- 25 Eylül 2024
- 71
- 44
- 23
-
- Konu Sahibi suprzymrta
İçini ferah tut inşallah pozitifi görürsünYa benim bel ağrım yok da suan sadece sol kasığımda bacaga vuran bi ağrı var belirtimi sence
Bugun test yaptım negatif çıktı transfer hariç 5. GünümBenimde transferden sonra oldu ağrım şuan gününü hatırlamıyorum ama gebe kaldıktan sonrada devam etmişti umarım sonuçlarınız pozitif olur
5. Gün için erken diyorlar testler negatif çıkabiliyormuşBugun test yaptım negatif çıktı transfer hariç 5. Günüm
Kan versem kanda cıkarmı acaba5. Gün için erken diyorlar testler negatif çıkabiliyormuş
Acele etmeyin doktorunuz hangi tarihte test yapın dediyse o zaman yaptırınKan versem kanda cıkarmı acaba
Merhaba bende 30 ekimde oldum transfer gününü sayarsak 4.günüm bugün. Benim göğüslerim ağrıyor ama öyle aşırı değil bide 3.gün hafif sol kasıkta batma oldu ara ara oluyor. Belirtilere takılmayayım diyorum ama acaba tutundu mu diye düşünmeden olmuyor.Merhaba kızlar transfer günüyle birlikte bugun 5. günüm . Kasıklarımda batmalar var hafif baş ağrım oluyo sadece progestan kullanıyorum fazla ilac kullanmıyorum yani bebeğimin tutma belirtisi olabilir miii
Erken yapmışsınız birkaç gün daha bekleyinBugun test yaptım negatif çıktı transfer hariç 5. Günüm
Benimde aynı belirtilerim bugun transfer hariç 5.günüm test yaptım negatifMerhaba bende 30 ekimde oldum transfer gününü sayarsak 4.günüm bugün. Benim göğüslerim ağrıyor ama öyle aşırı değil bide 3.gün hafif sol kasıkta batma oldu ara ara oluyor. Belirtilere takılmayayım diyorum ama acaba tutundu mu diye düşünmeden olmuyor.
Bende erken gebelik testi yaptim negatif ama daha cok erken ya o yüzden çok moralimi bozmadım iyi düşünmeye çalışıyorumBenimde aynı belirtilerim bugun transfer hariç 5.günüm test yaptım negatif
Evet ilk transfer benim 28 ekimde oldu 6 kasım test tarihimBende erken gebelik testi yaptim negatif ama daha cok erken ya o yüzden çok moralimi bozmadım iyi düşünmeye çalışıyorum11 kasım da benim kan test günüm ama 9 kasımda fln tekrar yapabilirim evde. Sizin ilk transferiniz mi?
Benimde aynı belirtilerim bugun transfer hariç 5.günüm test yaptım negatif
Bu ilk transferiniz mi?Benimde aynı belirtilerim bugun transfer hariç 5.günüm test yaptım negatif