uzun zaman olmuş mesajın sanırım abd de olmalısın ne yaptın merak etim ?
2 senedir Los Angeles'dayiz :) Suana kadar cok buyuk problemler cikmadi cok sukur ki :) Yalniz hala ingilizce ogrenemedim suan da tek buyuk problemimiz tembellik malesef...
herşeyin yoluan gitmesine çok sevindim... umarım hep öyle devam eder... iş konusunu nasıl halletiniz bana biraz tecrübeleriniz yazarsan çok sevinirim :)
2 senedir Los Angeles'dayiz :) Suana kadar cok buyuk problemler cikmadi cok sukur ki :) Yalniz hala ingilizce ogrenemedim suan da tek buyuk problemimiz tembellik malesef...
Ahh dill( ben de geleli bir ay oluyo ve bu dil meselesine inanilmaz canim sikiliyor (
Ahhh canimmm sen nerede oturuyorsun ? Keske yakin bi yer olsada beraber gidebilsek :/
Ben connetticut da oturuyorum canim malesef yakin degiliz kursa gidiyorum ama nedense bi faydasi olmuyomus gibi geliyo bi siteden ilerlemeye calisiyorum :) sen neler yapiyosun kursa gidiyo musun iki senede yine de ogrenmissindir derdini anlatacak kadar :)
Tam bi uctan bi uca kadarrr.Canim sana tek solicegim sakin 2 senedir derdini anlatacak kadar ogrenmissindir diip okulunu boslama ! Dogru duzgun kesinlikle kursuna git burada zaman o kadar cabuk geciyor ki anlamiyorsun bile.Esin ne is yapiyor ?Ne icin buradasiniz?
haftada iki gun canim gidiyorum ama diyorum ya faydasi olmuyo saniyorum ama gitcem tabiki :) canim esim doktora yapiyor burda en az uc senemiz var insallah ogrenirim :) sen ne icin geldin kalici misiniz
Canim biz suanlik kaliciyiz :) Greencard ile geldik.Bende geldigimde ogrenirim dedim dedim bak benimde haziranda 3 yil olcak :) Haftada 2 gun pek yeterli degil evet :) Orada Adult School'lar varmi ? Burada mesela hafta ici 5 gun 8-12 arasi yapiyorlar.Ama suan bakicilik yaptigim icin gidemiyorum ona.Insan zoru gormeden ogrenmek aklina gelmiyor malesef
Canim yok ben ucretsiz bi kursa gidiyorum burda insallah faydasi olur. Bebegin var mi o olursa daha zor olur diyolar :)
latika selam :) eşinin doktora için geldiğini söyledin bana tecrübelerini yazabilirmisin ne kadara mal oldu eşin ayrıca çalışıyor mu bizde nişanlımla gelmek istiyoruz nişanlımın ingilizcesi çok iyi burada zaten satış alanında yönetici neler yapmak gerekiyor yardımcı olursan sevinirim
Canim neyin ne kadara mal oldugunu sordun anlamadim gelisimiz mi doktora mi o yuzden ikisini de yazayim. Ben gelin oldum ve 20 gun sonra buraya geldik , sinif ogretmeniyim atama bekliyodum o yuzden bileti son dkya kadar almamistik oyle olunca biletim cok cok pahali oldu 2,500 u gecti normalde uygun bulabiliyosun. Esim meb bursiyeri yani gecinebilcek miyiz bilmiyoruz yanimizda biraz para ile gelmistik ve yeni ev kurdugumuz icin kapti kacakti ihtiyaclardi cok harcadik. Simdi eksikler bitti gibi esimin bursu gecimimizi saglarsa calismaz cunku okul da zor , ama olmazsa pizzada felan calismayi dusunuyo :) korkularla gelmistim ama oyle olmadi aileme ozlem disinda burda mutluyum :) siz nicin gelmek istiyorsunuz ?