TURNER (Tornır) senduromu hastalığı hakkında yardım lütfen?

Aynen bende çok endiseliyim ama başka çare.yok deneyecegiz arkadasim bakalım.bende bu adetten sonra başlayacağımı inşallah bakalım verirse mevlam
Ben de hazirandan sonraki adette deneyeceğim inşallah Can'ım hayırlısı olsun ikimiz içinde endişeliyim fakat yapacak bir şey yok

secilmiş kaliteli embriyoda bile turner olabildigini gördük...degerlendirme yapan tum dr lar ayni seyi soyledi; sanssizlik... tahminen hamileligin 5.haftasinda kromozomlarlardan biri dusuyormus... ikinci hamileliginde tekrarlama riski yildirimin ikinci kere ayni yere dusmesi kadar dendi hep... tup bebek yaptirmak cozum degil oncelikle onu dusunmeyin derim...aklinizdakileri sorun elimden geldigince cevaplayayim

Carmennn teşekkür ederim en azından kafamdaki tüp bebek soru işaretini kaldırmış oldun şu anda bebeğin vardır sanırım sana çok olmuş çünkü

Canım ben hamileumisim dün öğrendim fakat büyük ihtimalle kimyasal gebelik değerimin 28.14 yuselmezse 4.dusugum olcak
Carmennn teşekkür ederim en azından kafamdaki tüp bebek soru işaretini kaldırmış oldun şu anda bebeğin vardır sanırım sana çok olmuş çünkü

Can'ım benim çok sevindim hayırlı olsun değerin kaçtan başladığı önemli değil 2 günde bir yükselişi önemli bende o civarlarda başlamıştım en son gebeliğimde sorun olmadı içini rahat tut

28 di 2 gün önce bugün 80 olmuş normalmi kuzm darısı hepinize insallahhh bakalım çok başındayız nolcak belli deil

İnşallah arkadaşım bana göre ilişki günündenhesap edersem 14 ggün falan olmuş normalmi 3dusuk yaptm iinşallah bu meleğim gelirr
Artışı güzel.
Ya erken öğrendin ya da geç döllenme olabilir :)
Sağlıklı bir gebelik olur inşallah.

28 di 2 gün önce bugün 80 olmuş normalmi kuzm darısı hepinize insallahhh bakalım çok başındayız nolcak belli deil

Hayırlı olsun gayet iyi iki günde en az iki katına çıkması lazım seninki 80 çıkmış Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kendim hamileyim gibi sevindim inan

Allah razı olsun arkadaşım şüphem yok aynı şeyleri yaşamımız sonuçta Allah tez vakitte sağlıkla hepimize nasip etsin kucaklarimiza almayı inşallah dualaromdasin inşallah dusmezse değerimin artar gittikçe dualarinici eksik etmeyin
Hayırlı olsun gayet iyi iki günde en az iki katına çıkması lazım seninki 80 çıkmış Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kendim hamileyim gibi sevindim inan

çok şükür turner li bebeğimi kaybettikten 2ay sonra dondurulmus embriyolarımla hamile kaldım.ikizdi, biri düstü diğeri tutundu hayata..çok kanamalı ve riskli bir hamilelik gecirdim aylarca yattım ama sonunda kızımı aldımkucagıma.. 3 yasında suan..darısı sizlere olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…