• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turunç Ve Zeytinyağlı Karışım ile Tüy Sorunu Cözümü

arkadaşlar 2 aydır bioder serum kullanıyorum ve şimdiden tüm vücudumda tüyler çokazaldı tavsiye ederim.15 günde tüyler çıkarken şimdi ayda alıyorum 6aya kalmadan kurtulucam inş.

Dur bu kadar celallenme abcde hepimiz böyle muzdarip olarak dolanıyoruz :=) Karınca yumurtası yağını (orjinali olduğundan emin olmak kaydıyla) sabırla kullanmaya başla bence.Ben de başlayacağım,olumlu sonuçlar çok şu sıralar.

güvenirliği ne kadar doğru bu tartışılır ama allahtan gelene tek çözüm yine allahtandır ii forumlar teşekkürler

arkadaşlar bu tuz ve limon vücudu tahriş etmiyomu hemde ağda gibi zorlu bi işlemden sonra.yani asit ve tuz sonuçta bacak neysede koltuk altına tahriş yapmıyomu

arkadaşlar merhaba;

ben turuncu b,r ay önce mersinden getirttim ve benim komşum yıllar önce bir kez yapmış turuncu ve hiçbir yerinde tüy yok şimdi.
bende buay ağda yaptırdım ve turunçu zeytinyağı ile krem haline getirip sürdüm biraz yaktı yaklaşık yarım saat bekledikten sonra yıkadım.sonucu anca 20 gün sonra anlarım çok merak ediyorum kızlar

sonucu bende merak ettim. :) lütfen bilgilendir
sevgiler

bazı önerileri okuduumda ,birilerinin dalga geçtiğini düşünüorum.zeytinyağı saç dökülmesinde kullanılan en temel yağlardan biridir.

aradan 2 yıl gecmiş deneyen ve faydasını gören olmadı mı ???? bioderin içerisinde de turunç var ben etki edeceğini düşünüyorum

turunç ne ilk defa duyuyorum .meyve şeklinde mi öyleyse nerden buluruz yada aktarlarda satılan ot mu? faydasını hemen görebiliyormuyuz ve ağda yapmak zorunlumu

arkadaşlar turunç meyve gibi yenmez çok acı ve asitlidir. belki ona yakın limon deneyebilirsiniz ama zeytinyağı kıl köklerini besler bildiğim kadarıyla. kullanmadan önce iyi düşünün.

Back