• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Türkiye'deki en iyi ve en başarılı tüp bebek merkezi

öncelikle herkese merhaba;
forumlara göz gezdirirken öylesine gördüm tüp bebek tedavisi görmüş biri olarak belki faydam dokunur diye yazim istedim.yazıyorum ama tırstım da bi taraftan çünkü bazı arkadaşlar reklamla itham edilmiş umarım benim de başıma gelmez.sonuçta şuan hamile biri olarak bu işe umut bağlayan kimsenin duygularıyla oynanmaz ben de bu vebale giremem.neyse benim de ilk yorumcu arkadaş gibi ilk denememde maslak acıbadem bülent bey vasıtasıyla hamileliğim gerçekleşti.benim sürecim çok uzundu öncesinde.ilk başta biz istemedik sonra isteyince takibe başladık dr a 1 yıldır korunmuyoruz diyorum kadın gidin yapın gelin diyo habire 8 ay kadar gittik kadının ilgisizliğinde gına gelince çook meşhur bir dra gittik.türkiyede tüp bebeği ilk başlayan dr diyim anlayan anlamıştır.başım derde girsin istemem.adam beni çatala yatırdı aynı anda 4 ayrı odada hasta bakıyo sana bi sn bakıyo çıkıyo 10 dk sonra geri geliyo vs neyse eşim sinirlendi siz yoğnsnuz biz başka dr gidelim diye aynı merkezde onun asist. diyelim başka bi dr a bizi pasladı adamda sizin miyomunuz engel olur ham. deyip laporoskopi ile alıcaz bunu dedi tm dedik kuzu kuzu ama işler ters gitmiş lap.ile miyomu alamamış bize danışmadan ameliyatı açığa çevirmiş kanamam durmamış eşim çapadan kan almaya gitmiş( a poz.bu arada kanım.)tam bir rezalet. bu hast. de güyam meşhurların hast.
adam ben sizi tüp bebek için ararım dedi ne arayan ne soran o ara süreçte bende tiroid çıktı tümor.apar topar ameliyat oldum atom aldım dr 1 yıl erteliceksin bebek sakat doğar dedi ameliyatımı maslak acıbademde mete düren yapmıştı tek kelimeyle mükemmel biri. Allah ondan razı olsun o sırada da gider gelirken bülent beyin reklamını hast. içinde görmüştüm.
gerisini merak eden olursa yada sorusu olan yazarım yoruldum valla.aynı şeyleri başka topiclerde de yazmıştımda obakımdan.

Cnm aradan bayağı geçmiş gerçi, ama yazıyı yeni okudum. Çok geçmiş olsun! Ben de yeni ve ilk kez tüp bebek tedavisindeyim, transfer yapışdı bekliyorum. Beni de normal doktor biraz oyaladı gibi. Yaş da 35. Merak ettim, bu başına gelen hangi doktor ve klinikteydi? Ben de bu tedavi durumuna yeni başladığım için merak ettim. Bu arada hamileliğin nasıl gidiyor?

Cnm aradan bayağı geçmiş gerçi, ama yazıyı yeni okudum. Çok geçmiş olsun! Ben de yeni ve ilk kez tüp bebek tedavisindeyim, transfer yapışdı bekliyorum. Beni de normal doktor biraz oyaladı gibi. Yaş da 35. Merak ettim, bu başına gelen hangi doktor ve klinikteydi? Ben de bu tedavi durumuna yeni başladığım için merak ettim. Bu arada hamileliğin nasıl gidiyor?

boşver artık üstünden çok zaman geçti isim yazsam firma karalamaktan başım ağrır.ben doğum yaptım oğlum 5.ayına girdi inşallah sen vaktinde sağlıkla bebeğini kucağına alırsın msjıda öylesine yazdım bian tutucak heralde.İnşallah diyelim Allah'ın izniyle.

boşver artık üstünden çok zaman geçti isim yazsam firma karalamaktan başım ağrır.ben doğum yaptım oğlum 5.ayına girdi inşallah sen vaktinde sağlıkla bebeğini kucağına alırsın msjıda öylesine yazdım bian tutucak heralde.İnşallah diyelim Allah'ın izniyle.

