canım avatarda gördüm resmini saçengin harika olmuş bence
bende merak ediyorum eczaneden falanmı alınıyo bu açıcı ne diye alıyoruz
Evet çok güzel bir renk olmuş.Güle güle kullan.
palette yoğun açıcı 4 6 ton marketlerde her yerde satılıyor kuaförler açmadı saçımı turuncuya kadar açtılar yani sarımsı turuncumsu bir şeydi ben bir cesaret kendim açtım ama çok dikkat etmek lazım açıcı sonunda eğer yapıcaksanız yoğun bakımlardan sonra deneyin birde açılırken sabretmek lazım turuncudan sonra sarı oluyor baya beklemek gerekiyor tabi saç dayanırmı elinde kalırmı orası fena kısmı :) benimkine bir şey olmadı allahtan kuaförde açtırdığımdan daha az yıprandı hatta yıpranmadı gibi resimdeki hali fönsüz dün yaptım yıkadım sabah resmini çektim
bende dün akşam kullandım çok açıcılı olan ı ama benim saçım siyahtı :) şimdi hoş bir çikolata rengi oldu ama diplerim sapsarı oldu üstleri tekrar boyadım onun için, effassor var o boyanın paketinde ben efassor u ayrı alıp kulkanıyorum genelde yeterli gelmiyor paketteki miktar
çok teşekkürler canım bencede doğuma kadar bekliycem artıktebrik ederim gözün aydın :) bence canım sabret ozaman iyice aksın dinlensin istediğin renge kavuş bak ben anlatıyım sana benim sarı süper röflelerim vardı gittim koyu kafveye boyattım 2 defa sonra bakırda denemek istedim renk baya aktı bakıra boyaı kuaför süper yakıştı çok beğendim 2 boya gelince bakırda malesef aynı rengi yakalıyamadı dedimki biraz kızıllıkta katın içice bakırın naz elmasın saçları gibi istedim yıkandığında ağlamaktan mahvoldum saçlar tamamen kızıl bakır kızıl ve saçtan çıkması çok zor hatırlamak bile istemiyorum rezil etti kuaför işte ben bu saçtan döndüm 2 gün sonra açırdım 1 hafta sonra tekrar arada ren canlansın diye biraz röfle yaptırdım yine olmadı turunculuktan kurtulamıyorum aldım kendim açtım bu çıkı işte ne saç varmış bende bende hayret ettim :) sende bana kalırsa iyice akt boyama sabret doğuma kadar dinlensin aksın sarı olur bence
çok teşekkürler canım bencede doğuma kadar bekliycem artık
bu arada saçın iyi dayanmış valla bu işlemlere baya güçlüymüşkaydirigubbakcemile3
sende röfle için biraz bekle bence
ama yaptırdığın zaman bu rengin üzerine harika görünür bu işlemide hayırlısıyla atlatsın saçların bravo valla:)))
arkadaşlar birisi bana yardım etsin lütfen şuan saçlarımı açtırdım 2 defa fakat hala renginde biraz turunculuk var koyu bir sarı değil açık bir sarı ben bunu nsıl yok edicem palettenin yoğun açıcısını alıp uygulasam biraz daha açıpıp platin gibi bir renk olurmu turunculuk yok olurmu bu saçın biraz daha açığı platin sanırım bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardım etsin bir zahmet bıktım bu saçtan sarıdan döndüğüm güne lanet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?