- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.084
- 133
Ben de hazirandan sonraki adette deneyeceğim inşallah Can'ım hayırlısı olsun ikimiz içinde endişeliyim fakat yapacak bir şey yok
Aynen bende çok endiseliyim ama başka çare.yok deneyecegiz arkadasim bakalım.bende bu adetten sonra başlayacağımı inşallah bakalım verirse mevlam
secilmiş kaliteli embriyoda bile turner olabildigini gördük...degerlendirme yapan tum dr lar ayni seyi soyledi; sanssizlik... tahminen hamileligin 5.haftasinda kromozomlarlardan biri dusuyormus... ikinci hamileliginde tekrarlama riski yildirimin ikinci kere ayni yere dusmesi kadar dendi hep... tup bebek yaptirmak cozum degil oncelikle onu dusunmeyin derim...aklinizdakileri sorun elimden geldigince cevaplayayim
Carmennn teşekkür ederim en azından kafamdaki tüp bebek soru işaretini kaldırmış oldun şu anda bebeğin vardır sanırım sana çok olmuş çünkü
Can'ım benim çok sevindim hayırlı olsun değerin kaçtan başladığı önemli değil 2 günde bir yükselişi önemli bende o civarlarda başlamıştım en son gebeliğimde sorun olmadı içini rahat tut
Artışı güzel.28 di 2 gün önce bugün 80 olmuş normalmi kuzm darısı hepinize insallahhh bakalım çok başındayız nolcak belli deil
Artışı güzel.
Ya erken öğrendin ya da geç döllenme olabilir :)
Sağlıklı bir gebelik olur inşallah.
28 di 2 gün önce bugün 80 olmuş normalmi kuzm darısı hepinize insallahhh bakalım çok başındayız nolcak belli deil
Hayırlı olsun gayet iyi iki günde en az iki katına çıkması lazım seninki 80 çıkmış Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kendim hamileyim gibi sevindim inan
SuanSorun yok değil mi Can'ım artıştaumutluhatun
Şuan yok kuzum ama keseyi girebilmek için 7gun var daha
Suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?