İnşallah tutmuştur cnm :)bakalım aysonu kantestinde belli olacak sanırım. Fulya bahçecide tedavi görüyorum, inşallah tutmuştur ve başka tedaviye gerek kalmaz. Bakalım yaş 35, ve hiç çocuğum yok 2 çocuğum olsun isterim. İnşallah dileklerim gerçekleşir diyim. . Senin yaş kaçtı? Bebişine de uzun, sağlıklı bir ömür dilerim cnm:)

Merhabalar,

Tüp bebek yaptırmak isteyenlerle paylaşmak istedim. Ben bu konuyu çok araştırdım. Birçok hastanenin ve merkezin tüp bebek başarı oranlarını öğrendim.. Sonra da Maslak Acıbadem'e Prof. Dr. Bülent Tıraş'a gittim.Başarı oranları %55'ler üzerinde.Çoğu merkezde başarı oranı bu rakamın çok çok altında. Ben ilk denememde hamile kaldım. Dr. Bülent Tıraş harika bir doktor. Kendisiyle tanışınca böyle bir doktor olamaz diyeceksiniz. Ekibi de kendisi gibi harika. Tüp bebek denemeleri maddi ve manevi açıdan çok yıpratıcı olabildiği için tüp bebek tedavisine başlayacaklarla tercübemi paylaşmak istedim. Ben başka merkezlerde vakit kaybetmeden Prof. Dr Bülent Tıraş'a gitmenizi öneririm. Bülent Bey gerçekten son derece bilgili bir doktor. Artık konusunun duayeni olmuş. Tecrübesi, bilgi birikimi, konusuna hakimiyeti bir de bunların üzerine mütevazi kişiliği, pozitif enerjisi ve hastalarıyla tek tek ilgilenmesiyle bu sıkıntılı süreçte kendinizi çok iyi hissetmenizi ve süreci kolay atlatmanızı sağlıyor. Ayrıca bulundukları Maslak Acıbadem Hastanesi de çok güzel, çok hijyenik, kendinizi lüks bir otelde gibi hissedebilirsiniz. Başka yerlerde zaman ve para kaybetmeyin. Bülent Bey'den memnun olmayan bir kişiye daha rastlamadım. Şehirdışından bile hastaları akın akın kendisine geliyor.Sadece İstanbul değil tüm şehirlerde ünü duyulmuş biri.Yurt dışından da hastaları geliyor. Bu süreci yaşayan bilir. Gerçekten Dr.Bülent Bey'den başkasına gitmeyin derim. Bülent Bey'e gidenler varsa buradan paylaşırsa sevinirim. Böylece tedaviye yeni başlayacaklara tecrübemizle yardımcı olmuş oluruz.
Bulent beyi melek programinda gormustum eger dondurulmus embiryolarimda tuttmassa bende ona gitmeyi dusunuyorum..

Medıpol mega doc dr banu kumbak
Tek gecerım
1 numara

Sevgili cadif, öncelikle neden böyle bir konuda bir hastanenin reklamını yapma ihtiyacını duyayım onu anlamadım. Ben tüp bebek tedavisine başlayacaklara yardım etmek amacıyla tecrübemi paylaştım. Ben ilk denememde hamile kaldım. Ama çevremde çok yakın bir arkadaşım 7 kez 3 ayrı merkezde, yine başka bir tanıdığım 4 kez 4 ayrı merkezde, ablam 3 aşılama, 7 kez de tüp bebek tedavisini yine 3 ayrı merkezde yaptırdı. Daha bunun gibi birçok tanıdıgım tüp bebek tedavisini cesitli merkezlerde yaptırdı ve üzüldüler..Hepsinde nasıl muameleler yapıldıgı, ne kadar başarılar sağlandıgını, doktorların nasıl oldugunu yakından takip ettim ve kendi tecrübemle karşılaştırdım. Bu karşılaştırma sonucunu da birilerine faydam olsun diye paylaşmak istedim. Senin bu paylaşıma bu şekilde negatif bakmana ve böyle bir konuda reklam gibi sözcükler tüketmene anlam veremedim. Tabiki herkes ilk denemesinde %!00 başarılı olacak diye birşey yoktur ama en azından doktorumun ne kadar iyi olduğunu, nasıl ilgilendigini ve nasıl başarılara ulaştıgını paylaştım. Siz oradan memnun kalmadıysanız bu kendi düşüncenizdir ve umarım siz istediğiniz merkezde istediğiniz başarıyı elde edersiniz diyeyim.Ben bu merkezden çok mutlu ayrılan, hamilelik haberi alan birçok hastayla tanıştım başkaları da mutlu haberler alsın diye de bu bilgiyi paylaştım. Paylaşmaya da devam edecegim.Maslak Acıbadem hastanesinin sahibi olmadıgıma gore de o hastanenin reklamını yapmak gibi bir ihtiyacım veya herhangi baska bir niyetim yoktur.
Merhaba olumlu sonuç almanıza çok sevindim darısı tüm isteyenlere inşallah
Bende düşünüyorum Bülent Beyle Görüşmek tüp bebek ücreti nedir acaba

