Tütüne Son la sigara bırakan var mı ?

arkadaslar kullanıp kesin sonuc alan var mı bende almak istiyorum ama ise yaramıyacagından korkuyorum cünkü asırı sigara bagımlısıyım sabah uyanır uyanmaz yakarım illa günde 1 paket bitiyor bazen yetmiyo bile illa yedeklerim olacak esim icmiyor bırakmam icin sürekli baskı var evde kac kere bırakmayı denedim ama basaramadım en fazla 1 gün cok stres yapıyorum bırakınca gece gözüme uyku girmiyo sabah olunca gidiyorum alıyorum kahrolası sigarayı tütüne sonu alıp kullanmak istiyorum fakat iradem cok zayıf o yüzden bırakamam diye korkularım var aslında benim hic icmemem lazım pko hastasıyım tüylenme var vücudumda hormonlarım düzenli calısmıyor biraz kilo problemim var sigara kadınlık hormonunu etkiledigi icin bu hastalıgıda tetikliyor doktorum söylemisti bırakmam gerektigini ama bırakamadım iste kullanıpta olumlu sonuc alanlar varsa yazsın lütfen en azından cesaret olur bırakmak isteyenlere iyi geceler arkadaslar

Tütünesonu kullanamdım netten araştırmıştım ama hakkında çok şikayet vardi. Ben sigarayı bırakalı tam 13 ay oldu . eşimle birlikte bıraktık. Champix adında bir ilaç kullandık onuda bu siteden öğrenmiştim. Müthiş etkili bir ilaç onu tavsiye edebilirim.

kızlar babam da yaklaşık 40 yıla yakın sigara içti hem de aşırı içerdi Sigarayı bırakalı dört sene falan oluyo biz inanmamıştık asla bırakamaz diyorduk çünkü günde bir paketi geçerdi Ama bıraktı bitkisel bir karışımla bıraktı sigarayı, çok ürün var biliyorum ama o işe yaramıştı

ben tütüne sonla bıraktım. tamamen o sıkıntı halini siniri bastırıyo. zaten bırakmak için karar veriyoruz neden vazgeçiyoruz krizi atlatamadığımız için. bence çok işe yarıyor. ben ablam ve eşim bu sayede bıraktık. darısı başınıza. bırakın valla sigarasız yaşamak süper

kızlar ben çok içen biri değilim. genelde günlükyarım paket sigara bitiririm. bu tütüne sonu aldım. hiçbir işe yaramıyo sakın denemeyin. sadece piskolojik olarak etkiliyo. ama hiç bi faydası yok. PARA TUZAĞINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL. DENEMEYE TENEZÜL ETMEYİN. 1 hafta fln içmedim sonra gene başladım. ama bu sefer kendi irademle azalttım sigarayı. gündee yarım paketinde yarısı kadar içiiyorum artık.

bende nişanlım için tütüne son almayı üşünüyordum ama bu yorumlardan sonra vazgeçtim

tütüne sonla bıraktım diyen bir iki kişi var sanırım

bu bitkisel karışım ney? bahseder misin canım?

canım bu bilmem kaç tane bitkiden elde edilen bir karışımmış, bir kutuda oluyor işte bi hafta boyunca canın sigara içmek istediği her an bunu ağzına alıyorsun dilinin üstüne koyuyorsun yani işte sigaradan tiksiniyorsun içmek istemiyorsun
yani amaç tiksinerek bırakman oluyormuş, o zaman tekrar dönme sansın da olmuyor Simdi burda adını yazsam olur mu bilmiyorum istersen özelden yazarım

