TURNER (Tornır) senduromu hastalığı hakkında yardım lütfen?

Evlaatt12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
55
6
46
İstanbul
Arkadaşlar turner senduromu hastalığı yasayan başından geçmiş olan arkadaslar varsa aramizda bilgiye ihtiyacım var bu dönemde neler yaşadı nasıl ustesinden geldiği tedavi suresinde neler yaptığıyla ilgili bilgi verirmisiniz LÜTFEN ?

Merhaba ben 14 üncü haftada turner sendromu çıktığı için doğum yapmak zorunda kaldım siz yazalı çok olmuş ama ne öğrenmek istiyordunuz

M mev_mel canım tekrar hamıle kalabıldın mı ? bende aralıkta 3.kaybımı yasadım ve bebegımın turner sendromu oldugunu ogrendım tekrar eder mı dıye cok endıselenıyorum esımde ve bende bı problem yok.

Üzerinden en az 3 ay geçmesi lazım dedi doktor ama ben uzun bir süre düşünmüyorum. Bizde de sorun yok ama % 1 de olsa tekrar etme ihtimali var dediler beklemedeyim ve endişeliyim

Evet banada doktorlar sans olduğunu söyledi herkeste olma riski ne kadarsa sende de o kadar denildi histeroskopi yaptirdim bu arada nisan adetinden sonra denememi söyledi doktorum bakalim endişe ve korku dolu ama deneyecegim yasiniz kkaç bu arada
Üzerinden en az 3 ay geçmesi lazım dedi doktor ama ben uzun bir süre düşünmüyorum. Bizde de sorun yok ama % 1 de olsa tekrar etme ihtimali var dediler beklemedeyim ve endişeliyim

Senin kaçıncı haftanda belli oldu bebeğin hastalığı ve Nasıl anladı doktorun. Hamile kalmadan herhangi bir şey önerdi mi doktorun canım

Canim herşey yolunda ydi 8+5 te kalbinin durduğunu öğrendik kürtaj dan sonra bebeği genetiğe yilladik orda Turner olduğunu öğrendik sonucu alinca doktorun sans diyor her gittiğim doktor sans diyor ama benim 3.dusugum du yapacak birşey yok yuksek dozda folic asit ve karindan iğne olucam hamile kalinca sadece bunu deneyecek sans diyor hepsi o daha kotu mutlaka saglikli spermle saglikli yumurta dollenecektir diyorlar ama.daha histeroskopi sonrwsi adet bile olmadim
Senin kaçıncı haftanda belli oldu bebeğin hastalığı ve Nasıl anladı doktorun. Hamile kalmadan herhangi bir şey önerdi mi doktorun canım

Benim bebeğim yaşıyordu ama ikili testte Enes kalınlığı çıktı Ordan şüphelendiler benim de üçüncü düştüğüm ve pıhtı iğnesi folik asit b 12 aspirin ne varsa kullandım. Tüp bebeğe de gerek yok dediler. Sen bu ay deneyeceksin sanırım hayırlısı olsun inşallah bu kez sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına

günaydınn arkadasım adet olamadım kesin yıne olumsuz bişeyler oluyor bide vucudum cok degıstı once hormon testlerımı falan tekrar yaptıracagım varsa bısye tedavı sonrası deneme olacak.ben sadece yuksek dozda folic alıyorum okadar ..

Ben de gebeliği düşünmeden 3 ay önceden folik asit ve b12 alacağım bakalım ne olur bu sefer

Hayır yaptırmadım korkuyorum açıkcası doktorda istemedi zaten Bebek tutunuyor kromozomla ilgili bir hastalık bu gerek var mı sence

Bu arada yeni gördüm canım evet kromozomlar.alakası olduğunu düşünmüyorum msa benden polip aldılar ama doktorum bil sebep diyemedi turner kromozomlar alakalı olduğu icin
Hayır yaptırmadım korkuyorum açıkcası doktorda istemedi zaten Bebek tutunuyor kromozomla ilgili bir hastalık bu gerek var mı sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…