• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitimi için çok mu gec...

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

mert_bet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
12
0
36
Bursa
slm arkadaslar benım kızım 28 aylık oldu hala cıs de kakada soylemıyo.dun ınat ettım bez baglamıcam dıye tam 14 kat kıayafet kırlettı.cok kararsız ve sabırsız mıyım acaba bu konudaçalısmak ıstemıyo.soylemıyoda ustelık.lazmlık aldm.klozet aparatı aldım.oyun oynuyo benımle resmen.tavsıyelerıınızı beklıyorum:25:

Bence siz cok acelecisiniz bu konuda.
Bu konuda ona cok ilgi veriyorsaniz o bundan suistimal ediyor olabilir. Fazla uzerine dusmeyin.

slm arkadaslar benım kızım 28 aylık oldu hala cıs de kakada soylemıyo.dun ınat ettım bez baglamıcam dıye tam 14 kat kıayafet kırlettı.cok kararsız ve sabırsız mıyım acaba bu konudaçalısmak ıstemıyo.soylemıyoda ustelık.lazmlık aldm.klozet aparatı aldım.oyun oynuyo benımle resmen.tavsıyelerıınızı beklıyorum:25:

ben de 25 aylıkken alıştırmaya başladım şimdi 32 aylık oldu tuvaletini söylüyor ama arada kaçırıyor.Çok sabır gerektiriyor ilk başta hadi söyle demekle söylemiyorlar ben de senin gibi ilk gün bütün kıyafetlererini yıkamak zorunda kaldım (3 tane alıştırma külotunu 1 saat için de kirletti buarada) bezini çıkardıktan sonra bi daha bezleme en azından uyanıkken yarım saatte bir tuvalete götür söylemesini beklemeden. bide sakın altına yaptı diye kızma ozaman inat ediyorlar .tuvaletini yaptığı zaman ödüllendir babası geldiği zaman cocuğun yanında bak babası kızım tuvaletni lazımlığına yaptı gibi mesela bizde işe yaramıştı ısrarlı olursan söyliyecektir arada kaçıra bilir yani bazen büyükler bile kaçırıyo sakin ve sabırlı olmanı tavsiye ederim.:):10:

Back