Saç Rengi ve Saç Boyama turuncuyu hangi renk sarıya döndürür

mzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
1.134
1
156
kızlar saçlarım dün siyahtan iki kez açtım palettenin açıcısıyla saçlarım şuan çok açık turuncu lahana bebek gibi ben ne renk boyasam sarıya döner saçlarım )))):
tam tıpatıp bu renk saçlarım koyulaştırmakta istemiyorum ama bu nedir böyle evden çıkamıyorum valla bu turunculuğu tamamen götürebilcek bir sarı var mı?

Son düzenleme:
canım turunculuğu küllü renkler alır ama saçını zaten yeni açmışsın bir de boyarsan şimdi saçın yıpranır biraz bekle bence ... hem turuncu bu yıl moda

bana kalırsa iyi bi kuaföre gidip açtır güzelce umarım dayanır saçların, evde kendin yapamayabilirsin. bunun üstüne ne renk boyarsan boya güzel bi sarı çıkmaz ortaya hatta sarı bile olmaz çünkü o turunculuğun gitmesi lazım önce.
koyu bi renk istememişsin ama illa kendim boyucam diosan bu rengi kapatacak tonlarda kahveleri deneyebilirsin.

ama çok kötü kızlar ten rengim çok beyaz saçlarımda turuncu boyama kitbından fırlamış gibiyim.
saçım bir açılmayı daha kaldırmayabilir.ayrıca Türkiyedede değilim Kıbrıstayım şuan burda kuaförlere pek güvenemem Türkiyede bile zor iyi kuaför bulunurken burda çok zor.yoksa kendim zaten açmazdım direk giderdim kuaföre ama el mahkum kendim yaptım.koyultmak istemiyorum ama başka çarem yok sanırım

keşke 2 kere açmasaydın şimdi üstüne ne kadar sarı yapsan kapatmaz turunculuk çıkar alttan ya açık kumral al boya sonra onun üstüne boyarsın sarıyı yada doğal bir sarı al boya 2 hafta sonra tekrar boya aynı sarıya değişir rengi inş

kızlar resim çektim şimidi koyuyorum kendi saçım

aslında renk olarak güzel duruyor :44: ama bunun üstüne sarı zor olur epey turuncuymuş kumral tonlarına bak koyultmak istemiyorsan

bir kere daha mı açsam açıcı saçımı yakmadı ama okadar bakım yaptığım canlı saçlarım biraz kalitesi bozuldu dahada bozmıyım.forumda bulduğum iki resmide gösteriyim bayıldım kızların saçlarına ama olmaz sanırım artık

üstteki resimdekini çok beğendim bal köpüğü sarı karışımı galiba çok güzelmiş dene istersen ama ilk boyamada mucize bekleme 2 hafta sonra tekrar boyarsın ancak o zaman rengini bulur cnm daha açmaaaa yazık saçlarına zaten 2 kere açmışın bundan ötesi yanar zaten daha ne kadar açılıcak direk boya artık kaliteli bir boyayla

inanın öyle lastik gibilik kopma yada dolaşma vs fln hiç olmadı.ama zaten yıllardır saçlarıma bakım uyguluyordum oyüzden zaten güçlüydü saçlarım birde kalın telli onunda etkisi olabilir ama hiç öyle bir etkisini görmedim.sadece dediğim gibi kalitesi düştü çok az yumuşakliğında azalma var bakım yapmaya devam ediceğim içinde 1 ay içinde toparlar tekrar zaten okadarda olsun

kızlar küllü sarı dedinizde açık küllü sarımı yoksa direk küllü sarı mı alıyım

kızlar küllü sarı dedinizde açık küllü sarımı yoksa direk küllü sarı mı alıyım

cnm bende palette açıcıyı defalarca kullandm aynen turunculşma oluyo.. kurtulman ıcın kullu renk kullanmalısn ..açık kullu sarı kullanırsan sacların 1 2 boyamada turunculugndan kurtulur..kullu sarı kullanırsan da sacların bıraz koyulasır ama daha cabuk kurtulur daha koyu bı renk oldugu ıcın ..ben bunları yasadıgm ıcın yazıorm umarm yardmcı olur..kesnlıkle küllü renkler dene cnm

ozaman bir kutu açık küllü sarı bir kutu küllü sarıyı mı karıştırsam?

kızlar bugün koleston açık küllü sarıya boyadım saçlarım şuan bal köpüğü oldu.ama istediğim ton için bi kere daha açılmalı sanırım.bir kere daha açsam yine turuncu olur mu? nefret ettiim turuncudan.şuan açık bal köpüğü ama ben sarı istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…