• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKK'lılar Diyarbakır'da belediye otobüsünü yaktı

Çözüme gel:
Pkklılar otobüs yaktı diye Diyarbakır halkını araçsız bırakmak. Hizmet götürmemek.
Sonra biz Kürtleri pkk ile bir tutmuyoruz diye masal okurlar inceden inceye...

Üstüne üstük ard arda şive taklidi yaparak alay etme.
Şimdi ardı sıra gelir bizim gelinimiz doğulu,benim baba tarafım doğulu diye aklanmalar.Bizden samimiyet bekleyenlere bak hele.

Çözüme gel:
Pkklılar otobüs yaktı diye Diyarbakır halkını araçsız bırakmak. Hizmet götürmemek.

hayalcim kimse öyle bir şey demedi otobüs yandı o zaman ne gerek var hizmete denmedi

hep bu yanlış ve yorumların farklılaştırılmsından gerginlik oluşuyor.

hizmet yapılıyor ama bu hale getiriliyor dendi

hayalcim kimse öyle bir şey demedi otobüs yandı o zaman ne gerek var hizmete denmedi

Ben okuduğumu söylüyorum. Hoş, bu ilk değil ki.
Amaç farklılaştırmak.
Sen Diyarbakır'da yaşayan halktan biri olsan ne yapardın matmazel?
şivenle Alay edilse durup dururken ya da Pkk'nın yaktığı otobüs sonrası hizmetsiz kalsan hakkettik mi diyecektin?

Amaç farklılaştırmak.
şivenle Alay edilse durup dururken ya da Pkk'nın yaktığı otobüs sonrası hizmetsiz kalsan hakkettik mi diyecektin?

kimsenin hizmetsiz otobüssüz kaldığı yok

otobüs yakıldı size otobüs yok diyen olmaz bu zamana kadar olmadı da

okuduğunu yaz fikrini yaz ona bir şey demiyorum fakat orda devlet malına zarar verildi diye kimse engellemiyor zaten

bak geçen on tane öğretmen kaçırıldı ögetmenler kaçrıldı diye atamalarda doğu ataması durduruldu mu hayır her türlü imkan veriliyor ama pkk zarar veriyor hemde her türlü devlet kurumuna kuruluşuna kamu binalrına ve memurlara yanlış mı düşünüyorum.

Bosver matmazel.arkadaslar laflari bir guzel cimbizlar sonrada şaaak diye yaftalarlar boşviiirrrr

kimsenin hizmetsiz otobüssüz kaldığı yok

otobüs yakıldı size otobüs yok diyen olmaz bu zamana kadar olmadı da

okuduğunu yaz fikrini yaz ona bir şey demiyorum fakat orda devlet malına zarar verildi diye kimse engellemiyor zaten

bak geçen on tane öğretmen kaçırıldı ögetmenler kaçrıldı diye atamalarda doğu ataması durduruldu mu hayır her türlü imkan veriliyor ama pkk zarar veriyor hemde her türlü devlet kurumuna kuruluşuna kamu binalrına ve memurlara yanlış mı düşünüyorum.

yazdıkların ile benim sorumun alakası yok matmazel. Ben insanlarımızın bakış açısına kızıyorum.
Soruma cevap vermeni dilerdim bunları belirtmek yerine.
Orada yasayan alelade Diyarbakırlı olsan pkk memur öldürüyor otobüs öldürüyor diye, hizmetten ve otobüs gibi zaruri ihtiyaçlardan mahrum olmak düşüncesini duymak bile ister miydin?

yazdıkların ile benim sorumun alakası yok matmazel. Ben insanlarımızın bakış açısına kızıyorum.
Soruma cevap vermeni dilerdim bunları belirtmek yerine.
Orada yasayan alelade Diyarbakırlı olsan pkk memur öldürüyor otobüs öldürüyor diye, hizmetten ve otobüs gibi zaruri ihtiyaçlardan mahrum olmak düşüncesini duymak bile ister miydin?

istemezdim

dalga geçmek isterseniz diye söylüyorum
biz de İzmir'de çamaşır suyuna klorak
ay çekirdeğine çiğdem
domatese domat
deriz.
ama Simit ve Gevrek farklı şeyler ısrar etmeyin.
bir de geliyorum, gidiyorum diye konuşmayız, kısa keser geliyom deriz.

