İlk günler hep altına yaptı. Şimdi de ben götürünce yarım saate yakın oyalaniyor sonra çişini yapıyor. Bazen de tekrardan kaçırıyor. Kakasını tutuyor gece uyanıp yapıyor bu gece baglamadim uyandırdım baktım kakasını yapmış bir kaç gece yine kakasını gece yapmıştı. Bu durumu yaşayan var mı ne yapacağımı bilmiyorum

Hazır olmayabilir kızınız zorlamayın bence. Yazin tekrar deneyin çok küçük. Ben kızıma 2 buçuk yaşında, oğluma da 3 yaşına yakın öğrettim ki oğlum 4 yaşına girecek hala gece ıslatıyor altini ben de bez takıyorum. İllaki öğrenecekler yani rahat olun.

Merhabalar, ben de oğluma 25 Şubat'ta başladım, 26 aylık, şu an gündüzleri 1-2 kazamız çiş de kaka da oluyor, geceleri hiç olmadı çok şükür gece gelirse söylüyor gidiyoruz. Bu gündüz kazaları ne zaman biter deneyimli anneler yardımcı olabilirse çok sevinirim. Sürekli takip çok zor.inat dönemleri de, bazen olsa bile özellikle de yok yok diyor.söylüyor genelde ama sölemeyip benim de denk getirdiğim oluyor. Hep ikna ikna.. Oyun fln ama çok yorucu oluyor. Sorunca var mı diye ters de tepebillyor. Aşırı inatçı bir dönemi.kaçırınca aşırı rahatsız oluyor. Vs.. Bitmezz.. 😁tüm analara allah kolaylık versin.

Merhabalar, ben de oğluma 25 Şubat'ta başladım, 26 aylık, şu an gündüzleri 1-2 kazamız çiş de kaka da oluyor, geceleri hiç olmadı çok şükür gece gelirse söylüyor gidiyoruz. Bu gündüz kazaları ne zaman biter deneyimli anneler yardımcı olabilirse çok sevinirim. Sürekli takip çok zor.inat dönemleri de, bazen olsa bile özellikle de yok yok diyor.söylüyor genelde ama sölemeyip benim de denk getirdiğim oluyor. Hep ikna ikna.. Oyun fln ama çok yorucu oluyor. Sorunca var mı diye ters de tepebillyor. Aşırı inatçı bir dönemi.kaçırınca aşırı rahatsız oluyor. Vs.. Bitmezz.. 😁tüm analara allah kolaylık versin.

Ben iki oğlumda da şu yöntemi denemiştim.
Klozet üzerine veya yanına neresi uygunsa, bir A4 boş kağıt yapıştırdım.
Her tuvaleti geldiğinde ve bana söyleyip tuvalete yaptığında, bir sticker yapıştırma hakkı vermiştim.
Çeşitli stickerler almıştım onun beğeneceği tarzda.
Hiç gündüz kazaları olmadan 3 günde alışmışlardı ikisi de.

Umarım siz de kazasız geçirirsiniz bu süreci ve gerçekten yorucu olabiliyor.

Geceleri çarşaf altına, alt açma örtülerinden sermiştim ben, ayrıca sıvı geçirmez alez de kullanmıştım ama gece hiç kaza yaşamamıştık.

Sorma 1,5 ay oldu başlayalı ilk başlar çok güzeldi sonra ne olduysa kaka kaçırmaya başladı Kakayi altına yapmaya başladı çise gidiyordu . Günde 2-3 kaka yapma sürekli sorup özellikle yemekden sonra oturtup bekleyip yapmayıp kalkınca altına yapması çok sinir bozucu bir 2 hafta geçirdim. Cisde sorun yok anladı fakat Yeni yeni Kakayi düzelttik. Ama hala kaçırma var arada sırada. Gece zaten hemen bitti kalkarsa çise götürüyorum kalkmazssa devam .

Back
X