- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
çünkü onlar barış elçisi.
çünkü onlar sevgi kelebeği.
yapmaz onlar öyle şeyler canlarım benim
Ama saray yapar onlar katil ne olacak cinim . malum 400 alsinlar yeter .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çünkü onlar barış elçisi.
çünkü onlar sevgi kelebeği.
yapmaz onlar öyle şeyler canlarım benim
Tabi ya PKK yapar mı hiç böyle şeyler aaa çok ayıpPkk değildir o,İşid'dir İşid...Pkk yapmaz öyle şeyler.
Çözüme gel:
Pkklılar otobüs yaktı diye Diyarbakır halkını araçsız bırakmak. Hizmet götürmemek.
Sonra biz Kürtleri pkk ile bir tutmuyoruz diye masal okurlar inceden inceye...
Çözüme gel:
Pkklılar otobüs yaktı diye Diyarbakır halkını araçsız bırakmak. Hizmet götürmemek.
Üstüne üstük ard arda şive taklidi yaparak alay etme.
Şimdi ardı sıra gelir bizim gelinimiz doğulu,benim baba tarafım doğulu diye aklanmalar.Bizden samimiyet bekleyenlere bak hele.
Ben okuduğumu söylüyorum. Hoş, bu ilk değil ki.hayalcim kimse öyle bir şey demedi otobüs yandı o zaman ne gerek var hizmete denmedi
hep bu yanlış ve yorumların farklılaştırılmsından gerginlik oluşuyor.
hizmet yapılıyor ama bu hale getiriliyor dendi
Ben okuduğumu söylüyorum. Hoş, bu ilk değil ki.
Amaç farklılaştırmak.
Sen Diyarbakır'da yaşayan halktan biri olsan ne yapardın matmazel?
şivenle Alay edilse durup dururken ya da Pkk'nın yaktığı otobüs sonrası hizmetsiz kalsan hakkettik mi diyecektin?
hayalcim kimse öyle bir şey demedi otobüs yandı o zaman ne gerek var hizmete denmedi
hep bu yanlış ve yorumların farklılaştırılmsından gerginlik oluşuyor.
hizmet yapılıyor ama bu hale getiriliyor dendi
kimsenin hizmetsiz otobüssüz kaldığı yok
otobüs yakıldı size otobüs yok diyen olmaz bu zamana kadar olmadı da
okuduğunu yaz fikrini yaz ona bir şey demiyorum fakat orda devlet malına zarar verildi diye kimse engellemiyor zaten
bak geçen on tane öğretmen kaçırıldı ögetmenler kaçrıldı diye atamalarda doğu ataması durduruldu mu hayır her türlü imkan veriliyor ama pkk zarar veriyor hemde her türlü devlet kurumuna kuruluşuna kamu binalrına ve memurlara yanlış mı düşünüyorum.
yazdıkların ile benim sorumun alakası yok matmazel. Ben insanlarımızın bakış açısına kızıyorum.
Soruma cevap vermeni dilerdim bunları belirtmek yerine.
Orada yasayan alelade Diyarbakırlı olsan pkk memur öldürüyor otobüs öldürüyor diye, hizmetten ve otobüs gibi zaruri ihtiyaçlardan mahrum olmak düşüncesini duymak bile ister miydin?
Bosver matmazel.arkadaslar laflari bir guzel cimbizlar sonrada şaaak diye yaftalarlar boşviiirrrr
Çözüme gel:
dalga geçmek isterseniz diye söylüyorum
biz de İzmir'de çamaşır suyuna klorak
ay çekirdeğine çiğdem
domatese domat
deriz.
ama Simit ve Gevrek farklı şeyler ısrar etmeyin.
bir de geliyorum, gidiyorum diye konuşmayız, kısa keser geliyom deriz.
PKK, PKK'lığını yapmış işte. yok Önderin saçı kesildi, yok bıyığı beyazladı, yok yoldaş öldü, yok şubat 28 çekiyor, yok terör oldu (vay anasını teröre tepki veren terör örgütü)
ottan boktan mevzularla eylem yapıyorlar.
Ben okuduğumu söylüyorum. Hoş, bu ilk değil ki.
Amaç farklılaştırmak.
Sen Diyarbakır'da yaşayan halktan biri olsan ne yapardın matmazel?
şivenle Alay edilse durup dururken ya da Pkk'nın yaktığı otobüs sonrası hizmetsiz kalsan hakkettik mi diyecektin?