• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Türkiye'den alışveriş yapacağım,neler almalıyım-nerelerden almalıyım?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

TorneRose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
160
1
0
- Yurtdışı
Kizlar, haftaya Türkiyeye geliyoruuuum :) 3 hafta Türkiyedeyim, Istanbul, Izmir ve Kayseri.

Bi cok sey almak istiyorum, acaip shopaholic bi durumdayim :D Kozmetik vs. neler almaliyim, neleri kacirmamam gerekiyor gelmisken.
Nereler ucuz? Nereleri gezmem gerekiyor. Hangi yaglari, ürünleri tavsiye edersiniz?

ne güzeeeel, darisi basima, can atiyorum gitmek icin:))

kozmetikten yana ben olsam sunlari almadan gelmezdim:

- Arko yogurtlu bögürtlenli vücut kremi ( kokusu müthis, cildi süper nemlendiriyor)
- Johnsons baby cologne soft ( ben bunu 5 litrelik bidonlarda bulsam alicam valla, cok ferahlatiyor insani sürünce)
- Kil maskesi, defne-zeytinyag sabunu ( akdarlarda)
- rosense gül suyu ( tonik niyetine kullan , süper geliyor cilde)
- down under naturals sampuan ( etkisini cok duyuyorum, ama alip kullanamadim, malesef almanyada yok)
- duru gurme dus jelleri ( süper kalici kokulu)

sana iyi tatiller :)) haa imkanin varsa deniz suyu getir bir sise hahah, biraz da günes

ne güzeeeel, darisi basima, can atiyorum gitmek icin:))

kozmetikten yana ben olsam sunlari almadan gelmezdim:

- Arko yogurtlu bögürtlenli vücut kremi ( kokusu müthis, cildi süper nemlendiriyor)
- Johnsons baby cologne soft ( ben bunu 5 litrelik bidonlarda bulsam alicam valla, cok ferahlatiyor insani sürünce)
- Kil maskesi, defne-zeytinyag sabunu ( akdarlarda)
- rosense gül suyu ( tonik niyetine kullan , süper geliyor cilde)
- down under naturals sampuan ( etkisini cok duyuyorum, ama alip kullanamadim, malesef almanyada yok)
- duru gurme dus jelleri ( süper kalici kokulu)

sana iyi tatiller :)) haa imkanin varsa deniz suyu getir bir sise hahah, biraz da günes:1:

Back
X