Cilt Bakımı Ürünleri Türkiye'den alışveriş yapacağım,neler almalıyım-nerelerden almalıyım?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

TorneRose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
160
1
0
- Yurtdışı
Kizlar, haftaya Türkiyeye geliyoruuuum :) 3 hafta Türkiyedeyim, Istanbul, Izmir ve Kayseri.

Bi cok sey almak istiyorum, acaip shopaholic bi durumdayim Kozmetik vs. neler almaliyim, neleri kacirmamam gerekiyor gelmisken.
Nereler ucuz? Nereleri gezmem gerekiyor. Hangi yaglari, ürünleri tavsiye edersiniz?

ne güzeeeel, darisi basima, can atiyorum gitmek icin:))

kozmetikten yana ben olsam sunlari almadan gelmezdim:

- Arko yogurtlu bögürtlenli vücut kremi ( kokusu müthis, cildi süper nemlendiriyor)
- Johnsons baby cologne soft ( ben bunu 5 litrelik bidonlarda bulsam alicam valla, cok ferahlatiyor insani sürünce)
- Kil maskesi, defne-zeytinyag sabunu ( akdarlarda)
- rosense gül suyu ( tonik niyetine kullan , süper geliyor cilde)
- down under naturals sampuan ( etkisini cok duyuyorum, ama alip kullanamadim, malesef almanyada yok)
- duru gurme dus jelleri ( süper kalici kokulu)

sana iyi tatiller :)) haa imkanin varsa deniz suyu getir bir sise hahah, biraz da günes

ne güzeeeel, darisi basima, can atiyorum gitmek icin:))

kozmetikten yana ben olsam sunlari almadan gelmezdim:

- Arko yogurtlu bögürtlenli vücut kremi ( kokusu müthis, cildi süper nemlendiriyor)
- Johnsons baby cologne soft ( ben bunu 5 litrelik bidonlarda bulsam alicam valla, cok ferahlatiyor insani sürünce)
- Kil maskesi, defne-zeytinyag sabunu ( akdarlarda)
- rosense gül suyu ( tonik niyetine kullan , süper geliyor cilde)
- down under naturals sampuan ( etkisini cok duyuyorum, ama alip kullanamadim, malesef almanyada yok)
- duru gurme dus jelleri ( süper kalici kokulu)

sana iyi tatiller :)) haa imkanin varsa deniz suyu getir bir sise hahah, biraz da günes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…