Saç Rengi ve Saç Boyama turuncumsu açık sarı

siriusa

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
31
0
286
İstanbul
arkadaşlar birisi bana yardım etsin lütfen şuan saçlarımı açtırdım 2 defa fakat hala renginde biraz turunculuk var koyu bir sarı değil açık bir sarı ben bunu nsıl yok edicem palettenin yoğun açıcısını alıp uygulasam biraz daha açıpıp platin gibi bir renk olurmu turunculuk yok olurmu bu saçın biraz daha açığı platin sanırım bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardım etsin bir zahmet bıktım bu saçtan sarıdan döndüğüm güne lanet olsun

eğer boyalı saça uygulanmış ise açma işlemi,turunculuk kalması doğal,bence tekrar denemeyin heleki saçınızda şuan yıpranıklık var ise,acaba küllü sarı tonları işe yarayabilirmi turnculuğu almada,bana öyle geliyorki bir kaç kez sarıya boyayınca turunculuklar azalır zamanla

cnm bakırdı saçlarım açtırdım ama kuaför çok açmadı korktu heralde arkasından sarıya boyadı ama çok kötü bir sarı beğenmedim tekrar açtırdım şuan iyi ama turunculuk var hala biraz korkuyorlar açmıyorlar ben alp açıcam sonunda küllü sarıya boyamak aklımdan geçti ama kuaförde yapma sakın yeşil olur diyor kaldım böyle dayanamıyorum açmak istiyorum ama açıcıyı çok bekletmem gerekmez heralde zaten açık renk o yüzden korkmuyorum turunculuk platin renklerine dönermi onu merak ediyorum

yok açmayın o zaman bende çok açtım saçlarım keçe gibi oldu taranmıyor ,hele bakır varsa hiç olmaz,illa deneyeyim derseniz açıcıyı minik bir tutama sürüp bekletin bakalım ne olacakkomple sürmeyin sakın sadece denemek için,aklınızda kalmaz bari

tamam teşekkür ederim ama dediğin gibi bir kısmına denicem işlh olur benim saçlar kuaförler korkuyor ama baya sağlam bakalım yanıltmasın beni bu sefer

inşaallah olur,sünme yaparsa uygulamayın bütün saça,kolay gelsin

Kullu boya sari sacta yeserme yapabiliyormus.Kuaforunuzde islem yaptirin bence. Yikama setinde cila yapsin bes dakika falan beklesin. Bendede olmustu. Once cilayla kapandi biraz devamida yikayarak gecti ama arada cila yapiliyor.

inşaallah olur,sünme yaparsa uygulamayın bütün saça,kolay gelsin

cnm sonuç güzel 1 saate yakın beklettim hatta açıcıyı kuaföre gitsem bu kadar olmazdı çok mennun kaldım ben bu paletteden şimdi diplerimin uzadıkça röfleye dönücem şimdilik kurtuldum baya turunculardan :)

bana hiç yıpranmış gelmiyor gözümü kararttım 1 saate ykın beklettim hatta ama daha önceden 2 kere açılmıştı koyudan zaten sağlıklı değildi bir cesaret yaptdım doreli platin gibi oldu baya beğendim ama hala istediğim gibi değil oda dipler çıksın röfleye dönünce tam istediğim gibi olucak boya sevmiyorum ben şimdilik kurtuldum bir kaç ay sonra tam istediğim röfle olucak işlh ama bu açıcı cidden iyiymiş :)

fotoğraf ekleseniz mahsuru olurmu ,bende çok açma işlemi yaptım kızıllıklardan kurtulamayıp koyulttum tekrar,belki tekrar açarım bende:kedi:

birde pes etmiyeceksin ben askalsın koyuya boyicaktım artık sıkılıp turuncudan eninde sonunda sarı oluyor 1 hafta arayla 2 kere açtırdım son olarakta kendim açtım sonunda güzel bir sarı oldu boyasız olduğu halde

adınıza çok sevindim darısı başıma boyam biraz aksın ,daha birkaç gün önce boyadım,fotoğraf ise google a hızlı resim yazın çıkan yerde gözatı tıklayıp pc nizdeki resmi açın yükleyi tıklayın bir süre sonra çıkacak sayfadaki 3. bölümü kopyalayıp buraya yapıştırın,olmazsada canınız sağolsun a.s. cvp vermeniz bile yetti

aaaa çok iyi hemde bakırdan açıldı bu saç,delikafaduldenyıpranmada yokkk,ben birkere açtım yıprandı,çok sevindim,bende bu maddeyi tercih edeyim,şimdi üstüne güzel bir sarı, işlem tamamdır:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…