Türkiye'den Azerbaycan'a gelin olan yada yabancı ülkeye gelin giden varmı???

omarova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
28
2
1
Kayseri
Arkadaşlar merhaba. Ben azeri türk'ü olan biri ile nişanlıyım. Şimdiden çevrem gözümü korkutmaya çalışıyor. Evlendiğimde Baküye gideceğim. Yok oraya nasıl dayanacaksın nasıl yapacaksın kaynana derdi falan filan. Halbu ki kaynanam melek gibi bir kadın. Hoş şunu da bilyorum ki ben türkiye içinde biriyle evlensem yine de bakü de ki durumum gibi gelip gideceğim. Bayramdan bayrama tatilden tatile falan. Diyeceğim o ki yabancı devlette gelin olmanın zorlukları nelerdir acaba bu durumda olanlar var mı??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar merhaba. Ben azeri türk'ü olan biri ile nişanlıyım. Şimdiden çevrem gözümü korkutmaya çalışıyor. Evlendiğimde Baküye gideceğim. Yok oraya nasıl dayanacaksın nasıl yapacaksın kaynana derdi falan filan. Halbu ki kaynanam melek gibi bir kadın. Hoş şunu da bilyorum ki ben türkiye içinde biriyle evlensem yine de bakü de ki durumum gibi gelip gideceğim. Bayramdan bayrama tatilden tatile falan. Diyeceğim o ki yabancı devlette gelin olmanın zorlukları nelerdir acaba bu durumda olanlar var mı??

Canim mrb ben azeriyim esim turk hic cekinme korkma baku cok guzel bi sehir insanlar modern herkes okumus gormus bilgili hic cekinme mutluluklar diliyorum sana gelinimiz oluyorsun sonucda)))ne istersen sora bilirsin bana baku Azerbaycan hakkinda.istanbulda yasamak cok daha zor baku cok medeni daha sakin ve cok daha kibar bir sehir

Merhaba. Nasil dayanacaksin derken? Iskence yapacak degiller ya orda :) Kaynana sorunu her yerde var. Turkiyede evlensen kaynananin sana cektirmeyecegi ne malum:) Ki kaynanan melek gibiymis(gerci sonradan seytana donusen melekler de cok gorduk). Bence icinin rahat etmesi icin ailenden biriyle gidip bir kac gun kalabilirsin. Bence icin rahat olsun. Mutluluklar dilerim bu arada :49:

Çok teşekkür ederim :) gidicem inşallah :) korkutuyorlar gözümü yaa..

Çok teşekkür ederim :) gidicem inşallah :) korkutuyorlar gözümü yaa..

benimde erkek arkadaşım azeri bi kaç seneye evlenmeyi düşünüyoruz ve Baküde yaşamamız için beni ikna etti.Benimde kafamda hep aynı sorular var ve akrabaların söyleyecekleri sanki şimdiden kulaklarımda :) aynı şeyi bende düşündüm eğer zorlayıp onu buraya getirirsem her tatilimizde soluğu orda alcaz ama ben oraya gitsem bak kız ta kalkmış İstanbullardan gelmiş olacak :) hem onun için iş imkanı da orda çok.O ve ailesi açısından kafamda hiç soru işareti yok ama işte ailemi bırakıp gitmek de biraz koyuyo bana.bide biz 3 kız kardeşiz ben en küçüğüyüm.hep teselli ediyorum kendimi ya uçağa atlasan 2-3 saate burdasın falan diye :1: bilemiyorum hakkımızda hayırlısı :50: ben ufaktan azericede öğrenmeye başladım sende durum ne :40:

Canim mrb ben azeriyim esim turk hic cekinme korkma baku cok guzel bi sehir insanlar modern herkes okumus gormus bilgili hic cekinme mutluluklar diliyorum sana gelinimiz oluyorsun sonucda)))ne istersen sora bilirsin bana baku Azerbaycan hakkinda.istanbulda yasamak cok daha zor baku cok medeni daha sakin ve cok daha kibar bir sehir

Benimde en merak ettiğim yemekleri :52: bide erkek arkadaşımın çok tatlı bi ablası var bi yaş büyük benden zaten ondan arkadaş gibiyiz yani tabi daha sadece telefondan konuşuyoruz :) ama o da yardımcı olmaya çalışıyo sağolsun.yine de fazla yardım göz çıkarmaz :46::46:

Vaaay sevindim benden birinin çıkmasına :D bende durum söylenen herşeyi anlıyorum ama yazmada ve konuşmada sıkıntım var. Sağolsun ailesi bunu hiç sorun etmiyo. Bizim bir aya büyük nişanımız olacak. Bende baküye gelinim yaani :) allah mutluluğunuzu daim etsin :) benimde zoruma gidiyor gitmek bende küçüğüm ama allah büyük... Zorla gel de benim memleketimde kal diyemem oğlana.

Benim görümcede çok şeker :) her allahım günü fırsat buldukca skype da ailesi ile görüşüyoruz :) etsiz yemekleri yok ona emin ol :D

Benim görümcede çok şeker :) her allahım günü fırsat buldukca skype da ailesi ile görüşüyoruz :) etsiz yemekleri yok ona emin ol :D

ya işte millet konuşuyo sen niye gidiyosun seviyosa o gelsin falan diyede öyle değil bu işler.uzaktan konuşmakla olmuyo :) ya demekki azerilerin geneli şeker insanlar :1: inşallah hep böyle devam ederler de :) Ben de doğulu bi insan olduğum için et olsun hiç problem değil hatta süper :52: seninde inşallah nişanın çok güzel olur :46: bu düğün nişan işlerini nasıl ayarladınız? mesela bi kız düğünü bi erkek düğünü diye garip bişeyler var onlarda.biz birini orda birini burda yaparız diye konuşuyoruz ama bilemiyorum :)

Kız düğünü erkek düğünü adetlerde anlaşmazlık yaşadık ama doğru olan bence azerbaycanın ki :) ya bana mesaj atsana seninle özel konuşalım ikimizinde kısmeti orada çok istedim ssninle tanışmayı :) bizimki zaten ister istemez kız düğünğ erkek düğünü olacak :D mecbur oradan buraya çok kişi gelemez buradan oraya. Bide evi oğlan alıyo kız döşüyo falan. Biraz zor olacak benim için ama değer :) amin canım inşallahh <3

Kız düğünü erkek düğünü adetlerde anlaşmazlık yaşadık ama doğru olan bence azerbaycanın ki :) ya bana mesaj atsana seninle özel konuşalım ikimizinde kısmeti orada çok istedim ssninle tanışmayı :) bizimki zaten ister istemez kız düğünğ erkek düğünü olacak :D mecbur oradan buraya çok kişi gelemez buradan oraya. Bide evi oğlan alıyo kız döşüyo falan. Biraz zor olacak benim için ama değer :) amin canım inşallahh <3

ya ben yeni üyeyim diye özelden cevap yazamıyorum sana site izin vermiyo :( facebook hesabın falan varsa ekleyebilirim ;) ya da onun gibi bişey :))

Hadi ya :) tühh. O zaman söyle ekleyim ben seni :)

Şöyle yapalım şimdi burdan ortadan yazmiyim sonra google da aratınca çıkıyo :D senin mesajların geliyo özelden sen bana at ben ekliyim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

salam arkadaslar..nasilsiniz bu konuda sizden fikir almak isterdim..yardim etseniz cook sevinirim..isminizi bilmedigim icin sadece boyle muraciat edicem diye kusuruma bakmayin..kralice 777 ve diger aktiv uyeler bana yardim edin lutfen:(

CNm herşey kısmet hayırlısı olsun ınsallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X