Medıpol mega unıversıte hastanesı
Doc dr banu kumbak aygun
Tek gecerım
Gıdın görüşün farkı anlarsınız
Iyi sanslar

Arkadaşlar merhaba
Bende ilk denememi maslak Acıbadem hastanesinde yaptırdım 3 yumurtam çıktı kalitesi iyi değil dediler 2 gün 1 yumurta transfer ettiler ama tutmadı. Anadolu yakasında oturduğumuz için ve Bülent tıraş dan memnun kalmadığımız için başka yerde devam etmek istedik araştırdıkdan sonra Bahçeci umut tüp bebek merkezinde karar kıldık dr selen hanımda tedaviye başladık şimdi ne kadar doğru tercih yaptığımızı düşünüyoruz eşimle allahım bizi bebeğimize kavuşturdu allahın izniyle Bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum. Bana doktor selen hanım vesile oldu ama önce allah ol dedi oldu bunu unutmamak lazım

Merhaba!!!Herkese ,tüm Türkiye ye hatta TV ye falan çıkarak haykıracak kadar çok sevdiğim ve güvendiğim doktorumu insanlarla paylaşmak istedim:)) Ankara Başkent hastanesi Tüp bebek doç Dr Göğşen Ünalan..Abi,baba,psikolog,her şey...Hastane eski ve kalabalk bi hastane ama dr um muhteşemmm biri..Sırada çok insan olmasına rağmen ısrarla"bi sorun var mı,rahat otur,kafana ne takılıyosa sor"diyor.Ne desen dinliyo ve uzun uzun açıklıyo.Üstelik hastane prosedür olarak Ankara nın en uygun fiyatını veriyo daha çok hastaya ulaşmak için.Ben bi kere 3 saat beklemiştim,hemşire fark etti dr a demedim bile..Metro dan çıktım eve gdyrm baktım Dr Göğşen arıyo..şok oldum.dedi ki"Mervecik seni çok bekletmişiz özür dilerim bi dahakine ilk seni alcaz söz":)) ve sonraki gittiğimde beni kapıda gördü ve hatrladı hemen aldı sözüm vardı sana dedi (yüzlerce hastası olmasına rağmen) Herkese karşı böyle..Çok gözlemledim..Numarasnı veriyo,vatsaptan sürekli soru sorabiliyosnz.Üstelik ben çok dr lara gitmiştim,onların bilemediği biçok şeyi bildi..Histeroskopi de çok uzman..(kamerayla rahme girip bi şe varsa anında müdehale ediyo) üstelik fiyat yine çok uygun 350 tl (İstanbul da 1500-10 bin e bile çıkıyo) İstanbul dan bi arkadaşım ben çok övünce geldi sabah histereskopiye girdi,öğlen ist a geri döndü..3 yıldr çockları olmuyodu ve bahçeciden 1 olmsuz tüp bbek denemeleri var..Göğşen Bey dedi ki 2 ay normal deneyin hiç bi şe yapmayın dedi,kız O AY HAMİLE KALDI! ben henüz sonuç alamadım tüp bebeğe de başlayamadım bazı sorunlarımdan dolayı ama sonucum olmsz olsa bile dr uma güvenim sonsuz.Lütfen mutlaka ona gidin diye haykırmak istiyorum herkese.Hatta bu yazıyı da biçok forma kopyalıycam görürseniz şaşırmayın:)) Giderseniz selamımı söyleyin Mervecik derseniz tanır beni :) üstelik gider gitmz tüpe başlatmadı beni,pek sorunumuz yoktu,normal yolla da hamile kalabilirsin parana yazık bira rahatla,normal dene dedi.kesinlikle para için yapmıyo bu işi.Mümkün olduğunca da az ilaç vermek taraftarı..İlaçların da ucuz olanını da söylüyo.Cidden halden anlayan biri.Tüm hastalarına ismiyle hitap ediyo ve hemen tanıyo koridorda bile görse...Ben o kadar çok gittim ve o kadar çok konuştuk ki "yarı dr olmuşsun sen"diye takılırdı hep bana:) aklınıza takılan bi şe olursa mail atabilirsiniz seve seve yardımcı olurum..birmerveyim@hotmail.com

Canım insanin doktorunun sevmesi çok önemli bence doktorun iyi olması kadar etkiliyor tedaviyi... BN daha önce denedigim merkezde doktorumu sevememistim kndimi ona hic yskin hissetmedim o yüzden ama şimdiki doktorun tam bir şirin baba bnde bahçeci fuldayim mustafa bahçeci doktorun dünyanınen tatlı rn sevecen doktoru biz şanslı olanlardaniz iste...

Back