bugün ayın 13ü ve ben içmiyorum gün geçtikçe daha çok alışıyorum sigarasızlığa ve çok rahatım hıı bide ramazanda sigara içmeden oruç tutmak ne kadar güzel önceden oruç tuttuğumda kanuşamazdım bile sersem gibi olurdum hep uyuyayım isterdim çok zorlanırdım inanınki oruç tutmayanların %20 sağlık yüzünden ise % 60 sigara yüzünden tutamıyor yani bu sigara maddi manevi dini zarar
epey zaman oldu son durum nedir arkadaşlar... hala içmiyorsunuzdur inşallahh.. ?????????????????????????????*
evet ben hala içmiyorum aspirin halası falan yok sigara kullanmıyorum ki :)
ben eşimde aynı senin gibi söylüyor kafamda bitireyim sonra kullanıcam diyo hala kullanmadı kaç ay oldu alalı nerdeyse.. hazır değilmiş bekliyoruz fosur fosurrcanım ben aldım ama henüz başlamadım şu sıralar kendimde güc bulamıyorum
ama babamla ortak aldık o bıraktı 35 senedir içiyordu şimdi arada 1 tane bazen kaçırıyor ama buna bile şukrediyoruz çünkü babam maalesef günde 1.5 2 paket tüketiyordu :)):: biz bile şaşırdık inşallah tamamen bırakır ben kendime zemin hazırlıyorum şu sıralar kafam çok dolu ne bilim başlayamadım işte ama eğer baban bırakmak istiyorsa bence denemelisin :)
canım ben aldım ama henüz başlamadım şu sıralar kendimde güc bulamıyorum
ama babamla ortak aldık o bıraktı 35 senedir içiyordu şimdi arada 1 tane bazen kaçırıyor ama buna bile şukrediyoruz çünkü babam maalesef günde 1.5 2 paket tüketiyordu :)):: biz bile şaşırdık inşallah tamamen bırakır ben kendime zemin hazırlıyorum şu sıralar kafam çok dolu ne bilim başlayamadım işte ama eğer baban bırakmak istiyorsa bence denemelisin :)
yanlış cümle kurdumm bende başlasam derken tütüne sona değil bırakmaya tütüne son aldım ama ciddi anlamda boğazımda ağrı yanma yaptı faranjit başlangıcı olduğu için alt tarafı 2 gün aldım ama alırkende yalan değil içtimmm yokkk yaa arkadaşqlar ben iradesizimmm vallahi benden bi cacık olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?