öncelikle herkese merhaba;
forumlara göz gezdirirken öylesine gördüm tüp bebek tedavisi görmüş biri olarak belki faydam dokunur diye yazim istedim.yazıyorum ama tırstım da bi taraftan çünkü bazı arkadaşlar reklamla itham edilmiş umarım benim de başıma gelmez.sonuçta şuan hamile biri olarak bu işe umut bağlayan kimsenin duygularıyla oynanmaz ben de bu vebale giremem.neyse benim de ilk yorumcu arkadaş gibi ilk denememde maslak acıbadem bülent bey vasıtasıyla hamileliğim gerçekleşti.benim sürecim çok uzundu öncesinde.ilk başta biz istemedik sonra isteyince takibe başladık dr a 1 yıldır korunmuyoruz diyorum kadın gidin yapın gelin diyo habire 8 ay kadar gittik kadının ilgisizliğinde gına gelince çook meşhur bir dra gittik.türkiyede tüp bebeği ilk başlayan dr diyim anlayan anlamıştır.başım derde girsin istemem.adam beni çatala yatırdı aynı anda 4 ayrı odada hasta bakıyo sana bi sn bakıyo çıkıyo 10 dk sonra geri geliyo vs neyse eşim sinirlendi siz yoğnsnuz biz başka dr gidelim diye aynı merkezde onun asist. diyelim başka bi dr a bizi pasladı adamda sizin miyomunuz engel olur ham. deyip laporoskopi ile alıcaz bunu dedi tm dedik kuzu kuzu ama işler ters gitmiş lap.ile miyomu alamamış bize danışmadan ameliyatı açığa çevirmiş kanamam durmamış eşim çapadan kan almaya gitmiş( a poz.bu arada kanım.)tam bir rezalet. bu hast. de güyam meşhurların hast.
adam ben sizi tüp bebek için ararım dedi ne arayan ne soran o ara süreçte bende tiroid çıktı tümor.apar topar ameliyat oldum atom aldım dr 1 yıl erteliceksin bebek sakat doğar dedi ameliyatımı maslak acıbademde mete düren yapmıştı tek kelimeyle mükemmel biri. Allah ondan razı olsun o sırada da gider gelirken bülent beyin reklamını hast. içinde görmüştüm.
gerisini merak eden olursa yada sorusu olan yazarım yoruldum valla.aynı şeyleri başka topiclerde de yazmıştımda obakımdan.
Cnm aradan bayağı geçmiş gerçi, ama yazıyı yeni okudum. Çok geçmiş olsun! Ben de yeni ve ilk kez tüp bebek tedavisindeyim, transfer yapışdı bekliyorum. Beni de normal doktor biraz oyaladı gibi. Yaş da 35. Merak ettim, bu başına gelen hangi doktor ve klinikteydi? Ben de bu tedavi durumuna yeni başladığım için merak ettim. Bu arada hamileliğin nasıl gidiyor?