- 3 Mayıs 2015
- 13.224
- 48.477
İsmi ne acaba ?Şimdi ben de izliyorum, artık insanlar ne yaptıysa evlerine kaynakla hapsediyorlardı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmi ne acaba ?Şimdi ben de izliyorum, artık insanlar ne yaptıysa evlerine kaynakla hapsediyorlardı.
Tamam gençler hastalığa yakalansında görsün nasıl oluyormuş ki deli gibi yayılan bir hastalık 1 kişi demek 10 kişi demekSolunum sıkıntısını basit görüyorum demedim bu zaten normal grip gibi değil bu virüsün doğal etkisi olarak ortaya çıkıyor bu etkiler dedim..Sürekli mutasyon geçiren bağışıklık kazanmanın mümkün olmadigi ve yayılma oranının çok yüksek olduğu bu lanet virüsten tabiki herkes korkacak ve önlem alacak..ama gençleri ve çocukları öldürme riski çok yüksek değil bunu biliyoruz ve aksini yazmanın bir faydası yok bunu diyorum sadece..doğru anlayin yazdıklarımı bi zahmet
Tlc de yayinlandiİsmi ne acaba ?
Faydası yok ama o sayısal verideki 100 de ‘2’ ben ya da çocuğum olduktan sonra, hiçbir istatistiğin bir anlamı kalmıyor.Solunum sıkıntısını basit görüyorum demedim bu zaten normal grip gibi değil bu virüsün doğal etkisi olarak ortaya çıkıyor bu etkiler dedim..Sürekli mutasyon geçiren bağışıklık kazanmanın mümkün olmadigi ve yayılma oranının çok yüksek olduğu bu lanet virüsten tabiki herkes korkacak ve önlem alacak..ama gençleri ve çocukları öldürme riski çok yüksek değil bunu biliyoruz ve aksini yazmanın bir faydası yok bunu diyorum sadece..doğru anlayin yazdıklarımı bi zahmet
Tlc de korona gerçeği ne mi öyleydi galiba, dün akşam yayınlanmış, ben geri alıp izledim.İsmi ne acaba ?
Korona virüs gercegi programin adiİsmi ne acaba ?
Yahu yakalanamiyorlar demedim ölmüyorlar dedim!Tamam gençler hastalığa yakalansında görsün nasıl oluyormuş ki deli gibi yayılan bir hastalık 1 kişi demek 10 kişi demek
Benimde korkum bu ve 20 Ve 16 yaşında çocuklarım var bu virüsten Allah korusun ölebileceklerini düşünmenin benim gibi panik atak hastası bir kadını ne hale getirebildiğini anlamanız gerekiyor. Bireysel önlemler alınmasın gençlere birşey olmaz sokak sokak gezsinler demiyorum..Faydası yok ama o sayısal verideki 100 de ‘2’ ben ya da çocuğum olduktan sonra, hiçbir istatistiğin bir anlamı kalmıyor.
Milyonda 1 olsa bile, o 1 çok şey ifade ediyor bence.
Avmye giriş çıkış saatleri değişmiş, öğlen 12de açılıp aksam 8 de kapancakmis sanırım. Ama sonuçta yine açık ve herkes dışardaAvm ler kapatılsın bence böylelikle insanlar da oraları doldurmaz.
Avmye giriş çıkış saatleri değişmiş, öğlen 12de açılıp aksam 8 de kapancakmis sanırım. Ama sonuçta yine açık ve herkes dışarda
Evet maddi olarak oradaki dukkan sahipleri biraz zorlanırlardi ama sağlığımız daha önemliKeşke iki saat izin verilseydi.. ihtiyaçlar için.tabii ekonomiyi nasıl etkiler O kısmını bilemiyorum ama sağlık daha önemli şu anda
Benimkine de çok kalabalığa girme diyorum tamam kızım ben şimdi pazara geldim diyo
Oytun erbaş bulaşmayacagini söyledi çok şüpheleniyorsaniz kolanya ile silin dediKargo ile bulaşmaz değil mi? Yurtiçinden sipariş verdim
Bunu da izleyeyim.İnternette güzel bir belgesel buldum.
Ben aslında abartmayın diyen güruhtayım ama bu belgeseli izledikten sonra fikrim değişti.
Sars ile %76 benzerlik gösteren bir virüs bu. Sars kadar öldürücü değil fakat bulaşma hızı SARS kadar düşük değil.
Herkes önlemini alsın derim, zira sormadan keşke dememek için harekete geçmeliyiz. Aşı bulunması 9 ila 12 ayı bulabilir diyor doktorlar. :/
kardesim fransadan geldi, okulu tabi ki tatil oldu ve cok zor gelebildi yani o ucaktayken turkiye fransadan gelisleri yasaklamisti. henuz 12 yasinda kucucuk yani yasadigi korkunun haddi hesabi yok. babam da 70 yasinda, kronik kalp rahatsizligi var. kardesimde corona varsa bile endiselenmiyoruz cunku riskli grupta degil. ama 14 gun kuralini uygulayacagiz. kardesim su an benim evimde ve 14 gun boyunca disari cikmayacak, onun icin gereken butun tedbirleri aldim. babamla da gorusecek tabi ki ama sarilmak, opusmek, yan yana oturmak vs yok. uzuluyorum tabi ki kardesim kendini uzgun hissettigi icin ama babamin bu virusu kapmasini hic istemiyorum cunku yasli.
hepimiz kendi acimizdan onlemlerimizi aldiktan sonra bu yaratilan panik havasina anlam veremiyorum. icinizin daralacagi, dunyadan kopacaginiz bir sey yok hanimlar. saglik bakanligi gercekten inanilmaz iyi is cikariyor bu sefer. panik yapip insanlari da ayni sekilde panige suruklemenin kimseye faydasi yok hepimiz bireysel tedbir alalim zaten ise yarayacaktir.
Sars ile %76 benzerlik gösteriyor, SARS Corona Virüs'e göre daha az bulaşıcı fakat daha öldürücü, Corona ise tam tersi, öldürme oranı düşük ancak SARS'tan çok daha bulaşıcı. Yani evet senin dediğin gibi.Bunu da izleyeyim.
Yalnız sars daha ölümcül yanılmıyorsam, bu mutasyona uğramış hali.
Çok büyük oranda benzerlik gösteriyor ama yayılması çok daha fazla.