Once dayım bıraktı TUTUNESON ile..Annem 30 yıldır gunde 1.5-2 paket sigara içiyor dayım memnun kalınca o da aldı ve 2 aydır sigara ıcmıyor..annem sigarayı bırakma ıhtımali dunyanın sonunun gelmesı gibi biişydii..kayınvalidem de bıraktı ama o ilaçsıız bıraktı..Arkadasımda TUTNESON ile bıraktı ..tutunesıon kullananlarda bır tıksınme war hiiiç akıllarına gelmedıgını ve kokusundan cok rahatsız olduklarını sölüyorlar..baktım ki cewremdekiler saglıklı yasama destek weriyor..9 subat itibariyle bende bıraktım..bugun 39.gunumdeyım..5 yıldır içiyordum gunde en fazla yarım paket ıcerdım..son zamanlarda azalttım 1 paketı 3-4 gunde içiyordum..eşim içmiyodu ama kokusundan rahatsız oluyordu..bırakmamı ıstıyodu ama "bırak" ta demıyordu..once 2 gunluk bıraktım asırı ıstahım acıldı "boşwer bırakma cok kılo alcan" dedı=)bende gittim 1 paket aldım..sonra kesın karar werdım o paket bıttı ve bır daha paket almadım...ilaç falan kulanamdıgım için baslarda canım cektıı..seker ile avuttum kendımı ve aycekirdeği=) Kilo aldım ama önemli değil..Kendımı daha saglıklı hissediyorum ve kötü kokmuyorummmmm...
Once isteyın sora karar werın ve kendınızı oyalayın baska ugraslarla zamanla aklınıza bıle gelmıycek hatta kokusundan cok rahatsız oloacaksınızzzzzz....

ya bir sürü site var hangisi güvenli nerden almam gerekiyor bu tütüneson ürününü kafam karıştı

banada özelden bildirebilirmisiniz bu karışımı bende bırakmak istiyorum

merhabalar
bende sigarayı bırakmayı çok istiyorum. günde 1 paket içiyorum hatta bazen geçiyor bile 10 senedir içiyorum
26 yaşındayım ve atık anne olmak istiyorum artık sigaradan anne olamadığımı düşünmeye başladım
dün akşam araştırırken farkettim tütünesonu bununla başarabilirmiyim bilmiyorum ama bi karar aldım pazartesi günü itibariyle içmiycm artık sizce faydalı olurmu

eşim ve bikaç kişi cevremden tütünesondan kullandı ..
sonuc 0 etki..
paranızı bosuna vermeyın ..
herşey sizin iradenizde..

bende kullandım tütüne son 3 gün içmedim ama durum daha önce kendi çabamla bıraktığımla aynı.Yani yine sinirlilik ve o boşluk hissi 3 gün sonra başladım yine sigaraya gerçekten istemek lazım bence gerisi boş.Bir işe yaramıyor.Çevremdede kullananlar oldu ama hiç bırakan yok

eski yazdıklarımı okudumda şimdi çok tuhaf oldum önceden sigara içtiğimi unutmuştum okuyana kadar bir seneyi geçti buarada bırakalı ve ben çok rahatım hiç içmemiş gibi hissediyorum kendimi

Çok zorlandınmı yani sigara olmadan sanki yaşamaktanda zevk almazsınya öyle hissettinmi ben iradesiz biriyim güvenemiyorum kendime sigara içmezsem sanki hiç birşeyden zevk alamayacakmışım gibi geliyor.

bir kitap var,on binlerce insanın sigarayı onunla bıraktığı (ben dahil) allen carr'ın sigarayı bırakmanın kolay yolu diye...ben onu öneririm.beni içinde etkileyen en çok şu cümleler olmuştu (kelime kelimesine aynı olmayabilir ama özü aynı):
1)herkesin 80'ini devirmiş bir amcası ya da teyzesi vardır,50yıldır günde en az 1 paket içip de yine de ölmemiş olan...her tiryaki onu örnek gösterir ama milyonlarca sigaradan kanser olmuş insanları görmezlikten gelir...emin olun bu amcalar azınlıkta...
2)sigara içenler genelde hiçbir rahatsızlık hissetmediklerini söylerler ve durumun kontrol altında olduklarını düşünürler...öksürmek,akciğerlerin kendini savunma mekanizmasıdır.eğer siz öksürmüyorsanız sigara içerken,bilin ki ciğerleriniz görevini yerine getirmiyor,yani sizin kanser vb. hastalıklara yakalanmanıza az kalmış...
3)ben zaten arada bir içiyorum,günde en fazla 5 tane ,diyenlerdenseniz eğer;bilin ki günde 20 taneden içenlerden bir farkınız yok.4 tanesinden paçayı kurtarmış olabilirsiniz ama 5.sigaranın sizi ölümcül hastalığa yakalamayacağı ne malum?paketten çıkardığınız her sigara,rus ruleti oynamak gibi bir şey....

iş yerinden bi arkadaş tütüne sonla bırakmış sigarayı. önceden günde 1-2 paket içerken şimdi ayda yılda bir içiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…