• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye'de kaç adaşınız var bilmek ister misiniz?

ismimin yaygınlık oranı binde 0,31 imiş
ilginç annemin isminin yaygınlık oranı 30.000'de 1'den az.

Son düzenleme:
ismimim yaygınlık oranı binde 1.02 imiş :))

1.12 miş....ama hep erkeklere konulmuştur.çünkü tam bir erkek adı benim adım.
ve bu yüzden tek bayan adı olarak ben varımdır.eminim başka yoktur.

olmuyo arkadaşlar ismimi yazıyorum didiklettiriyorum ama didiklemiyo
siz nasıl didiklettirdiniz:uhm:

ayy ismimi veritabanında bulamışlar
yaygınlık oranı 30.000de 1'den azmış :roflol:
tahmin etmiştim

en çok kullanılan isimmiş 17.266 kişinin ismiymiş ve gittikçedeartıyomuş

benim ismimde türkiyede en çok kullanılan 78. isimmiş:delphin:
yaygınlık oranı da binde 2.31 miş...

EMİNE Türkiye'de en çok kullanılan 46. isim Ülkemizde yaklaşık her 324 kişiden birinin adı EMİNE ve ismin yaygınlık oranı binde 3.09.

EMİNE adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 20-02-2009 00:46 itibariyle yaklaşık 222,307 kişinin isminin EMİNE olduğu ve EMİNE isimli kişi sayısının her yıl ortalama 3673 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

ahım hiç yaygın değilmiş hihoyyyt ukyranca olduğu içinmi acep

DERYA Türkiye'de en çok kullanılan 45. isim (... 43. faruk, 44. orhan, 45. derya, 46. emine, 47. hülya, ...). Ülkemizde yaklaşık her 317 kişiden birinin adı DERYA ve ismin yaygınlık oranı binde 3.16.

DERYA adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 20-02-2009 01:13 itibariyle yaklaşık 227,343 kişinin isminin DERYA olduğu ve DERYA isimli kişi sayısının her yıl ortalama 3756 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

DERYA adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 7.12 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 2,180 DERYA yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada DERYA sayısı her yıl 19 kişi artıyor.

DERYA Türkiye'nin en yaygın 45. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 45. ad ise Anne ismi. DERYA adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 43. Howard 44. Susan 45. Anne 46. Henry 47. Gary isimleri de sayılabilir.

PELİN Türkiye'de en çok kullanılan 187. isim (... 185. bora, 186. meral, 187. pelin, 188. yalçın, 189. gülşah, ...). Ülkemizde yaklaşık her 841 kişiden birinin adı PELİN ve ismin yaygınlık oranı binde 1.19.

PELİN adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 20-02-2009 01:40 itibariyle yaklaşık 85,613 kişinin isminin PELİN olduğu ve PELİN isimli kişi sayısının her yıl ortalama 1414 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

PELİN adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 2.85 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 872 PELİN yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada PELİN sayısı her yıl 7 kişi artıyor.

PELİN Türkiye'nin en yaygın 187. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 187. ad ise Wesley ismi. PELİN adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 185. Gene 186. Juan 187. Wesley 188. Lynne 189. Andrea isimleri de sayılabilir.

miş mişş kaydirigubbakcemile2

tesekkürler

Bu arada; MEHMET Türkiye'de en çok kullanılan 1. isim. Ülkemizde yaklaşık her 35 kişiden birinin adı MEHMET ve ismin yaygınlık oranı binde 28.93.

(... 1. mehmet, 2. ali, 3. mustafa, 4. ahmet, 5. murat, ...)

Türkiyede en çok kullanılan 41.isimmiş.her 289 kişiden birinin adıymış:1rolleyes:

Back