- 20 Ocak 2008
- 15.148
- 31.839
- 1.123
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Sizden farkı bir bakış açısın beklemiyordum zaten
Hiç mantıklı gelmiyor bana Angry, yani işçi hakkını illa Taksim'de mi aramalı? Üstelik bayram bu, her yerde istediğin gibi kutla aç müziği oyna kime ne? Benim aklım almıyor bunu. Zaten işin içine sendika girdi mi geriliyorum ben, hiç güvenim yok. TMMOB bizi nasıl kullanıyorsa sendikalar da işçiyi memuru öyle kullanıyor.
Bunlar akp 1 'Mayista Taksimi actik kimsenin yapmadigini yaptik dendiginde de alkis tufani koparmislardi angry. kimden tutarli kendi kisisel cevaplarini bekliyosun ki :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sendikaları bilmem de taksim diye ısrar etmelerinin nedeni işte 77 katliamıdır insanlar doğal olarak orda anmak istiyor sadece bayram değil yani. Bugün Uğur Mumcu olsun Hrant Dink gibi bir çok insan dünya da öldürüldükleri yerde anıyorlar oraya doğru yürüyüş falan yapıyorlar yani o yüzden bana garip gelmiyor bu Taksim ısrarıVe yasak olmasa bu kadar olay çıkmaz örnekleri var sonuçta yukarda paylaşmıştım tarihsel gelişimini
İyi de canım Ankara'da da çok olaylar oldu bugün hala da devam ediyor. Sıhhiye, Tandoğan kutlama yeriydi orada halay çekip kutladılar. Kızılay kapalıydı burada da oraya girmeye çalıştılar hep. Sebep? Orada kimi anacaklardı?
Meydanları kapatma olayı ayrıca tartışılır onu da doğru bulmuyorum.
Yasak cazip geliyor işte niye kapatıyorsunuz kapatınca olay olmuyor mu daha beter oluyor gitmeyecek olan varsa da gidiyor yıllardır bunu tecrübe ediyoruz ama ders almıyoruz bi türlü yasaklamak, bi kesimi dışlamak çözüm olmadı hiçbir zamanBir de şu var sözde ermeni soykırımının bile taksimde anılmasına izin veriyorsun orda polis canlı kalkan oluyor insanlara ama 1 mayısa izin vermiyor musun bunu da anlamıyorum mesela
Ben doğru bulmuyorum öyle zorla girmeye çalışmalarını. Böyle de koz vermiş oldular, diyecekler ki şimdi işte bakın olay oluyor ondan kapatıyoruz. Sen istediğin kadar geçmiş yılları örnek ver, 2 gün önce yaptıklarını bile inkar etmiyorlar mı?
Heaa su kendilerinde olan olaylari görmezden gelip, haber yapmak isteyen basina kanuni islem uygulayan ama bizim ülkemizde olan en ufak olayi bile istahla haber yapan dis basin mi:))
Bende söyle gördüm ve 1 mayisi isciden cok kimlerin ne amacla kullandiklarina bir kez daha sahit oldum..
O zamanın gazete manşetleri chelzyAçmalarını takdir etmiştim keşke tekrar kapatmasalardı ben geçmişte kapatanlara da kızıyorum bugün başka bir parti kapatsa ona da tepki gösteririm yasaklarla bi yere gelemiyoruz bir türlü anlamıyorlar sonuç daha da kötü oluyor
Eki Görüntüle 1096557
yemin ediyorum rezil olduk dünyaya ya.
Eki Görüntüle 1096839 Eki Görüntüle 1096842 .................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?