Turkuazkebelek meme büyütüyor :)

canım en büyük tavsiyem maddi imkanı olup memişlerini dert eden herkeess en kısa sürede hiç düşünmeden yaptırsın. düşünerek geçen zamanıma yazık olmuş. benim ameliyat sürecim çok kolay geçti. sonuçtanda çok memnunum. doktorumu gözüm kapalı herkese tavsiye edebilirim. şu an hiç ameliyat olmamış gibiyim ağrı olarak. izlerim var meme ucuda ama düşündüğüm kadar belirgin değil yeni olmasına rağmen. bir de sporcu sütyeni için nbb yi tavsiye edebilrim :) önce önden bağlamalı değil diye beğenmemiştim ama o sütyenden sonra 3 tane daha aldım farklı markalardan hiç biri nbb kadar sıkı tutmadı
flaşsız yeni fotolar yüklicektim ama sanırım tel de virüs var. çektiğim fotoları bilgisayarıma yükleyemedim. en kısa zamanda halledip yeni fotolar koyucam sizi merakta bırakmıcam

Arkadaşım inan bana benimde yoktu. öğretmenim ama ev geçindiriyorum ve borçlarım vardı. kredi bile çıkmadı bana kredi borcum çok olduğu için. yüklü miktar çekip önce eski borçlarımı kapatmak zorunda kaldım. ama umrumda değil. o kadar kafaya takıyordum ki gerekirse yemem içmem ama memelenirim dedim :) iyi ki de demişim. sefilleri oynuyom ama mutluyum:) yeni sütyen alacak param kalmadı yavvv Bir de kızlar bu işin en kötü tarafı sütyen bulunmuyo. c cup sütyeneler 80 ya da 85ten başlıyo. 75 c sütyen bulmak sıkıntı gerçekten. pentide buldum şu ana kadar 2 sütyen 2 don 114 lira bayıldım içime oturdu ama yookk napim. helal olsun memelerime ya onlar en iyilerini hak ediyolar nasıl şımardım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…