- 28 Ekim 2024
- 89
- 10
- 28
-
- Konu Sahibi suprzymrta
Merhaba kızlar transfer günüyle birlikte bugun 5. günüm . Kasıklarımda batmalar var hafif baş ağrım oluyo sadece progestan kullanıyorum fazla ilac kullanmıyorum yani bebeğimin tutma belirtisi olabilir miii
Merhaba sanırım aynı gün transfer olmuşuz. Aynı belirtiler bendede var baş ağrısı harici. Sanırım kullandığımız progestan ilacından oluyor :) yani öyle diyorlar çok erkenmiş belirti aramak için
Merhaba sanırım aynı gün transfer olmuşuz. Aynı belirtiler bendede var baş ağrısı harici. Sanırım kullandığımız progestan ilacından oluyor :) yani öyle diyorlar çok erkenmiş belirti aramak için
Ben sadece prolutex kullanıyorum sendemi öyleee28 ekimde transfer oldum ben
Sen tazemi oldun dondurulmuşmu ben taze transfer oldum . Birde bugun beyaz akıntım varBende 28 ekimde transfer oldum. Karından progestan dex birde estrofem içiyorum ben
Yaaaaa cok sevimlisiiiin allah razıı olsunArkadaşlarım selamlar başlığı görünce geçen yıl bu zamanlarda transfer olduğum ve aynı heyecanları yaşadığım aklıma geldi ve dua etmeye geldim sizlere
Rabbim hepinizin hayırlısıyla sağlıcakla kucağını doldursun inşallahKuzularınız seneye bu zamanlar kucağınızda uyuyor olsun
Senindemi dondurulmuşş transferKızlar bende 28ekimde transfer oldum baş ağrım yok sadece kasıklarda ağrım oluyor, progestan fitil günde 3, estrofem günde 3, progestan iğne gün aşırı, oksapar her gün, asprin her gün. Folik asit her gün kullanıyorum
Dondurulmuş 4aa 4ab çift transferSenindemi dondurulmuşş transfer
Hepimizden Allah razı olsun canım , evet çok şükür 4 aylık bir bebeğim var ♥Yaaaaa cok sevimlisiiiin allah razıı olsunumarım seninki tutmuştur
Ya bu aksam kasık ağrım başladı bacağıma kadar vuran insallah belirtidirBanada doğal siklus transfer yapılmıştı aktif belirtim kasık ağrısı bel ağrısı yasamakti inşallah tutunmustur miniğin
Bende 28 ekim transferimi oldumBen sadece prolutex kullanıyorum sendemi öyleee28 ekimde transfer oldum ben
Bende bunların hepsini kullandım 21 ekim transfer oldum 10 gün sonra kese için gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKızlar bende 28ekimde transfer oldum baş ağrım yok sadece kasıklarda ağrım oluyor, progestan fitil günde 3, estrofem günde 3, progestan iğne gün aşırı, oksapar her gün, asprin her gün. Folik asit her gün kullanıyorum
Yaaa neeeee güzeeel saglıkla kucagına al insallahhhBende bunların hepsini kullandım 21 ekim transfer oldum 10 gün sonra kese için gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Kasıkda ara ara batma hafif bel ağrısı ve hafif bacak ağrısı adet olacakmış gibi hissettim ama dedim tutundu bana bilmiyorum kadınlar hissediyor benceYaaa neeeee güzeeel saglıkla kucagına al insallahhhsenin belirtin oldumuuu
Ya benim bel ağrım yok da suan sadece sol kasığımda bacaga vuran bi ağrı var belirtimi senceKasıkda ara ara batma hafif bel ağrısı ve hafif bacak ağrısı adet olacakmış gibi hissettim ama dedim tutundu bana bilmiyorum kadınlar hissediyor bencebende öyle göğüs ağrısı falan olmadı hala yok kasık ağrısı devam ediyor