Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şuan 22 aylık 40 gündür tuvalet eğitim sürecindeyiz maalesef 3.gün öğrendi 15.gün kaçırmayı bıraktı herşey çok güzel di bi anda sürekli bildiği halde kaçırmaya başladı ne yapacağım lütfen bana akıl verin yoruldum tekrar bez bağlamak istemiyorum
22 ay çok erken değil mi? 2 yaşından önce bedenlerinin, 2,5 yaşından önce de psikolojilerinin tuvalet eğitimine hazır olmadığını söylüyor uzmanlar. Neden bu kadar acele ettiniz?
Ben oğlum 3 yaşına girince ancak bırakabildim çünkü oğlumun yapısından dolayı huyundan dolayı bilerek etrafa yapacağını düşünüyordum. 3 gün hep altına etrafa yaptı 4. Gün tamamen alıştı 3 haftadır falan tuvalete yapıyor ama mesela geçen gün evin kapısının önüne yapmış bilerek . Bazen son ana kadar tutup tuvalete yetişemeyip altına kaçırıyor ara sıra böyle sorunlar yaşamak çok normal bence
22 ay çok erken değil mi? 2 yaşından önce bedenlerinin, 2,5 yaşından önce de psikolojilerinin tuvalet eğitimine hazır olmadığını söylüyor uzmanlar. Neden bu kadar acele ettiniz?
Vajinasında yapışıklık var doktorumuz bez olduğu sürece bu tekrarlar demişti aynen de öyle oluyordu açılıyor kapanıyor vs kızımda bezi istemediği için öğretmeye karar vermiştim çokta iyiydi gece falan kaçırmıuordu şimdi kaçırıyor gitsin
Şuan 22 aylık 40 gündür tuvalet eğitim sürecindeyiz maalesef 3.gün öğrendi 15.gün kaçırmayı bıraktı herşey çok güzel di bi anda sürekli bildiği halde kaçırmaya başladı ne yapacağım lütfen bana akıl verin yoruldum tekrar bez bağlamak istemiyorum
Benim kızım 24 aylıkken kendi söylemeye başladı ben eğitim vermedim. Yine de arada her çişini altına yaptığı günler oldu. Bazı gün hiç tuvalete yapmadı, bazı gün hiç jazası olmadı. Git gelli bir süreç oluyor yani bazen. Sabıra devam.
Vajinasında yapışıklık var doktorumuz bez olduğu sürece bu tekrarlar demişti aynen de öyle oluyordu açılıyor kapanıyor vs kızımda bezi istemediği için öğretmeye karar vermiştim çokta iyiydi gece falan kaçırmıuordu şimdi kaçırıyor gitsin
Erken dönemde tuvalet eğitimi alan çocuklarda geriye dönüşler çok oluyor. Vajinası tekrar yapışmasın diye her altını açtığınızda hafifçe açarsanız tekrar yapışma riski azalır. Tuvalet eğitiminde bayaa yol katettiyseniz beze dönüş yapmayın tabii ki başlamışsınız. Ama hiç söylemek istemiyorsa, kabız oluyorsa beze dönün derim. Sonra bu durum kronikleşebiliyor
Kesinlikle baglamayin. Boyle kucuk kazalar.olabiliyor. sabretmelisiniz. Ben oyle ogrettim. Bezi tekrar baglarsaniz tekrar en.basa donersiniz. Ve bu dongu halini alır. Oyuzden altına kacirsa bile Kesinlikle bezi baglamayin.
Kesinlikle baglamayin. Boyle kucuk kazalar.olabiliyor. sabretmelisiniz. Ben oyle ogrettim. Bezi tekrar baglarsaniz tekrar en.basa donersiniz. Ve bu dongu halini alır. Oyuzden altına kacirsa bile Kesinlikle bezi baglamayin.