PKK, PKK'lığını yapmış işte. yok Önderin saçı kesildi, yok bıyığı beyazladı, yok yoldaş öldü, yok şubat 28 çekiyor, yok terör oldu (vay anasını teröre tepki veren terör örgütü)
ottan boktan mevzularla eylem yapıyorlar.

Çözüme gel:

"Geçen yine çok faşokim :KK53::KK53:"

Örtük ırkçılık yapıldıktan sonra bunu inkar için karşı argüman kullanıp bunu alaya alma yapıldı mı bunun gibi?
Yapılmadıysa ben yapayım, zahmet olmasın.

dalga geçmek isterseniz diye söylüyorum
biz de İzmir'de çamaşır suyuna klorak
ay çekirdeğine çiğdem
domatese domat
deriz.
ama Simit ve Gevrek farklı şeyler ısrar etmeyin.
bir de geliyorum, gidiyorum diye konuşmayız, kısa keser geliyom deriz.

PKK, PKK'lığını yapmış işte. yok Önderin saçı kesildi, yok bıyığı beyazladı, yok yoldaş öldü, yok şubat 28 çekiyor, yok terör oldu (vay anasını teröre tepki veren terör örgütü)
ottan boktan mevzularla eylem yapıyorlar.

Izmirli arkadasim gevrek alalim.yaninada ayran mis gbi gider sabah sabah demisti üniversite deyken . Allahim yarabbim gevrekle ayran ne didim . Neyse tamam alalim dedim . Bir baktim kiz simitin basina gidiyor :70:
hani gevrek alacaktik dedim
iste ya demesiyle benm gulmem bir oldu:70:
Bir baska animda ; evde kalırken gene izmirli arkadaşın biri çiğdem olsada yesek.dedi :KK53: hiiiiii demisim :KK70:

images
' marilyn monroe marilyn monroe

Kafam almıyor bu adamları artık.
En çok olduğu yerlerden bir yerde...
Kendi belediyelerinin aracı...
Kendileri de faydalanıyor..
Alışkanlık bu, kavga, gürültü, kan...

Çünkü bunların kanına işlemiş kavga gürültü,yakmak yıkmak.Ortalık biraz durulsa rahatsız olurlar.Hemen bir olay çıkarma peşine düşerler.[/QUOTE]

İyide onlar pkk lı doğulu değil.
Doğulu hem yakıp hem öyle demiyor.
O evlerde tehdit var, ekmekle canla tehdit ediyorlar.
Tabiki daha çok kalkındıracaklar ki onların ellerine düşmesinler.
Şive taklitlerine de hiç gülmedim. Şivem olsaydı alınırdım hatta.

Amaç farklılaştırmak.

anteplıyım ve antepde yasıyorum dogulu bırı olarak soyluyorum
dogulular oyle konusmuyor aslında
tv de veya etrafınızda gordugunuz bıkac kısıden tanık oldugunuz o konusma o bolgeye has degıl aslında
burda cogu kişi gayet guzel ıstanbul turkcesıyle konusurlar hatta kımse dogulu oldugumuzu bılmez anlamaz
tahmın ettıgınızden daha moderndır konusma ve yasayıs bıcımı olarak
ama bazıları varkı !!! dövleett bizeee bahmiirrrr der
o grup bırbırlerını bulunca kendı dıllerınde konusur yanında o dılı bılmeyenlere saygısızlık yaapar
dövlet bunu yapmak zoğundaaa ne vaaa yapsın pağasımı yoğğhh derler :KK66:
hatta cogu turkce bıle bılmez o bahsettıgım bı kısım...
cunku kabul etmezler o dılı bıldıklerı yarım yamalak dılıde oyuzden gelıstırmezler
yanı o şıve degıl
yanı aslında kımse o bolgenın sıvesıyle dalga gecmıyor
o onların dili !!!!
belırtmek ıstedım.
şiveden bahsedersek dogu sıvesını hemen ızah edebılırım
bızler doguluyla pkk lı arasındakı farkı sıvesıne degıl turkce bılmemesıne veya bıldıgı yarım yamalak turkceyı ozellıkle gelıstırmemesıyle ayırt edıyoruz
bıde o kısımın otobus ,bına ,okul ,ınsan falan yakmasıyla...
burda o kısmın yasadıgı semtlere adım bıle atılmıyor
aracla mahallesıne gırsen senı taşa tutuyorlar
yemişim o şivesını !!!!

Son düzenleme:
Back