Tutma belirtisimi

suprzymrta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2024
89
10
28
Merhaba kızlar transfer günüyle birlikte bugun 5. günüm . Kasıklarımda batmalar var hafif baş ağrım oluyo sadece progestan kullanıyorum fazla ilac kullanmıyorum yani bebeğimin tutma belirtisi olabilir miii

Merhaba sanırım aynı gün transfer olmuşuz. Aynı belirtiler bendede var baş ağrısı harici. Sanırım kullandığımız progestan ilacından oluyor :) yani öyle diyorlar çok erkenmiş belirti aramak için
Merhaba kızlar transfer günüyle birlikte bugun 5. günüm . Kasıklarımda batmalar var hafif baş ağrım oluyo sadece progestan kullanıyorum fazla ilac kullanmıyorum yani bebeğimin tutma belirtisi olabilir miii

Kızlar bende 28ekimde transfer oldum baş ağrım yok sadece kasıklarda ağrım oluyor, progestan fitil günde 3, estrofem günde 3, progestan iğne gün aşırı, oksapar her gün, asprin her gün. Folik asit her gün kullanıyorum

Arkadaşlarım selamlar başlığı görünce geçen yıl bu zamanlarda transfer olduğum ve aynı heyecanları yaşadığım aklıma geldi ve dua etmeye geldim sizlere
Rabbim hepinizin hayırlısıyla sağlıcakla kucağını doldursun inşallah Kuzularınız seneye bu zamanlar kucağınızda uyuyor olsun

Yaaaaa cok sevimlisiiiin allah razıı olsun umarım seninki tutmuştur

Banada doğal siklus transfer yapılmıştı aktif belirtim kasık ağrısı bel ağrısı yasamakti inşallah tutunmustur miniğin

Bende bunların hepsini kullandım 21 ekim transfer oldum 10 gün sonra kese için gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Yaaa neeeee güzeeel saglıkla kucagına al insallahhh senin belirtin oldumuuu
Kasıkda ara ara batma hafif bel ağrısı ve hafif bacak ağrısı adet olacakmış gibi hissettim ama dedim tutundu bana bilmiyorum kadınlar hissediyor bence bende öyle göğüs ağrısı falan olmadı hala yok kasık ağrısı devam ediyor

Ya benim bel ağrım yok da suan sadece sol kasığımda bacaga vuran bi ağrı var belirtimi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…