- 30 Ekim 2007
- 1.187
- 1
- 681
- Konu Sahibi MawidenKadin
-
Yüzüne ve gözlerine yakışmış ama teninin alt tonu soğuk olduğu için teninle tezat olmuş. Sarışınmışsın zaten, doğal sarışınlara tenleri nötr olmadığı sürece turuncu ve bakır tonları pek gitmez.
Eminim küllü sarı tonları daha çok yakışıyordur sana, platini bile kaldırabilecek bir tenin var. Bence sarı tonlarını düşünmelisin.
çok yakışmış cnm gözlerinle teninle çok uyumlu olmuş sanki kendi doğal saçların gibi duruyor bakır herkese yakışmaz sana çok yakışmış güle güle kullan
çok beğendim, güle güle kullan
Ben de beğendim yakışmış canım.
Bana da garip geldi saçlarının rengi.Ten rengin pembe-beyaz saçlarında turuncu olunca çok boğmuş seni.Gözlerinin güzelliğini kapatmış resmen.Senin daha çok sarı-kahve gibi düz renkler kullanman gerek bence.Kızıl-turuncu renkler ten rengin yüzünden gitmiyor.Tezat olmuşturman lazım cildinle.Ama yaz mevsimi turuncu çabuk akar zaten.Kahve-siyah tonlarının gözlerini daha çok ortaya çıkartcağını düşünüyorum
Sarı daha iyi duruyordur eminim. Bu renk gözlerinin tonunu kapatmış. Yüzünü gözünü ortaya çıkarmamış yani. Aksi olmuş. /:
canm senin gözlerin lens deilmi bana öyle geldi amazon colors'ın grisi gibi duruyor
Koyu renk boyattığımda sahiden gözlerimi çok çıkarıyor ama bir sorun oluyor o zaman da.
Doğal rengim sarı olduğu için diplerden çıkınca beyaz çıkıyor gibi duruyor.
Bakalım biraz turuncudan hevesimi alınca tavsiyelerinizi dinleyeceğim kızlar
Aynen yazın çabuk akar zaten hevesini almış olursun.O dip sorununa üzüldüm kahve gibi bir renkle gözlerin süper dururdu
aa lens sanmıştımcanım fotolarına bakmıştım ben senin önceden...bu turuncu saçla görünce hiç tanıyamadım ben seni ya sana sarı saçı daha çok yakıştırıyorum boy olarak omzuna değen veya biraz daha uzunu..daha kısasını yaptırma bence
Çok hoş olmuş , bende çok severim turuncu saçıııııııııı yaptım daha önce sevgilim dikkat çektiginden istemiyorçok yakışmış
Benimki karışmıyor,
Ama bazen keşke karışsa dedirtiyor
Soruyorum turuncumu kızılmı yapayım.
Klasik cevap : sen bilirsin aşkım ne yapsan yakışırr.
Bi fikir ver be adammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?