Turunç Ve Zeytinyağlı Karışım ile Tüy Sorunu Cözümü

ben hazırladım bu karışımı ve nerdeyse 8 9 aydr bekliyor yüzümde denemeye başlıcam umarım faydaısnı görürüm birkaç denemeden sonra fayda görürsem buraya yazarım.

çok merak ettim iyi yarayan paylasssın bide kolonya sürünce oluyo mu

bence kolonya kullanımı çok yalnış içinde alkol var bana en mantıklısı turunç zeytinyağı karışımı geldi çünkü bioderin içinde de turunç ekstresi var ben bunu kulanıcam ama sizde kolonya yerine gerçek limon ve kaya tuzuyla ovun ağdadan sonra ağda yaptığınız yeri ilk üç gün bunun da faydası olduğunu biliyorum.

bir de tüy sorunu olan kişilerde bu sorunlar hormon bozukluğuyla ilgiliyse bu yöntemlerin hiç birinden bi sonuç alamazlar boşa uğraşmak yerine ilk önce hormonları düzenleyip tedavi olup daha sonra bu tarz alternatif yöntemler denenmelii

Ben turunç karşımını daha doğrusu yağı demeliyim çooook uzun yıllar önce koltukaltı ve bikini bölgemde denedim. evet işe yaradı. Annem yapmıştı sonra süzmüştü bana verdi 1 şişe kadar. O zaman kızım bebekti, şimdi 19 yaşında baya zaman olmuş :) ben hiç inanmadan kullandım ama işe yaradı gerçektende. Hali hazırda tüy problemim yok.

sevgiler..

Bu karisim nasil hazirlaniyor, yani mesela bir kasik zeytinyagi ve bir kasik turunc suyumu karistiriliyor veya nasil hazirlamamiz lazim?
Benim cildim cok hassas, herseye tepki veriyor, acaba yakiyormu veya baska yan etkisini gördünmü?

Bu arada agda ve epilasyon bile yapamiyorum cildimin hassasligindan. Bundan dolayi istenmeyen tüylerden kurtulmak icin kalici bir yöntem ariyorum :)

Canım eşit ölçülerde koyuluyor. iyice eziliyor. Bu arada zeytinyağı tüyleri beslemiyor saç derisi ve cildi besliyor hanımlar bilginize :)

Turunç suyunu yıllar önce ben de denemiştim. Ama öyle zeytinyağıyla karıştırıp bekleterek falan değil. Turunçun suyunu sıkıp, ağdadan sonra 3-4 gece sürmüştüm. Yalnız inanılmaz yakıyor. Acıdan zıplattırıyor valla Sonuç olarak alt bacağımın iç ve üst kısımlarında hâlâ kıl çıkmaz. Diğer yerlerde bir etkisi olmadı nedense..

Aydın taraflarında her yerde var ama başka yerleri bilemiyorum.
slm lar arkadaşlar ben Antalya Kaş da yaşıyorum facebook ta organik limon sayfam var turuçlarımızda var ayrıca isteyenlere göndrebiliriz siteden mesaj bölümünden ulaşabilirsiniz

face de organik limon sitesinden yardımcı olabilirim turunç da mevcut

kızlar sert tüyleri mi azaltıyo yoksa ince tüyleri mi iyice bitiriyo??
anam nolur bu sefer olsun be!
deneyenler tam olarak tarifini yazabilir mi canlarım benim? bu arada yaza kadar bekletsek yeter mi illa 6 ay mı bekleyecek? biraz detaylıca yazar mısınız, ezme işlemi nasıl olacak? rendelesek falan olur mu? ay çok heycanlandımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…