• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye'yi tehdit etti... "Pişman olacaksınız"

kakaom bu yuzyıllardır böyle.
hiç bişey değişmeyecek.
rabbim güç kuvvet versin.
kendimizi geçtim evlatlarımızı nasıl bir dünya bekliyor bilmiyorum....endişe ediyorum canım...
biz insanoğlu bozguncu olduğumuz sürecede devam edecektir.. ama mazlumun yanında olmalıyız,, devletçe güçlü ,kuvvetli olmalıyız..kii vatanımıza hain eller,,hain gözler değmesin.. biz KURTULUŞ SAvaşı geçirmiş bir milletiz..

biz insanoğlu bozguncu olduğumuz sürecede devam edecektir.. ama mazlumun yanında olmalıyız,, devletçe güçlü ,kuvvetli olmalıyız..kii vatanımıza hain eller,,hain gözler değmesin.. biz KURTULUŞ SAvaşı geçirmiş bir milletiz..
aynen canım
taviz her zaman tavizi doğrurur.
orda mazlumu eziyorlar buna susmak insanlık dışı bişey.

Bu adami anlamiyorum anlamayacagimda. Daglarda cecenleri oldurup bedeniyle parti yapiyor rus askerleri. Sen nasil olurda boyle yalaka olursun. Kalibina tukureyim.

Çarpıcı iddia! Rusya Türkiye'yi test etmek mi istedi?
BBnoCNx.img
© Haberturk Erdoğan'dan düşürülen uçakla ilgili ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resepsiyon verdi. Burada bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sabah Suriye sınırında düşürülen uçakla ilgili "Bugün sabah saatlerinde tüm uyarılara rağmen aidiyeti belli olmayan bir savaş uçağına angajman kuralları gereği müdahale edilmiştir." dedi. Erdoğan, "Bayırbucak Türkmenlerinin olduğu bölge DAİŞ’in bulunduğu bir bölge kesinlikle değildir. Kimse kimseyi kandırmasın.DAİŞ’i vuruyoruz diyerek Bayırbucak Türkmenleri vurulmaktadır." diye konuştu.

Haberin başlığındaki iddia doğrudur, Rusya daha öncede tam hatırlamıyorum ama hatırlayan varsa yazar, aralarındaki bir restleşmeye karşılık ABD'yi de test etmişti, ABD nötr kalmıştı diye hatırlıyorum.
Rusya'nın taktiği bu.

Kadirov, konu Türkiye-Rusya arasındayken 3. şahıs sıfatıyla sen hayırdır ???

Hepsi fırsat kolluyor,haklı olduğumuz yerde bile haksız çıkarıyorlar.Allah bunların eline düşürmesin.

Back