- 8 Aralık 2013
- 7.860
- 17.340
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
kimsede yokmu kızlar
Kızlar 1 yaş çocuğu için tütü arıyorum yalnız sadece partide giyecek kendi doğum günü değil o yüzden tişörtde rakam olmasın sadece etekte olabilir. lütfen uygun fiyatlı olsun yada takasa açık olsun önceliğim takaslı olanlar
Hala ariyormusun cnm. Bende lila ve pembe karisimli tutu etek var istersen resim eklerimkimsede yokmu kızlar
Hala ariyormusun cnm. Bende lila ve pembe karisimli tutu etek var istersen resim eklerim
ben yapıym diyorum işte
Eki Görüntüle 1114265
magazadan alınmıstır istanbuldayım
Hala ariyormusun cnm. Bende lila ve pembe karisimli tutu etek var istersen resim eklerim
Hep ariyruz diyorlar ya almazlar yada onca insani ugradrtikn sonra kendim yapicam derlet
cnm bnm arada kaynamış mesajın sonrada aksilikler oldu girip bakamadım elinde yapmış olduğun bir modelin resmi varsa görmek isterim. Birde fiyat ne düşünüyorsun ürünlerinde biliyosun bnm isteğim takasla almak
cnm resimdenmi bu şekilde çıkmış. pembe yazmışsın ama bu kırmızı gibi
İnsanları tanımadan ne olup ne bittiğini bilmeden haklarında bu şekilde yorumlar yazamazsınız. Heleki benim topicimde hiç yazamazsınız. Bu zamana kadar arıyorum deyipte istediğimi bulup almadığım ürünlerim yok. Kimseyle polemiklerimde yok. Siz ne diye bu sayfaya böyle bir yorum yazma gereği duyuyorsunuz ki... Üstelik farkındaysınız bir kaç arkadaş yazmış ve ben cevaplayamamışım. Demekki bir nedeni var... Yaptığınız hiç hoş bir davranış değil
canım bende bu var
Eki Görüntüle 1119291
sen sade birşey istiyordun dimi
sadece tütü ve şeker pembesi burda tam belli olmuyo birde kız çok oynadı yapıştırdı çok daha güzel oluyo
baktıktan sonra haber ver canım resmi kaldırıcam elimde başka yoktu resim
Kusura bakma ya bi ark vardi onunkiyle karistrmmsm daha yeni üye oldum fazla bilmiyorum onunla ni sorun oldu da tutu basligini görünce okumadan yazdm kalbini krdysam ozurdilerim
cnm sizin tütü epeyi büyük duruyor. Bizim tütüyü alacağımız ufaklık 1 yaşında ama çok ufak tefek neredeyse örümcekteki şirin şey kadaryinede teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?