Tutku mu ? Gurur mu ?

suestorm24

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
35
0
Hanımlar merhaba, eşimle boşanmak üzereyim ikimizde karyılıklı dava açtık ve birkaç ay sonra her şey tamamen bitecek sorunsuz. Benim açımdan duygusal anlamda her şey bitti ama eşim sonradan pişman oldu ama ben kabul etmedim etmeyeceğim de. Sorun şu, ikimizde çok tutkulu bir aşk yaşadık cinsel hayatımızda bir sorun yoktu ama evliliği sürdüremedik anlaşamadık. İkimiz de yanyana geldiğimiz vakit birbirimizi tutamıyoruz aramızdaki çekim bitmedi hala birbirimizi arzuluyoruz. Ben ona karşı bir şey hissetmesem de aramızdaki cinsellik bitmedi. Son 1 aydır telefonla birkaç kez konuştuk küçük sevişmeler ama ötesini yapmakta kararsızım. Kendi gururmla savaşıyorum. Çok olay yaşadık çok üzüldüm ama bir yandan da tatmin olmak istiyorum beni arzulayan bir erkeğe karşı koyamıyorum. Başka birini istemiyorum ne olursa olsun başka bir adamı karşıma getirip birlikte ol deseler yine de hala evli olduğum için kendime yediremem. Bu sefer ona haksızlık yapmış olurum. Yani sadece anın tadını çıkartıp birkaç ay sonra her şey nasıl olsa bitecek gözüyle mi bakmalıyım ? Yoksa cinselliği bitirmeli miyim ? Tutku mu yoksa gurur mu ? Boşandıktan sonra özgürüm düşüncesiyle beraber olmayı erteledim şuan öyle bir karar aldım. Çünkü o zaman dava ya da herhangi bir karar kalmayacak. Ben seni her zaman seveceğim her zaman isteyeceğim diyor tüm şeylerden pişman oldu ama ben ona eşimmiş gözüyle değil sanki partnerimmiş gibi bakıyorum benim amacım sadece o anı değerlendirmek o da "bana dönmeyeceksin biliyorum ne olursa olsun kararının kesin olduğunu biliyorum sadece anın tadını çıkartalım davayı uzatmayacağım" diyor. Sizce ne yapmalıyım ? Çocuk var ama ben tekrar geri dönmeyeceğim kararım kesin.

Boşanmayın. İlişkiniz devam edecek, eşiniz başkasını bulacak, o da gelip konu açacak "Sevgilim ile eski karısı haftada bir buluşuyor, çocuğu kıramadıkları için geceyi aynı evde geçiriyorlar, çocuk çok istedi ağladı tepindi diye tatile beraber gidiyorlar, sizce normal miiee? " diye.

Hanımlar merhaba, eşimle boşanmak üzereyim ikimizde karyılıklı dava açtık ve birkaç ay sonra her şey tamamen bitecek sorunsuz. Benim açımdan duygusal anlamda her şey bitti ama eşim sonradan pişman oldu ama ben kabul etmedim etmeyeceğim de. Sorun şu, ikimizde çok tutkulu bir aşk yaşadık cinsel hayatımızda bir sorun yoktu ama evliliği sürdüremedik anlaşamadık. İkimiz de yanyana geldiğimiz vakit birbirimizi tutamıyoruz aramızdaki çekim bitmedi hala birbirimizi arzuluyoruz. Ben ona karşı bir şey hissetmesem de aramızdaki cinsellik bitmedi. Son 1 aydır telefonla birkaç kez konuştuk küçük sevişmeler ama ötesini yapmakta kararsızım. Kendi gururmla savaşıyorum. Çok olay yaşadık çok üzüldüm ama bir yandan da tatmin olmak istiyorum beni arzulayan bir erkeğe karşı koyamıyorum. Başka birini istemiyorum ne olursa olsun başka bir adamı karşıma getirip birlikte ol deseler yine de hala evli olduğum için kendime yediremem. Bu sefer ona haksızlık yapmış olurum. Yani sadece anın tadını çıkartıp birkaç ay sonra her şey nasıl olsa bitecek gözüyle mi bakmalıyım ? Yoksa cinselliği bitirmeli miyim ? Tutku mu yoksa gurur mu ? Boşandıktan sonra özgürüm düşüncesiyle beraber olmayı erteledim şuan öyle bir karar aldım. Çünkü o zaman dava ya da herhangi bir karar kalmayacak. Ben seni her zaman seveceğim her zaman isteyeceğim diyor tüm şeylerden pişman oldu ama ben ona eşimmiş gözüyle değil sanki partnerimmiş gibi bakıyorum benim amacım sadece o anı değerlendirmek o da "bana dönmeyeceksin biliyorum ne olursa olsun kararının kesin olduğunu biliyorum sadece anın tadını çıkartalım davayı uzatmayacağım" diyor. Sizce ne yapmalıyım ? Çocuk var ama ben tekrar geri dönmeyeceğim kararım kesin.
Yani bu adam size bosanacaksin ama anın tadını çıkaralım demekle ne demek istemiş.bence tutkunuzun farkında ve koz olarak kullanmakta

