• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

turquaise Meme Estetiği Ameliyatı

turquaise

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
152
2
641
52
Arkadaslar cok cabuk karar verıp yaptırdım, keske daha cok okuyup arzum77 arkadasın fotografını farkedıpte yaptırsaydm dıyorum bazen.
boyum:1.67 kılom 58 bana 325 cc "Round Hıgh Profıle" takıldı 1 Mayıs ta amelıyat oldu, biraz sızım var ancak sırtım cok agrıyor.
amelıyat olan arkadasların destegıne ıhtıyacım var, calısıyordum, bugun 4 gundur evdeyım, kafamda bı suru soru, hersey dogru mu? neye benzeyecek? daha açıp bakamadım bile..

Arkadaslar cok cabuk karar verıp yaptırdım, keske daha cok okuyup arzum77 arkadasın fotografını farkedıpte yaptırsaydm dıyorum bazen.
boyum:1.67 kılom 58 bana 325 cc "Round Hıgh Profıle" takıldı 1 Mayıs ta amelıyat oldu, biraz sızım var ancak sırtım cok agrıyor.
amelıyat olan arkadasların destegıne ıhtıyacım var, calısıyordum, bugun 4 gundur evdeyım, kafamda bı suru soru, hersey dogru mu? neye benzeyecek? daha açıp bakamadım bile..

sevgili turquaise, bence çok acele ve erken yorum yapıyorsun..daha 5 gün olmuş..bende 3 mayıs ta oldum, high profile 300 cc mentor meme ucundan yapıldı. daha yorum yapmıyorum memişlerle ilgili. bence çok daha erken. bir kere olmuşsun ve şuan geçmişle ilgili yorum yapmdan kendini iyiye yönelik motive et.bende çalışan bir bayanım,p tesi işe gideceğim.inş.sıkıntı olmaz.

geçmiş olsun,kib

sevgili turquaise, bence çok acele ve erken yorum yapıyorsun..daha 5 gün olmuş..bende 3 mayıs ta oldum, high profile 300 cc mentor meme ucundan yapıldı. daha yorum yapmıyorum memişlerle ilgili. bence çok daha erken. bir kere olmuşsun ve şuan geçmişle ilgili yorum yapmdan kendini iyiye yönelik motive et.bende çalışan bir bayanım,p tesi işe gideceğim.inş.sıkıntı olmaz.

geçmiş olsun,kib

tesekkur ederım saltam bugun moralım daha ıyı, uzerımdekılerı cıkarıp sılkelendım, yenı kıyafetler gıydım pek bı ıyı oldu :)
napıım hayatımda ılk kez narkoz alıp bıcak altına yattım :) çaktırmasamda korkmusum bıraz ;) su an cok cok mutluyum,:46:
Keske bugune kadar yaptırsaymısım ne beklemısım kı :24: Sevgıler

merhaba kızlar, ikinize de çok geçmiş olsun. merak etmeyin, ameliyattan sonra günler çok çabuk geçiyor, ağrı sızı kalmıyor :34:
umarım tez zamanda ikiniz de istediğiniz sonuca kavuşursunuz :16:

Son düzenleme:
merhaba kızlar, ikinize de çok geçmiş olsun. merak etmeyin, ameliyattan sonra günler çok çabuk geçiyor, ağrı sızı kalmıyor :34:
umarım tez zamanda ikiniz de istediğiniz sonuca kavuşursunuz :16:[/QUOTE

merhabalar coook tesekkurler Alexus
Moral cok onemlı, destek cok onemlı Amelıyat olan,olacak olan herkeze kolaylıklar dılıyorum. :34:

Saltam sen de yenı amelıyat olmussun cok gecmıs olsun bır an once saglıgına kavusursun ınsallah.
Güçlü gördüm seni :46:

Saltam sen de yenı amelıyat olmussun cok gecmıs olsun bır an once saglıgına kavusursun ınsallah.
Güçlü gördüm seni :46:

Tuquaise, bende çok korktum ve hayattımda ilk defa bıçak altına yattım..yanıma kimseyi almadan,kimseye haber vermeden tek başıma gittim oldum ameliyatımı :))))....kararı nasıl aldım,nasıl oldu ve bitti kendim bile şaşırıyorum...
bence iyi moral ve destek çok öenmlidir...seni anlıyorum, bende çok merak ediyorum nasıl oldular diye...ama daha 3. günüm olduğundan süteyenimi çıkarmadım,sadece üstten baktım...
sana da geçmiş olsun...inşallah istediğimiz gibi olurlar :))))
öpüyorum

umarım tez zamanda ikiniz de istediğiniz sonuca kavuşursunuz :16:

Alexus çok ama çok teşekkürler...:))))
İnşallah bu ameliyatı yaptıran tüm bayanlar sonuçlardan memnun kalıp mutlu mutlu olurlar....

Turquaise, bu arada nerede oldun ameliyatı??? kas altı mı üstü mü??? meme ucu mu değil mi????

Tuquaise, bende çok korktum ve hayattımda ilk defa bıçak altına yattım..yanıma kimseyi almadan,kimseye haber vermeden tek başıma gittim oldum ameliyatımı :))))....kararı nasıl aldım,nasıl oldu ve bitti kendim bile şaşırıyorum...
bence iyi moral ve destek çok öenmlidir...seni anlıyorum, bende çok merak ediyorum nasıl oldular diye...ama daha 3. günüm olduğundan süteyenimi çıkarmadım,sadece üstten baktım...
sana da geçmiş olsun...inşallah istediğimiz gibi olurlar :))))
öpüyorum

AAA bende kımseye haber vermeden kendım kendım oldum amelıyatı :) ben bı cesaret cıkardım sutyenımı baktım super olmuslar:34:
dr dedı kı; su an kı goruntu aldatıcı olacak tam olarak 6 ay gecmesı lazım ve her gun daha da guzel olacak, su an kı boyle ıse 6 ay sonra dusunemıyorum yuppııııı :42:
ben de opuyorum

AAA bende kımseye haber vermeden kendım kendım oldum amelıyatı :) ben bı cesaret cıkardım sutyenımı baktım super olmuslar:34:
dr dedı kı; su an kı goruntu aldatıcı olacak tam olarak 6 ay gecmesı lazım ve her gun daha da guzel olacak, su an kı boyle ıse 6 ay sonra dusunemıyorum yuppııııı :42:
ben de opuyorum

demek ki en azından 3 benzerliğimiz var: 1. bu adımı attık,2.çalışıyoruz, 3.tek başımıza gitmişiz :))))) valla BRAVO bize :)))))))

Saltam sen 1-0 ondesın daha guclusun :nazar: maşallah.Ben dun 4 gundur dıpteydım :))

Turquaisecım...güçlü olmak zorundayız...bu ameliyatı olmuşsak hertürlü ağrı ve sızıntılara hazır olmamız lazım..çok şükür bugün dünden daha iyiyim...inşallah en kısa zamanda yumuşarlar...

ınanamıyorum :52: ben bırının referansı ıle gıttım, bı dunya yol bana gore Istanbul'un obur ucu, sızın hangı dr yaptı amelıyatı?

İnanamıyorum ya....bende Avrupa yakasından çok uzaklardan gittim oraya :)))) tesadüflere bak :))))))
Benim Eser Aydoğdu. Hakkında hem kötü hem iyi şeyleri okudum ama kararım Eser Hn oldu.her doktorun olumlu ve olumsuz tecrübeleri olur diye düşünüyorum.sadcee doktora bırakmak ta olmaz, bayanın da genel sağlık durumu önemli diye düşünüyorum.şuan sıkıntım yok.inşallah olmaz da

Back