- 14 Eylül 2017
- 70
- 26
- Konu Sahibi Zorlusurec
Arkadaşlar lütfen yardım edin kafam çok karışık resmen piskolojim bozuldu. Kızım 2.5 yaşında ve dört gün önce tuvalet eğitimi vermeye karar verdim. Bez takacağım zaman istemiyordu ozellikle altını sildirmeyi asla istemiyordu. Ve yasininda uygun olduğunu düşünerek başladım. Lazimligi reddetmedi oturdu. İlk gün sürekli altına yaptı. Sürekli den kastım 15-20 artık kaçsa. Okuduğum gördüğüm duyduğum şeyler bu durumun normal olmadığını düşündürdü yani herkesin çocuğu en fazla üç dört kere altına kaçırmış. Ama benim kızım sürekli yapıyor az az ve sık sık. 2. Gün sabah lazimliga yapmayı başardık uykudan uyanınca götürdüm ve yaptı sonrasında aynen devam üzerine yapmaya. Bugün 4. Gün bitti ve tam 18 kere yaptı bir kaç kere lazimliga yakaladım. Sürekli sık sık ve az az yapıyordu. Bu arada gece hiç kaçırmadı hep kuru kalktı hatta uyutmak için bir buçuk saat cabaladigim zamanlarda bilr yapmadı. Kafam çok karışık gündüz bu kadar çok yapmasi hazır olmadığını düşündürüyor. Ama bir taraftanda gece hiç yapmaması hazır olduğunu düşündürüyor. Sizce devam etmeli miyim.