Boşanma davanız ilerlerken davalık (ex) eşe ne tutkudan ne de cinsellikten bahsedemezsiniz/bahsetmemelisiniz. Hatta bir süre partnerli cinsellikten uzak durun, kendinizi başka türlü tatmin edin. Boşanma davası sırasında yalvaran yakaran erkek tipinden de midem bulanıyor.

Sözle ayrılacağım deseniz de birlikte olarak umut veriyorsunuz
Üçüncü sayfa haberleri böyle oluyor, bir anda nevri döner işlerin şekli değişir
Ya barışın tekrar deneyin ya da birlikte olmayın, netlik her zaman iyidir

Boşanmayın. İlişkiniz devam edecek, eşiniz başkasını bulacak, o da gelip konu açacak "Sevgilim ile eski karısı haftada bir buluşuyor, çocuğu kıramadıkları için geceyi aynı evde geçiriyorlar, çocuk çok istedi ağladı tepindi diye tatile beraber gidiyorlar, sizce normal miiee? " diye

Yanlışlıkla bebekte olur şimdi boşanamazlar tüh yaaa
Arkadaşlar size danışmak için soru sordum yargılayın diye değil. Saçma sapan senaryolar çizmeyin evlilik sadece seksle bitmiyor bunun aileleri var çitfler arası uyum evlilikte seksle bağdaşlaştırılamaz. Evet bu olan durum mantıksız gelebilir, lütfen aşağılamak yerine yardımcı olun. Ben sadece cinsellikten bahsediyorum onunla tekrar evliliği sürdürmekten bahsetmiyorum.

Adamin canina minnet. Hem bosaniyor hem sevisiyor. Basi bos dolanıp duracak, belki sevgilisi olacak ama haberiniz olmayacak. cani seks istediginde size gelecek. Siz durumdan memnun olabilirsiniz ama yaptığınız dogru degil. Bir evlilik bitiyorsa, her yönüyle bitmeli.
Evet kararsızdım ama yorumlar sayesinde çok yanlış bir durum olduğunu daha iyi anladım. Teşekkürler.

Arkadaşlar size danışmak için soru sordum yargılayın diye değil. Saçma sapan senaryolar çizmeyin evlilik sadece seksle bitmiyor bunun aileleri var çitfler arası uyum evlilikte seksle bağdaşlaştırılamaz. Evet bu olan durum mantıksız gelebilir, lütfen aşağılamak yerine yardımcı olun. Ben sadece cinsellikten bahsediyorum onunla tekrar evliliği sürdürmekten bahsetmiyorum.
Aşağılamıyorum ki. Kuvvetle muhtemel olacakları söylüyorum. Siz boşanmadan evvel ne istediğinize karar verin bence, bu durum şu an sizin için ideal, ne güzel boşanma aşamasında sıkılmıyorsunuz, ama ikiniz için de alışkanlık haline gelecek hatta zamanla en çok onun işine yarayacak bir durum bu. Boşandıktan sonra bulacak ergenlikten yeni çıkmış aklı evvel bir kız, o dediğim yalanları sıralayacak ona. Öğrendiğinizde hiçbir şey yapamayacaksınız oturduğunuz yerden kurulmak dışında, çünkü kocanız olmayacak o kişi. Adam zaten her türlü dili ile mayıştırıyor, öyle de özel bir yeteneği var. Bi ona bi size verir vitamini verir vitamini artık nereye kadar giderse, her türlü kâr.

Boşanma konusunda bu kadar kararlıyken ve erkeğinde boşanma aşamasında düzgün davrananını bulup kavga gürültü olmadan insani şekilde bu yola girmişken sizin tutarlı davramanız çok önemli. Nasıl ki 6 ay evlilik hayatı sürmeyen kişileri boşanmada haklı görüyorsa hakim,eşiniz herhangi bir delille evlilik beraberliği devam ediyor diye itiraz edip boşanmanızı zora sokabilir.

X