• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turkuazkebelek meme büyütüyor :)

turkuazkebelek

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
3.225
2.142
448
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir takipteyim ama bir türlü cesaret edemiyordum. Aslında amacım büyütmekten ziyade hafif sarkmayı gidermek. Üst tarafları düzleşti üstlere biraz dolgunluk kazandırmak. Daha önce muayene oldum ama ameliyat gününe yakın vazgeçtim. Ama tüm cesaretimi topladım param yoktu kredi çektim :) ve perşembe sabahı hem meme büyütme hem lipo ameliyat olucam. korkuyorum ama :( işin pis tarafı yeni biriyle tanıştım ve cumartesiye yaşadığım yere beni görmeye gelecek. 2 günde toparlayabilirmiyim çok mu iyimserim kızlar :) yani ağrılarım azalsa biraz gezebilsem yeter.

Bir kişi konumu görse cevap verse :( halbuki ben burda merakımdan çatliciim :( çok şişliği olacak mı acaba. ya da anlaşılır mı dışardan. ben ablam hariç kimseye haber vermiyorum çünkü. pooff

Disaridan bakinca snlasilmaz ama3 gunde agrilarin gecer biraz 1haftada anca rahatlarsin ayriyeten 2.gun pek dik yuruyebilecegini sanmiyorum kanbur gibi yuruyo insan bence sen bulusmani ertele

Disaridan bakinca snlasilmaz ama3 gunde agrilarin gecer biraz 1haftada anca rahatlarsin ayriyeten 2.gun pek dik yuruyebilecegini sanmiyorum kanbur gibi yuruyo insan bence sen bulusmani ertele

teşekkürler. keşke cesaret edip daha önce yaptırsaydım :( ooffff buluşmam şart yavv yeni aşık olmuşken :( :) Ben iyi düşünmek istiyorum :) peki yürüme yasağı var mı. dikişler açılabilir mi. 24 saatten az kaldı yarın bu saatlerde ameliyatta olacam oofff çok heyecanlıyım

sen hayirlisiyla bir olda su ameliyati..bakarsin cok canin yanio o sinirle arar bagirir cagirir kapatirsin teli gelmez oda :)))))
saka bir yana valla olanlar ilk haftanin zor oldugunu soyluolar..cesaretini toplamisken bence bulusmayi ertele bir hafta kadar...Allah yardimcin olsun yarin umarim hersey gonlunce olur

sen hayirlisiyla bir olda su ameliyati..bakarsin cok canin yanio o sinirle arar bagirir cagirir kapatirsin teli gelmez oda :)))))
saka bir yana valla olanlar ilk haftanin zor oldugunu soyluolar..cesaretini toplamisken bence bulusmayi ertele bir hafta kadar...Allah yardimcin olsun yarin umarim hersey gonlunce olur

Teşekkür ederim iyi dileklerin için :) zaten herşey tamam yarın ameliyattan çıkıp gelişmeleri yazıcam inşallah :D

Yurumek yasak degil hatta 2.gun hastaneden cikmadan dr yurutuyo bol bol ama onunde iki tas vargibi oluyo keyfin olmaz bulusma icin inan bana tabi ben dual plan yani yari kas alti oldum 1ay oldusimdi cok rahatim ama 2hafta sikintiliydi ozellikle ilk bir hafta

Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir takipteyim ama bir türlü cesaret edemiyordum. Aslında amacım büyütmekten ziyade hafif sarkmayı gidermek. Üst tarafları düzleşti üstlere biraz dolgunluk kazandırmak. Daha önce muayene oldum ama ameliyat gününe yakın vazgeçtim. Ama tüm cesaretimi topladım param yoktu kredi çektim :) ve perşembe sabahı hem meme büyütme hem lipo ameliyat olucam. korkuyorum ama :( işin pis tarafı yeni biriyle tanıştım ve cumartesiye yaşadığım yere beni görmeye gelecek. 2 günde toparlayabilirmiyim çok mu iyimserim kızlar :) yani ağrılarım azalsa biraz gezebilsem yeter.
Meme büyütme değil sadece,lipo da olacaksınkii lipo sonrası oturup kalkman,yatman ,yürümen çok sıkıntılı geçer.Meme ameliyatı sonrası süreçte çok kolay değil.Sonuçta narkotik ilaçlar alacaksın,kan kaybın olacak,vücudunda büyük değişiklikler olacak.İlk bir iki haftam sıkıntılı geçecektir.Buluşmayı falan unut sen .. Erkek arkadaşına acil bir ameliyat olduğunu falan desen iyi olur çünkü gördüğünde senin nekahat döneminde olduğunu mutlaka anlar ada garip bir durum olduğunu,hasta olduğunu düşünür.Hareket kısıklıgı yaşayacaksın,bunu nasıl açıklayacaksın??

Meme büyütme değil sadece,lipo da olacaksınkii lipo sonrası oturup kalkman,yatman ,yürümen çok sıkıntılı geçer.Meme ameliyatı sonrası süreçte çok kolay değil.Sonuçta narkotik ilaçlar alacaksın,kan kaybın olacak,vücudunda büyük değişiklikler olacak.İlk bir iki haftam sıkıntılı geçecektir.Buluşmayı falan unut sen .. Erkek arkadaşına acil bir ameliyat olduğunu falan desen iyi olur çünkü gördüğünde senin nekahat döneminde olduğunu mutlaka anlar ada garip bir durum olduğunu,hasta olduğunu düşünür.Hareket kısıklıgı yaşayacaksın,bunu nasıl açıklayacaksın??

Evet iptal etmem gerekecek sanirim :( ben syresten sacmaliyorum bakmayin siz bana :D

benim her zmnki gibi klasik sorularımdan fiyatı ne kdr hangi sehir ve hangi doktor?

İstanbul ozan balık. 6000 ödedim ama şöyle bir durum var ben doktorun sahibi olduğu yerden farklı hizmetler satın almış tayinim çıktığı için kullanmamıştım. Onların iadesi yerine oldukça uygun fiyat verdi bana. 6000 meme +2bölge lipo

Kızlar 12 gibi odadaydım. Sadece Cook usudugumu hatırlıyorum. Ameliyattan korkup erteleyenler sakkıınnnn korkmayın. Bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim :21: giyindim kalktım geziyoruummmm çok mutluyum yahuuuuu :32: ama ağrılar sonradan başlarsa diyede korkmuyor değilim

Back