Bebek İkinci El Tütü aranıyor / yardım edin kızlar/Bulunmuştur.

sempatik_kiz

Her çok, azdan olur !!!
Pro Üye
8 Aralık 2013
7.860
17.340
448
Kızlar 1 yaş çocuğu için tütü arıyorum yalnız sadece partide giyecek kendi doğum günü değil o yüzden tişörtde rakam olmasın sadece etekte olabilir. lütfen uygun fiyatlı olsun yada takasa açık olsun önceliğim takaslı olanlar

Kızlar 1 yaş çocuğu için tütü arıyorum yalnız sadece partide giyecek kendi doğum günü değil o yüzden tişörtde rakam olmasın sadece etekte olabilir. lütfen uygun fiyatlı olsun yada takasa açık olsun önceliğim takaslı olanlar

Eki Görüntüle 1114265
magazadan alınmıstır istanbuldayım

Hep ariyruz diyorlar ya almazlar yada onca insani ugradrtikn sonra kendim yapicam derlet

İnsanları tanımadan ne olup ne bittiğini bilmeden haklarında bu şekilde yorumlar yazamazsınız. Heleki benim topicimde hiç yazamazsınız. Bu zamana kadar arıyorum deyipte istediğimi bulup almadığım ürünlerim yok. Kimseyle polemiklerimde yok. Siz ne diye bu sayfaya böyle bir yorum yazma gereği duyuyorsunuz ki... Üstelik farkındaysınız bir kaç arkadaş yazmış ve ben cevaplayamamışım. Demekki bir nedeni var... Yaptığınız hiç hoş bir davranış değil :20::20::20:

Son düzenleme:
cnm bnm arada kaynamış mesajın sonrada aksilikler oldu girip bakamadım elinde yapmış olduğun bir modelin resmi varsa görmek isterim. Birde fiyat ne düşünüyorsun ürünlerinde biliyosun bnm isteğim takasla almak:34:

canım bende bu var

$IMG00500-20140423-1716.jpg

sen sade birşey istiyordun dimi
sadece tütü ve şeker pembesi burda tam belli olmuyo birde kız çok oynadı yapıştırdı çok daha güzel oluyo
baktıktan sonra haber ver canım resmi kaldırıcam elimde başka yoktu resim

İnsanları tanımadan ne olup ne bittiğini bilmeden haklarında bu şekilde yorumlar yazamazsınız. Heleki benim topicimde hiç yazamazsınız. Bu zamana kadar arıyorum deyipte istediğimi bulup almadığım ürünlerim yok. Kimseyle polemiklerimde yok. Siz ne diye bu sayfaya böyle bir yorum yazma gereği duyuyorsunuz ki... Üstelik farkındaysınız bir kaç arkadaş yazmış ve ben cevaplayamamışım. Demekki bir nedeni var... Yaptığınız hiç hoş bir davranış değil :20::20::20:

Kusura bakma ya bi ark vardi onunkiyle karistrmmsm daha yeni üye oldum fazla bilmiyorum onunla ni sorun oldu da tutu basligini görünce okumadan yazdm kalbini krdysam ozurdilerim

canım bende bu var

Eki Görüntüle 1119291

sen sade birşey istiyordun dimi
sadece tütü ve şeker pembesi burda tam belli olmuyo birde kız çok oynadı yapıştırdı çok daha güzel oluyo
baktıktan sonra haber ver canım resmi kaldırıcam elimde başka yoktu resim

cnm sizin tütü epeyi büyük duruyor. Bizim tütüyü alacağımız ufaklık 1 yaşında ama çok ufak tefek neredeyse örümcekteki şirin şey kadar:34::34:yinede teşekkür ederim:16::16:

Kusura bakma ya bi ark vardi onunkiyle karistrmmsm daha yeni üye oldum fazla bilmiyorum onunla ni sorun oldu da tutu basligini görünce okumadan yazdm kalbini krdysam ozurdilerim

yok cnm sorun değil sadece birden böyle bi tepki alınca şaşırdım. :53::53: Sonuçta sizi hç tanımıyordum. Ama yanlışlık olduysa sorun yok insanlık hali hepimizin baına gelebilir:16::16:

Canım hala arıyosan tşörtlü takım 35 kırmızı eteği var beyazda uzun kollu badisi üzerinde ben çok büyüdüm yazıyo bide elbese var tütü elbise pembe oda 15 tl kullanılık değil

Back