Saç Rengi ve Saç Boyama turuncumsu açık sarı

teşekkür ederimm :) yinede dikkat etmek lazım çok benim saçım çabuk toparlyor alışkın açıcılara senelerce röfle yaptırdım en alt zemin sarıydı işlh seninde istediğin gibi olur çok acele etme dinlendire dinlendire badem yağıyla zeytin yağı çok iyi geliyor bana senelerce yaptım belkide ondan sağlam

palette 4 6 ton yoğun açıcısı ama bunu uygulamadan önce zaten saçlarımı açtırmıştım 2 defa fakat turuncuydu resmen 1 hafta dinlendirip bakım yaptım sürdüm bu açıcıyı komple 1 saate yakın beklettim bu renk çıktı birde diplerden 1 2 cm bıraktım tam diplere sürmedim kendi saçım olduğu için çok açılır diye

canım avatarda gördüm resmini saçengin harika olmuş bence
bende merak ediyorum eczaneden falanmı alınıyo bu açıcı ne diye alıyoruz

canım avatarda gördüm resmini saçengin harika olmuş bence
bende merak ediyorum eczaneden falanmı alınıyo bu açıcı ne diye alıyoruz

palette yoğun açıcı 4 6 ton marketlerde her yerde satılıyor kuaförler açmadı saçımı turuncuya kadar açtılar yani sarımsı turuncumsu bir şeydi ben bir cesaret kendim açtım ama çok dikkat etmek lazım açıcı sonunda eğer yapıcaksanız yoğun bakımlardan sonra deneyin birde açılırken sabretmek lazım turuncudan sonra sarı oluyor baya beklemek gerekiyor tabi saç dayanırmı elinde kalırmı orası fena kısmı :) benimkine bir şey olmadı allahtan kuaförde açtırdığımdan daha az yıprandı hatta yıpranmadı gibi resimdeki hali fönsüz dün yaptım yıkadım sabah resmini çektim

zaten be şuan yapamam hamile olduğumdan dolayı
benim saçımda kızıl renkete kızıldan dönmeside çok zor açıcıyla açıp dönmek istiyodum ama hamile olduğumu öğrendim:))
bu yüzdende hiç bişey yapamadım kızılın rengide açıldı acayip bişey oldu malesef birazda uzadı üstler kendi rengi altlar turuncumsu:1no2: maalesef bekliyorum:)))

tebrik ederim gözün aydın :) bence canım sabret ozaman iyice aksın dinlensin istediğin renge kavuş bak ben anlatıyım sana benim sarı süper röflelerim vardı gittim koyu kafveye boyattım 2 defa sonra bakırda denemek istedim renk baya aktı bakıra boyaı kuaför süper yakıştı çok beğendim 2 boya gelince bakırda malesef aynı rengi yakalıyamadı dedimki biraz kızıllıkta katın içice bakırın naz elmasın saçları gibi istedim yıkandığında ağlamaktan mahvoldum saçlar tamamen kızıl bakır kızıl ve saçtan çıkması çok zor hatırlamak bile istemiyorum rezil etti kuaför işte ben bu saçtan döndüm 2 gün sonra açırdım 1 hafta sonra tekrar arada ren canlansın diye biraz röfle yaptırdım yine olmadı turunculuktan kurtulamıyorum aldım kendim açtım bu çıkı işte ne saç varmış bende bende hayret ettim :) sende bana kalırsa iyice akt boyama sabret doğuma kadar dinlensin aksın sarı olur bence

bende dün akşam kullandım çok açıcılı olan ı ama benim saçım siyahtı :) şimdi hoş bir çikolata rengi oldu ama diplerim sapsarı oldu üstleri tekrar boyadım onun için, effassor var o boyanın paketinde ben efassor u ayrı alıp kullanıyorum genelde . yeterli gelmiyor paketteki miktar

Son düzenleme:

nasıl yıpranma varmı sende bende olmadı gibi nerdeyse

çok teşekkürler canım bencede doğuma kadar bekliycem artık
bu arada saçın iyi dayanmış valla bu işlemlere baya güçlüymüşkaydirigubbakcemile3
sende röfle için biraz bekle bence
ama yaptırdığın zaman bu rengin üzerine harika görünür bu işlemide hayırlısıyla atlatsın saçların bravo valla:)))

işlh cnm:) öyle artık dipler baya 4 5 cm olana kadar dip boya sonra röfle bencede süper iyi dayandı kuaföre yalvardım kalsın biraz daha açmadı diğerleride açmadı ama bence badem yağı ve zeytin yağının sayesinde öyle düşünüyorum sizde yapın haftada bir mutlaka çok güçlendiriyor

canım avatardaki senin saçın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…