Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kizlar korkutmak istemiyorum ama ben bi hemsirenin youtubda yorumuna denk geldim ne kadar dogrudur bilmiyorum ama hemsire vanda vakanin daha fazla oldugunu hatta ölen bile oldugunu yazdi ben de onu okuduktan sonra urktum

Avrupa'dan gelen 7, Amerika'dan gelen 3 vaka varmış. İlk vakanın çevresinden 2 kişiye daha teşhis konmuş. Hadi hayırlı olsun.
Amerikadan gelenler hasekide gördüğüm belki de
Yazdım ya havaalanı na en yakın Haseki diye orda havaalanı nda çalışan Amerika dan gelmiş vakalar öksürük ateş dediler ağızları maskeli yanımızdan geçtiler perşembe annemi acile götürmüştüm

Kizlar korkutmak istemiyorum ama ben bi hemsirenin youtubda yorumuna denk geldim ne kadar dogrudur bilmiyorum ama hemsire vanda vakanin daha fazla oldugunu hatta ölen bile oldugunu yazdi ben de onu okuduktan sonra urktum
Bence kimdir nedir belli olmayan kişilerin yorumlarına inanmayın. Varsa bir iddiası açar kamerayı adınını sanını söyler, açıklamasını yapar. Sosyal medya dönemindeyiz, hiçbir şey kolay kolay gizli kalmaz, ama bizim de bu yorumlara şüpheci yaklaşmamız lazım.

Bence kimdir nedir belli olmayan kişilerin yorumlarına inanmayın. Varsa bir iddiası açar kamerayı adınını sanını söyler, açıklamasını yapar. Sosyal medya dönemindeyiz, hiçbir şey kolay kolay gizli kalmaz, ama bizim de bu yorumlara şüpheci yaklaşmamız lazım.
Evet dogrumu bilemedim ama malum guzel devletimiz isine gelmeyen haberlerde yayin yasagi vs koyup kapatmaya calisinca ve medyada yandas olunca insan onlara karsi da supheyle bakiyor guvenecegimiz kimsede kalmadi 😕

12 olmuş vakka

16 yazan var 12 yazan var. Bakan da öyle bir açıklama yapmış ki ne olduğu belli değil.
Belli belli, ilk vakaya hakim değiller.
İlk vaka 6 kişiye bulaştırdı yani.
Onun avrupa girişli olduğunu bilmeyenler ekstra topluyor.
Avrupa 7, abd 3 umre 1.

Haberleri çok takip edemiyorum bu aralar , gerçekten sayı arttıkça artıyor, umarım ülkemiz en az hasarla atlatır.
Umreden bir kafile daha gelecek diye duydum sanırım doğru mu bilginiz var mı?
Diyanet son umrecilerin bugün gelenler olduğunu söylemişti. Sonradan açıklama yapıldıysa bilmiyorum.

Belli belli, ilk vakaya hakim değiller.
İlk vaka 6 kişiye bulaştırdı yani.
Onun avrupa girişli olduğunu bilmeyenler ekstra topluyor.
Avrupa 7, abd 3 umre 1.
Şimdi baktım canlı haritada 10 yazıyor. +4 eklemişler bugün için. Zaten umreden gelen vatandaşla beraber 6 kişiydi toplamda değil mi?

Bir "gazetecinin" babası da hemen Umre dönüşü ölmemiş miydi ? Corona virüsü değil diyor ama ne kadar doğru bilemem.

Sayı muhtemelen artacaktır, ama şayet gizli tutuluyorsa hemşire onu hangi cesaretle çekip atmış olabilir ki. Bir de bu açıdan bakmak lazım...

Sayı muhtemelen artacaktır, ama şayet gizli tutulıyorsa hemşire onu hangi cesaretle çekip atmış olabilir ki. Bir de bu açıdan bakmak lazım...
Aynen öyle
Diger ülkeler de de oldu aynı şey sahte hemsirelerin videolari dolaşti sosyal medya da
Beyaz önlügü giyip video çekenler vardı
Izlediginiz videoyu şikayet edin bence

X