• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye'de kaç adaşınız var bilmek ister misiniz?

Türkiye'de en çok kullanılan 2472 ad arasında yer almayacak kadar nadir bir isim ve yaygınlık oranı 30.000'de 1 den az :):lepi:

994. isimmiş zaten çok az rastlamışdır
hiç tanıdığım bir adaşımda yok zati
nereye gitsem farkedilirim ismimden ayırt edilirim hehehehee :emir_bebek:

Türkiye'de en çok kullanılan 76. isim Ülkemizde yaklaşık her 433 kişiden birinin adı ve ismin yaygınlık oranı binde 2.31.

Vay anasını bugüne kadar bir adaşımla karşılaşmadım ben ama:mymeka:

30.000 kişilik veritabanımız içinde 1 tane bile XXXXX isminde kişi yok :))

Benim için bu yazıyor...

HÜLYA Türkiye'de en çok kullanılan 47. isim (... 45. derya, 46. emine, 47. hülya, 48. zafer, 49. mahmut, ...). Ülkemizde yaklaşık her 327 kişiden birinin adı HÜLYA ve ismin yaygınlık oranı binde 3.06.

HÜLYA adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 22-02-2009 00:08 itibariyle yaklaşık 220,168 kişinin isminin HÜLYA olduğu ve HÜLYA isimli kişi sayısının her yıl ortalama 3637 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

HÜLYA adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 5.70 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 1,744 HÜLYA yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada HÜLYA sayısı her yıl 15 kişi artıyor.

HÜLYA Türkiye'nin en yaygın 47. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 47. ad ise Gary ismi. HÜLYA adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 45. Anne 46. Henry 47. Gary 48. Arthur 49

ismimin yaygınlık oranı binde 0.61 miş.
adımı çok seviyorum bennnnsırnaşık şey:delphin:
kızımın ismi ise yok bulunamadı 30.000de binden az .ne isim koyarmışımsırnaşık şey

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de en çok kullanılan 830. isim Ülkemizde yaklaşık her 5,890 kişiden birinin adı ..... ve ismin yaygınlık oranı binde 0.17.

Bu ilk adım....

Türkiye'de en çok kullanılan 140. isim Ülkemizde yaklaşık her 669 kişiden birinin adı ....ve ismin yaygınlık oranı binde 1.49.

Bu da ikinci adım :ecrin_bebek:

Türkiye'de en çok kullanılan 157. isim
Ülkemizde yaklaşık her 755 kişiden birinin adı . . . .. .. ve ismin yaygınlık oranı binde 1.32.

Türkiye'de en çok kullanılan 36. isim Ülkemizde yaklaşık her 268 kişiden birinin adı X ve ismin yaygınlık oranı binde 3.74.

Oğlumun adı;Türkiye'de en çok kullanılan 1449. isim Ülkemizde yaklaşık her 14,724 kişiden birinin adı X ve ismin yaygınlık oranı binde 0.07. Bende bu isim kimse de yok sanıyordum(Dedem dışında) hiç rastlamamış

Benim ismim liste başı oldu heralde,:çok üzgünüm:en çok benim adaşım var sanırım

. Ülkemizde yaklaşık her 577 kişiden birinin ......... ve ismin yaygınlık oranı binde 1.73. miş....

Back