- 7 Nisan 2022
- 1.053
- 1.497
- 21
- Konu Sahibi nescioquisegosum
öğrenmiş olmayacaktı. çünkü öğretmek istediğim şey gömlek giymemi normal olduğu değil. istediğimi giyebilecek ve kararlarımı kendim verebilecek yaşta olmam. yahu evde kalmak benim isteğimdi sonrasında babam defalarca gidelim böyle gidelim dese de ben gitmedim. gelip hatasını anlayıp özür dileyene kadar onunla bir yere gitmeyeceğim.Baba üstüne gömlek giyeceğim zaten desen öğrenmiş olmayacak mıydı? Bu şekilde de bir şey öğretmiş olmuyorsun ki bayramlaşmaya gidememişsin,evde kalmışsınız kendi istediğim oldu sanıyorsun ama hayır babanın istediği olmuş oldu aslında günün sonunda. O yüzden sorunlarını ve istemediğin şeyleri başta sakin bir tavırla belirtmeni tavsiye ederim.
ve üsttede de defalarca belirttiğim gibi maalesef ki çok üzülerek söylüyorum ki bizim evde sorunlar sakin tavırla söyleyince çözülmüyor. bunu 21 yıldır deniyorum. hala da deniyorum. ama benim de bir dayanma noktam var. robot değilim her zaman sakin kalayım. siz her zaman herkese karşı aşırı sakin misinizdir? eğer öyleyseniz bunu nasıl başardınız onunla ilgili tavsiye alalım.