• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turunç Ve Zeytinyağlı Karışım ile Tüy Sorunu Cözümü

Limonda işe yarıyor zaten.Turşuluk tuzla karıştırın limonu kesik bekletmeden tuza sıkıp, aldığınız bölgeye iyice sürün.Sıkılana kadar ovalayıp, bekletin.
Ben bunu yaptım 2 ay oldu kılları alalı daha çıkmadılar.Bilmiyorum azalır mı azalmaz mı ama geç çıktıkları kesin.

tuzla karıştırın derken suyunu mu sıkıyoruz? sıkılana kadar ovalayın ı da açıklarsan çook güzel olur :)

tuzla karıştırın derken suyunu mu sıkıyoruz? sıkılana kadar ovalayın ı da açıklarsan çook güzel olur :)

Turunçların tamamını yıkayıp blendera atıyoruz, kabuklarıyla beraber falan. sonra o krem kıvamı geliyo zaten. Onun içine epeyce tuz atıp karıştırıyoruz. İyice sürüp ovalayıp gözeneklere sokun aslı bu. :D

Turunçların tamamını yıkayıp blendera atıyoruz, kabuklarıyla beraber falan. sonra o krem kıvamı geliyo zaten. Onun içine epeyce tuz atıp karıştırıyoruz. İyice sürüp ovalayıp gözeneklere sokun aslı bu. :KK70:

teşekkür ederiiim :)

Ben bunuu baya bi yıl oldu 3 yıl önce falan :d yaptım ama denemedim hala duru yağ denesem olurmu ki etkisi geçmişmidir acaba ????

Kizlar ben limon tuz karisimini yaptim onceden bence ise yariyor uzun vade de gayet etkili olur bence ben tekrar baslamayi dusunuyorum.Turunclar iyice ciksin bunuda denicem :)))

Ben bi kaç yıl önce hazrlamıştım bu karışımı ama kullanmamıştım bugüün yüzümü alrdıktan sonra hem taze turunç suyu hem de turunçlu yağdann yüzüme bolca sürdüm hem öğlen hem de şimdii yaptımm bakalımm etkisini görcek miyim

Kızlar bugün de turunç suyu ve turunç merhemiini koltuk altı be genital bölgede kullandımm tabiki alt tarafıı baya bi yaktıı ama lazerden dolayıı brn ne yangınlar gördüm buna dayanılalir diyorum tüyler çıkmaya başladımı yazıcam tekrar etkilerii

Kizlar ben limon tuz karisimini yaptim onceden bence ise yariyor uzun vade de gayet etkili olur bence ben tekrar baslamayi dusunuyorum.Turunclar iyice ciksin bunuda denicem :)))
Benim de gözüm turunç ağaçlarında, babama sorup duruyorum babacım bu turunç ağacımı, portakal mı diye. :cool: Henüz yeşiller, hele bir olsunlar... :KK28:

Kızlar bugün de turunç suyu ve turunç merhemiini koltuk altı be genital bölgede kullandımm tabiki alt tarafıı baya bi yaktıı ama lazerden dolayıı brn ne yangınlar gördüm buna dayanılalir diyorum tüyler çıkmaya başladımı yazıcam tekrar etkilerii
:) Yıkılmadım ayaktayım diyosunnn... :KK24:

:) Yıkılmadım ayaktayım diyosunnn... :KK24:
Bugunn yikilmak uzerydim canim Cunku salak gibii vucuduma kese yaptim koltuk alti alt taraf falan heryere tahria oldu derim tabi cildim cok kirudur benim onun ustune de turuncu dayayincaaa sonucu tahmin edebilirsiniz amaa evde oldugum ocin sikintii yok durmak yok yola devam

Bugunn yikilmak uzerydim canim Cunku salak gibii vucuduma kese yaptim koltuk alti alt taraf falan heryere tahria oldu derim tabi cildim cok kirudur benim onun ustune de turuncu dayayincaaa sonucu tahmin edebilirsiniz amaa evde oldugum ocin sikintii yok durmak yok yola devam
Canım keseyi epilasyondan önceki günlerde yaparsan daha iyi olur. Cildin zaten kuruymuş, bol asitli bir maske sonrası kese duman attırmıştır. Bol nemlendirici sür bari. Geçmiş olsun.

Evet bundan sonra oyle yapacağım ben ve herkess burda densek mi deneyeceğim denedim diyor ama kimse sonucu yaZmıyor ben tüyler çıkmaya başaldığında ve daha sonrasında da yazıp talip edenleri bilgilendireceğim inşallah hayırlı olur bu sıralar turunçlar hafiften turunculaşmaya başladıı yeni yeni bir sonraki ağda zamanıma tam yetişirr yapmak isteyenlerin haberi olsun çünkü kısa bi süre çıkan bi meyve.

Evet bundan sonra oyle yapacağım ben ve herkess burda densek mi deneyeceğim denedim diyor ama kimse sonucu yaZmıyor ben tüyler çıkmaya başaldığında ve daha sonrasında da yazıp talip edenleri bilgilendireceğim inşallah hayırlı olur bu sıralar turunçlar hafiften turunculaşmaya başladıı yeni yeni bir sonraki ağda zamanıma tam yetişirr yapmak isteyenlerin haberi olsun çünkü kısa bi süre çıkan bi meyve.
Hadi bakalım, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Bekliyoruz sonuçları. :KK8:
Bir de sen, turuncu ezip buzlukta mı bekletip kullandın ve ne kadar süre kaldı buzlukta?

Yok şimdii çıktıı ya turunçlar biraz yeşil olsada topladım bizim burd ayol kenarlarındaa ağaçlarda var prdan iki tane koparmıştım onların suyuyla yaptım içine tuz koyup zaten yağda bekletilenini üç yıl once falan yapmştm kullanmamıştım onunla birlkte kullandım ikiaini birden şimdii birdahaki sefer turunçlar turunculaşıncaa tekrar tuzluu karışımdan yapıcam kabuklarınıda rendeledim bide ben

Yok şimdii çıktıı ya turunçlar biraz yeşil olsada topladım bizim burd ayol kenarlarındaa ağaçlarda var prdan iki tane koparmıştım onların suyuyla yaptım içine tuz koyup zaten yağda bekletilenini üç yıl once falan yapmştm kullanmamıştım onunla birlkte kullandım ikiaini birden şimdii birdahaki sefer turunçlar turunculaşıncaa tekrar tuzluu karışımdan yapıcam kabuklarınıda rendeledim bide ben
Hangi şehirdesin?

Back