biraz zor bağdat caddesine kuaföre gidecemayy bencede öğle yemeğine çıkıyorum sonra devam ederizz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz zor bağdat caddesine kuaföre gidecemayy bencede öğle yemeğine çıkıyorum sonra devam ederizz..
Ne var yani? Bu ulkede Avrupa Insan haklari mahkemesine ulkemizi sikayet edenleri cumhurbaskani yapiyorlar ne guzel iste.. Yalan mi?yakın yıkın ortalığı,ateşe verın,ülkeyi terk edın,avrupa insan haklarınıda gidin,ülkenızı satın,şikayete edın,bunlar bır kaç alternetif
Kafalar bu kadar karistigina gore Demekki ne oldugu belli degil. Siz karar verebildinizmi neymis????sol muhalefet dinle yonetiliyoruz dıyor,dindar kesim,erdoğan yahudu,musanın çocuğu dıyor,ah Cumhurum ne oduğuna karar veremıyorlar
ne olduğu umrum bıle değilKafalar bu kadar karistigina gore Demekki ne oldugu belli degil. Siz karar verebildinizmi neymis????
aynen..Neyle savasilacak? Adam gayet guzel , acik ,anlaşılır anlatmış. Savastan kacilmiyor ki onun da bahsettigi "cahillikten" kaciliyor, hukuksuzlugun kanun olmasindan kaciliyor , artik bu curumuslukten kurtulmanin imkansizlasmasindan dolayi kaciliyor. Bunlarla savasamayiz savasamadik da zaten.
Kiminne olduğu umrum bıle değil
niye ciddiye almıyorum biliyonmu sen bu ülkeyüi düşündüğünden değil sen bu ülkeyi AKP yönettiğinden dolayı o hazımsızlığından dolayı ona oy veren insanları küçümsediğinden dolayı ciddiye almıyorum ve saygıyıda haketmiyorsun.. ama yapacak bişi yok saraylım kabul ett Türkiyedeki hükümet AKP
Ne var yani? Bu ulkede Avrupa Insan haklari mahkemesine ulkemizi sikayet edenleri cumhurbaskani yapiyorlar ne guzel iste.. Yalan mi?
sallamıyormu sen öyle sannn...Bir de ciddiye alsan Saraylim diye sayiklayacaksin herhalde Kisisel olarak diline doladin ne zamandir saldiriyosun da
kadin seni sallamiyor bosa yaziyorsun
konu sulandırmada. bol du katmaya devam hadiieee geldim yemekten kaldığımız yerde devam ..nerde kalmıştık..
Onlarin da isi zor, ne yapsinlar.. Adamlarin neresinden tutsan elinde kaliyor..sen de amma zor yerlerden soruyorsun olmuyor böyle.
savaşmı. savaştanmı bahsediliyorBu ülkede savaş çıksa yine biz muhafaza edeceğiz diyenler niye karar değişti ki şimdi ?
Peki buyurun gidin efendim :)
Yine konuyla mesajlar çok uyumlu maşallah...
Bu ülkeden gitmek istiyorum, imkanım olsa bir dakika durmam, arkama bakmam giderim. O imkanları yaratmak için çabalıyorum.
-Gitmek istiyorum çünkü; burada geleceğimi göremiyorum, plan yapamıyorum, 5-10-15 sene sonra şunları şunları elde etmiş olacağım diyemiyorum.
-Gitmek istiyorum çünkü; iyi bir üniversiteden mezun, eğitimli ve kültürlü olmama rağmen iş bulamıyorum. Çünkü dayım yok. Kurum sınavlarından en düşük aldığım puan 79 iken ben giremiyorum o işe daha düşük alan giriyor. Bu adaletsizliğe tepki olarak gitmek istiyorum. Benim zekamı, yeteneklerimi, eğitimimi, bilgilerimi kullanacak beni atıl bırakmayacak, köreltmeyecek bir ülkede yaşamak istiyorum.
-Gitmek istiyorum çünkü; insan gibi yaşacağım, kadın olduğum için ezilmeyeceğim, sokağa çıkmamın, kahkaha atmamın, hamile olmamın ayıp sayılmayacağı, mini etek giymemin tecavüz sebebi olmayacağı bir ülkede yaşamak istiyorum.
-Gitmek istiyorum çünkü; ülke yönetimine adil ve özgür bir şekilde katılacağım, hilenin hurdanın dönmediği, bana değer veren, kararları kendi çıkarları doğrultusunda değil benim iyiliğim, rahatım, huzurum için alan politikacıların olduğu bir ülkede yaşamak istiyorum.
-Gitmek istiyorum çünkü; bu ülkede değil üç çocuk yapmak tek çocuğa dahi cesaret edemiyorum. Doğumundan tutun eğitim hayatına kadar devlet imkanlarından yararlanmamak için para ödemek istemiyorum. Eğitimde eşitliğin olduğu, içi boşaltılmamış bir sistemde eğitim gördüğü, can güvenliğinin olduğu bir ülkede yaşamak, çocuğumu da bu şartlarda büyütebilmek istiyorum.
Benim sebeplerim bunlar, daha çok var çok yazarım ama fazla uzatmayayım. Dikerseniz kaçak oynuyor deyin, dilerseniz ülke düşmanı deyin umurumda değil. Bu ülkeye artık "benim" diyemiyorum ben zaten.