- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
başka bir olay da bu zaten parkon.. hadi kaldırıldı vizeler, asgari ücretle burnunu kendi şehrinden çıkaramayan insanlar nereye gidecek allah aşkına? Giden zaten gidiyor, gidemeyen yine gidemeyecek.. ha tek işe yarar tarafı kalifiyeler kaçak-maçak demeyip kalır, canını kurtarır tek avantajı da bu olur..
Sırbistan vizesiz ama uçaktan indikten sonra iki kere pasaport kontrolü var. Biri uçaktan iner inmez daha kontrol alanına gitmeden, diğeri klasik pasaport polisi tarafından. Sırbistan'a giriş yaptığım pasaportum yeniydi, ilk kontrol eden tatmin olmadı, kenara çekti bekletti beni. Tüm uçak gitti, yanıma gelip önceden aldığım vizem olup olmadığını sordu. Schengenlerin olduğunu yanıma almıştım neyse ki, onu gösterince geçmeme izin verdi. Bu gayet vizesiz bir ülke mesela.
Yunan adalarına da hem vizeli hem vizesiz gittim. Orada bekleme olmasının nedeni kontrol sıkılığı olduğu kadar aynı anda fazla feribot geldiği için gelenlerde yığılma olması
Ya konuşmıyım diyorum duramıyorum banlanıcam artık. Açlıktan nefesi kokan tek sosyal aktivitesi haftasonu avm' ye gidip tıkılmak olan adam vize işine gururlanıyor. Sen git önce totona don al derler adama.
İstediğin an tam sıralı listeyi veririmBuna hazır değilim
Ben genelde yurtdışında Türk görürsem ölü taklidi yapıyorumBarcelona' da meydanda turistlerin ortasında tarlam yandı duruşu yapıcam. Adidas eşofmanı da çekicem çizgili, alem Türk görsün
bu mesaj özet olmuş..
Artık tüm türkler avrupaya yerleşir kayıplara karışır ülkemizde de suriyeliler top koşturur, ülkenin içine miçtılar, istemiyoruz vize falan iti kopugu bizim ülkemize göndermesinler ne yapıcaz o kadar mülteciyi acaba..
Henüz banlanmadımYa şaka bir yana böyle vizyonsuz bir millet oldukça semer vuran çok olur bize. Sana ne vizeden Allah aşkına sen kendi ülken dahilinde bile gezebiliyor musun ? Kaş'a gittin mi mesela ? Mardin'e gittin mi ? Karadeniz'e ya da ? Ama yok akepeğ yapiyür ağbi. Teallahım ya ! İnsan ondört senede çıldırmadığımıza dua ediyor bu zihniyetlerle beraber.
He şimdi oralara girmeyelim, doğuya, Karadeniz'e falan ben de gitmedim ziraHenüz banlanmadımYa şaka bir yana böyle vizyonsuz bir millet oldukça semer vuran çok olur bize. Sana ne vizeden Allah aşkına sen kendi ülken dahilinde bile gezebiliyor musun ? Kaş'a gittin mi mesela ? Mardin'e gittin mi ? Karadeniz'e ya da ? Ama yok akepeğ yapiyür ağbi. Teallahım ya ! İnsan ondört senede çıldırmadığımıza dua ediyor bu zihniyetlerle beraber.
He şimdi oralara girmeyelim, doğuya, Karadeniz'e falan ben de gitmedim zira
Ne haddimeBen tanımıyorum şahsen sen tanıyo musun ?
Ne kadar asagilayici bir uslubunuz varYa konuşmıyım diyorum duramıyorum banlanıcam artık. Açlıktan nefesi kokan tek sosyal aktivitesi haftasonu avm' ye gidip tıkılmak olan adam vize işine gururlanıyor. Sen git önce totona don al derler adama.
Ne kadar asagilayici bir uslubunuz var
Aynen gezemeyene bir şey değişmiyor. Fakire hiçbir şey ifade etmiyor. Anlam ifade eden şeyler belli, maaş, çalışma koşulları, işsizlik sorunu gibi bir dünya gerçekçi sorun var zaten.Henüz banlanmadımYa şaka bir yana böyle vizyonsuz bir millet oldukça semer vuran çok olur bize. Sana ne vizeden Allah aşkına sen kendi ülken dahilinde bile gezebiliyor musun ? Kaş'a gittin mi mesela ? Mardin'e gittin mi ? Karadeniz'e ya da ? Ama yok akepeğ yapiyür ağbi. Teallahım ya ! İnsan ondört senede çıldırmadığımıza dua ediyor bu zihniyetlerle beraber.
Ne haddime
Yoo benim aşağılamak ne haddime. İnsanlar kendilerini aşağılıyor ondört senedir.