• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tutumlu hanımlar bu işin sırrı nedir?

Eski bir konuyu hortlatıcam ama bana da yardım edin kızlar :110: gecenin bir vakti email geldi maaşımın yattığını belirten. Benim kafamda hemen beliren şeyler; o indirime giren yeleği kaçırmayayım, o bluzu alayım, çeyiz için bi iki cici bişey vs vs.:KK12: Hiç kredi borcum ya da bağış yapmak istediğim parayı aklıma getirmiyorum. Kredi borcum dediğim henüz günü gelmemiş ama evlenmeden ödemem gereken öğrenim kredisi. Ah bu ben ya. Küçük bi yerde yaşıyorum her şeyi online yapıyorum maaşıma dokunmadan bitiyor. Acaba maaşı komple çekip kenara koysam. o_OKesin daha az harcarım eminim.

Ben gereksiz seyleri almam mesela, herseyin pahalisini almam, yeri gelince pahali, yeri gelince ucuz alirim..bazen iki uc gun hic para harcamam, bazen ise para harcayasim gelir, canimin istedigini alirim.. boylelikle budjemi dengelemis olurum, gelir giderlerimi hesaplarim, kalanida biriktiririm..

Back
X