Kızlar aynı durum şimdi de bende var 3. günümüz ilk gün berbattı sürekli üstüne yaptı 4-5 defa bide öğle uykusunda yaptı hep lazımlığına yapmaktan korkuyordu gece bez taktım akşam olunca takılıyor sabah çıkartılıyor diye dün sabah öğleye kadar hiç yapmadı öğle uykusunda üstüne yaptı hep daha sonra bu saatlerde birden yanıma gelip çişim geldi diye tuvalete koştu sen gelme diyerek, mızıklanarak geri geldi yok diyerekten ama var gel birlikte gidelim dedim o şekilde götürüp biraz bekledikten sonra yaptı ondan sonra ise hafif kaçırdıktan sonra söyledi akşam olunca yatma vaktinde tekrar bez taktım bugünde hiç söylemiyor hep kaçırdıktan sonra söylüyor öyle lazımlığına yapıyor anlatmaya kalkınca hani üstüne yapmamalısın geldiği zaman bana söylemelisin vs diyorum hiç dinlemiyor tamam mı diye soruyorum duymamazlıktan geliyor tuvalete değil yere yapıcam diyor falan 2,5 yaşında normalde hazır gibiydi bezine yaptığı zaman söylediği oluyordu veya bezimi değiştir yaptım diyordu bana tuvalet al ben oraya yapıcam fakan diyordu bunlara dayanarak hazır olduğunu düşündüm ama şu an hazır mı değil mi anlayamadım veya gece bez takmammı aklını karıştırıyor bilemedim şu an yazdığım süreç düzgün mü normal ilerleme belirtilerimi bilemiyorum tuvalet panosu aldım her yaptığında stiker yapıştırıyoruz tuvalet eğitimi diye kitap aldım cırt cırtlı vs ama o henüz gelmedi öyle fikirlerinize bilgilerinize benimde ihtiyacım var