Siz nereye?Ben iki temmuza aldım biletleri. Vize kalkarsa gidiyoruz kalkmazsa biletler yanıyor
yok öyle bir şey boşuna ümitlenmeyin. yanı başında cihadçıların kol gezdiği ülkeye kimse sınırlarını açmaz..
yazmayayım yazmayayım dedim, en sonunda biri yazmış.. Adamlar Antep, Kilisi nasıl alırız planları yapıyor..
Aaaaa
Iyi bir icraat dahaaaaa bu islem suriyeliler sayesinde mi olmustuuu
Hı hı evet. Cehenneme ( Türkiye'ye) göndermeyin bizi diye pankart açan mülteciler sayesinde oldu.Aaaaa
Iyi bir icraat dahaaaaa bu islem suriyeliler sayesinde mi olmustuuu
Hı hı evet. Cehenneme ( Türkiye'ye) göndermeyin bizi diye pankart açan mülteciler sayesinde oldu.
Biz bizle zor uğraşıyorduk zaten. Bunlarla beraber katlandı her şey. E geri alınan birkaç milyon mülteciden sonra ne olacak?hala unutamıyorum adam oraya dönmektense denizde boğulmayı tercih ederim demişti.. acaba ülkemizin hangi güzelliğine denk geldiler? Taciz? Tecavüz? adam kazıklama? sömürü? alay? aşağılama? ve daha sayamadığım hangisine acaba?
Biz bizle zor uğraşıyorduk zaten. Bunlarla beraber katlandı her şey. E geri alınan birkaç milyon mülteciden sonra ne olacak?
Alice Harikalar Diyarı'nı falan mı göreceğiz sanıyorlar acaba? Vize şimdi bu sorunu çözecek mi?
Olacak olan şu, nitelikli, eğitimli Türk nüfusu göçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?