turkuaz kahverengi oda

instinct

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
51
0
36
Diğer
bayanlar oturma odamı turkuaz kahve yapmak istiyorum.bu iki rengin uyumuna bayılıyorum.bana bu tonlarda önerebileceğiniz halı,perde kanepe markaları varmı.ayrıca kararsızım duvarı bejmi yapsam turkuazmı veya kanepeyi kahvemi alsam turkuazmı bana fikirlrini sunucak biri vasa cok sevinirim.

merhaba ben bu renklerin hayranıyım ve misafir odam bahsettiğiniz gibi harika duruyo bellonanın oturma grubu turkuaz mavi yastıklar kahve üzerine mavi krem çiçek desenli halıda aynı şekilde kahve üzerine mavi yeni üye oldum resim nasıl yükleniyor bilmiyorum bir inceleyim hemen ekleyip atarım çok güzel seçim olacak benim duvarlar kum beji gayette uyumlu

biliyorum bahsettiğin bellona kanepesiyle halısını internette gördüm şahane birsey.güle güle oturun.ayrıca kum beji güzel bir seçim tesekkürler

cnm benim odam açık mavi...halım turkuaz kahve royalin bolero rölyef
perdelerimde mavi...birde masamın üzerindeki vazoyla mumluklar mavi
resim çekiyim ekleyebilirsem ekleyim siteye

koltuğum yağmur mobilya flex köşe takımı 3 sene önce almıştım şimdi aynı modelin mavisi yok :)
duvarlarda bej
önceki evimde duvarlar sarıydı en güzel bej uyuyor

9ksbcj.jpg

halı bu

29470xv.jpg

2hn5ceh.jpg

33ejwo9.jpg

benim oturma odam bu cnm
koltukla halıyı anca uydurabildik o zaman mavi halı seçeneği şimdiki kadar çok değildi

masanın yanında köşede de dekoratif düzenleyici kutularım mavi

mrb divinity evin cok güzel güle güle otur.halı ve perdelerin muhtesem tam istediim gibi.ayrıca masanın olduğu köse çok hosuma gitti mavi vazoda güzel bir tamamlayıcı olmuş.fikirlerin için cok tesekkür ederim

Ben de kiraya yeni eve çıktım, salonumu kahve-krem-turkuaz tonlarında döşedim. Aksesuarım henüz yok.

-- 3 kanepe var, 2 tanesi krem rengi (Bellona/Beta Kanepe)
1 tanesi çikolata kahve (Mondi/Suny Lux Kanepe)
-- Duvarlar turkuaz (Polisan'ın "Nil Yeşili" rengi)

--Halı krem üstüne turkuaz-kahve çiçekli (Royal/Bahar Dalı)

Resimler şu an bilgisayarda yok. Olduğunda eklerim. Renklerden memnunum ama gözüm yorulacak gibi, duvarları belki önümüzdeki sene açık bir renge boyatırım.

ben de ilerde oturma odamı bu tonlarda düşünüyorum koyu kahve köşe takımı ve ya kanepeler üzerine turkuaz-kırmızı yastıklar,sehpa üzerine turkuaz-kırmızı dekoratif bir tabak,mumlar,perde uçuk turkuaz halı turkuaz-kahve diye kafamda planlıyorum:) duvar kum beji olabilir

İşte bahsettiğim turkuaz-kahve salonum. Öğrenci olduğum için oturma odası olarak kulanıyorum, ağır mobilyalara lüzum yok diye düşündüm. Renkler çok iç açıcı bence, huzur verici.

Eklentiler

• $DSCF6169.webp
    $DSCF6169.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 319
  • $DSCF6171.webp
    $DSCF6171.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 264
Ben de mavi tonlarından sadece turkuazı sevdiğim için salonumu altın-kahve-turkuaz

üçlemesiyle dekore etmek istedim,

Evlenirken böyle rengarenk halı ve mobilya modelleri olmadığı için,krem rengi deri koltuklar

ve kahve rengi mobilyaları tercih etmiştim,

Şimdi birkaç aksesuarla turkuazı da eklemek istedim,

Altın rengi,kahve ve turkuaz renkli aksesuarlar aldım,

Koltuklarıma da bu üç renkte kırlent almayı düşünüyorum,

Sanırım bu şekilde kombine edebilirim,belki ilerde perde değişikliğine de giderim,

Ama henüz güzelce bi döşeyip de hevesimi alamadım,

İş yoğunluğundan vakit bulamıyorum neyi nereye koyacağıma karar veremedim,

İnş. yakında güzelce döşeyip fotoğraf koyarım,

Bu arada turkuaz renk halı perde koltuk resmi bulabilrseniz arkadaşlar ekleyelim nolur...

teşekkürler şimdiden...
:3:

tatlım benim odam krem kahve ve turkuaz tonlarında.

tv ünitem doğtaştan ki çok memnunum. "elegance" googledan ararsan bulabilirsin ben vitrin kısmını almadım sadece ortadaki tv ünitesini aldım kitaplık olarak kullanıyorum hemde.

Köşe takımım krem rengi, kırlentlerim kahve ve turkuaz çiçekli desenli.

perdem kremin üzerinde asimetrik büyüklü küçüklü kahve ve turkuaz puantiyeler var. linensten almıştım.

Halım krem rengi koyu ve açık şeklinde. Foto eklemeyi istersim ama mesaj sayım yetmediği için ekleyemedm.

Back
X