• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncu oldum kızlar (resimli)

çok yakışmış cnm gözlerinle teninle çok uyumlu olmuş sanki kendi doğal saçların gibi duruyor bakır herkese yakışmaz sana çok yakışmış güle güle kullan :7:

Yüzüne ve gözlerine yakışmış ama teninin alt tonu soğuk olduğu için teninle tezat olmuş. Sarışınmışsın zaten, doğal sarışınlara tenleri nötr olmadığı sürece turuncu ve bakır tonları pek gitmez.
Eminim küllü sarı tonları daha çok yakışıyordur sana, platini bile kaldırabilecek bir tenin var. Bence sarı tonlarını düşünmelisin. :16:

Saçımın orjinali küllü sarı,uzun süre boyamadım,sonra bebek sarısına geçtim,sonra sarıdan sıkıldım.
Dönüp dolaşacağım yer yine sarı olacak zaten
:54:
Maksat değişiklik işte biz kadınlar herşeyden çabuk sıkılıyoruz
:ssz:

Sarı daha iyi duruyordur eminim. Bu renk gözlerinin tonunu kapatmış. Yüzünü gözünü ortaya çıkarmamış yani. Aksi olmuş. /:

Bana da garip geldi saçlarının rengi.Ten rengin pembe-beyaz saçlarında turuncu olunca çok boğmuş seni.Gözlerinin güzelliğini kapatmış resmen.Senin daha çok sarı-kahve gibi düz renkler kullanman gerek bence.Kızıl-turuncu renkler ten rengin yüzünden gitmiyor.Tezat olmuşturman lazım cildinle.Ama yaz mevsimi turuncu çabuk akar zaten.Kahve-siyah tonlarının gözlerini daha çok ortaya çıkartcağını düşünüyorum

Bana da garip geldi saçlarının rengi.Ten rengin pembe-beyaz saçlarında turuncu olunca çok boğmuş seni.Gözlerinin güzelliğini kapatmış resmen.Senin daha çok sarı-kahve gibi düz renkler kullanman gerek bence.Kızıl-turuncu renkler ten rengin yüzünden gitmiyor.Tezat olmuşturman lazım cildinle.Ama yaz mevsimi turuncu çabuk akar zaten.Kahve-siyah tonlarının gözlerini daha çok ortaya çıkartcağını düşünüyorum

Sarı daha iyi duruyordur eminim. Bu renk gözlerinin tonunu kapatmış. Yüzünü gözünü ortaya çıkarmamış yani. Aksi olmuş. /:

Koyu renk boyattığımda sahiden gözlerimi çok çıkarıyor ama bir sorun oluyor o zaman da.
Doğal rengim sarı olduğu için diplerden çıkınca beyaz çıkıyor gibi duruyor.
Bakalım biraz turuncudan hevesimi alınca tavsiyelerinizi dinleyeceğim kızla
r :16:

Koyu renk boyattığımda sahiden gözlerimi çok çıkarıyor ama bir sorun oluyor o zaman da.
Doğal rengim sarı olduğu için diplerden çıkınca beyaz çıkıyor gibi duruyor.
Bakalım biraz turuncudan hevesimi alınca tavsiyelerinizi dinleyeceğim kızla
r :16:

Aynen yazın çabuk akar zaten hevesini almış olursun.O dip sorununa üzüldüm kahve gibi bir renkle gözlerin süper dururdu

Aynen yazın çabuk akar zaten hevesini almış olursun.O dip sorununa üzüldüm kahve gibi bir renkle gözlerin süper dururdu

Kışa doğru daha koyu bir renk düşünüyorum.Daha çabuk akmayacak tabi.Yoksa dip boyayla uğraşmak zor geliyor.
Sonra zaten dönüp dolaşacağım yine sarı olacak.Saçım koyulaşınca kaşlarım görünmüyor
:40:

aa lens sanmıştım :30: canım fotolarına bakmıştım ben senin önceden...bu turuncu saçla görünce hiç tanıyamadım ben seni ya :9: sana sarı saçı daha çok yakıştırıyorum boy olarak omzuna değen veya biraz daha uzunu..daha kısasını yaptırma bence :31:

aa lens sanmıştım :30: canım fotolarına bakmıştım ben senin önceden...bu turuncu saçla görünce hiç tanıyamadım ben seni ya :9: sana sarı saçı daha çok yakıştırıyorum boy olarak omzuna değen veya biraz daha uzunu..daha kısasını yaptırma bence :31:

Bende uzun seviyorum aslında ama sıcaklarda tahammül edemiyorum valla :ssz:
Köküm sarı elbet sarıya döneceğim canım
:4:

Çok hoş olmuş , bende çok severim turuncu saçıııııııııı yaptım daha önce sevgilim dikkat çektiginden istemiyor:1: çok yakışmış

Çok hoş olmuş , bende çok severim turuncu saçıııııııııı yaptım daha önce sevgilim dikkat çektiginden istemiyor:1: çok yakışmış

Benimki karışmıyor,
Ama bazen keşke karışsa dedirtiyor
Soruyorum turuncumu kızılmı yapayım.
Klasik cevap : sen bilirsin aşkım ne yapsan yakışırr.
Bi fikir ver be adammmm
:6:

Son düzenleme:
Benimki karışmıyor,
Ama bazen keşke karışsa dedirtiyor
Soruyorum turuncumu kızılmı yapayım.
Klasik cevap : sen bilirsin aşkım ne yapsan yakışırr.
Bi fikir ver be adammmm
:6:

Ayy keşke bnmkide karışmasa saç olayına :1:
Dügüne sarı istiyorum
:51:

Back