Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncumsu saçımı nasıl kumral yaparım?

babos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
29
0
36
İstanbul
Arkadaşlar benim tatilde yaşayacağım önemli bir karşılaşmaya hazırlanmam lazım. Saçlarımın kendi rengi açık kumralken gittim doğal sarı olsun diye loreall 01 çok çok açık doğal sarıya boyadım. Ama soğan kabuğu rengi gibi birşey oldu. Şimdi eski rengime dönmek istiyorum. LÜTFEN yardım edin açık kumral yeşillenme yapar diyolar. Ne yapmalıyım ??????

Eğer istediğim rengi tutturursam büyük iyilik yapmış olucaksınız.. Bomba gibi olmam lazım lütfen yardım

aynı hatayı bnde yapmıştım zannettım kı saclarım doğal olarak bıraz daha açılıp sarıya donecek...kınalı kınalı gezdım 1 hafta..çok üzülmüştüm çünkü kendı rengım çok güzeldi.. bı hafta sonra kımseye danışmadan gıttım kestane aldım boyadım tam kapatmadı alttan ışıkta güneşte turuncu turuncu yansıyo parlıyodu aynı boyadan bı gün sonra bı kere daha alııp boyadım ıyı olmustu bu kez...
açık kestane alma kapatmaz koyu kestane de sıyahımsı tutuyo kestane yazan boyayı aldım ben numarasını hatırlamıyorum...

Peki loreallin kumral rengini alsam nasıl olur. Dip boya sorunu yaşamak istemiyorum daha 18 yaşındayım. Daha ilerki senelerde uçlarını açtırabilirim. Sadece doğal dursun istiyorum. Diplerim baya gelmiş durumda çünkü

direk kumral rengine boyasam çok mu koyu kaçar sizce

yıllardır saç rengini değiştiren biri olarak sana önerim şu: saçında zaten bir kızıl havası vardır. o yüzden kumrala boyadığında yeşillenme olmaz. hatta yerinde olsam küllü kumrala bile boyarım...çünkü yaptım daha önce..kendi saç rengin çok koyu değilse kestaneye de boyayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…